VISUL oricărui CHIRIAŞ. Unde poţi închiria GARSONIERE cu cel mult 150 de euro

Preţul minim de la care încep chiriile la locuinţe în Bucureşti este de 150 de euro pe lună. Pentru cei şi mai strâmtoraţi, cu un buget mai mic decât 150 de euro, fie că sunt studenţi, fie că sunt detaşaţi cu locul de muncă în Capitală, mai există şi varianta închirierii unei camere într-un apartament. Această modalitate de închiriere va costa 100 de euro sau chiar şi mai puţin.
Iulian Tudor
12 mart. 2014, 07:03
VISUL oricărui CHIRIAŞ. Unde poţi închiria GARSONIERE cu cel mult 150 de euro

Potrivit imobiliare.ro, în marile oraşe ale țării, 150 de euro este o sumă modestă pentru închirierea unei locuințe. Ofertele de garsoniere pe acest palier de preț nu sunt foarte numeroase, astfel încât varianta închirierii unei camere este demnă de luat în seamă. Cine insistă poate găsi şi cu 150 de euro casă cu chirie, în mai toate cartierele bucureştene, precum Militari, Dumul Taberei, Brâncoveanu, Giurgiului.

„În București, proprietarul unei locuințe confort 2 din cartierul Drumul Taberei cere 150 de euro pe lună. Imobilul este situat la etajul nouă din zece, are o suprafață de 18 metri pătrați și este complet mobilat și utilat”, informează imobiliare.ro.

Citeşte şi S-a întors roata. Preţul chiriei este mai convenabil decât rata la bancă

Şi pe alte site-uri proprietarii care vor să îşi închirieze garsonierele au pretenţii similare, care se învârt în jurul sumei de 150 de euro.

„Inchiriez garsoniera, an constructie 2013, mobilat, utilat complet, finisaje superioare, izolat, gresie , faianta, parchet, termopane, aragaz, frigider, masina de spalat, lcd, parcare, pretabil studenti. Preţ 150 de euro pe lună”, a scris un proprietar dornic să îşi închirieze proprietatea pe tocmai.ro

Oferta de camere de închiriat în apartamente în Bucureşti este demnă de luat în seamă pentru aceia care nu sunt deranjaţi să locuiască cu persoane străine în casă şi care au un buget de aproximativ 100 de euro pe lună.

Astfel, pentru un preț de 100 de euro pe lună se pot găsi camere cu chirie în cartiere precum Drumul Taberei, Tei, Giulești, Berceni sau Pantelimon.

Ce închiriezi în Timişoara cu un buget de 150 de euro

În Timișoara, o garsonieră confort 3 în cartierul Complex Studențesc poate fi închiriată cu 120 de euro pe lună. Locuința este situată la etajul trei din patru și are o suprafață utilă de 18 metri pătrați. În zona Blașcovici, o unitate locativă mai spațioasă (de 34 de metri pătrați utili), complet mobilată și utilată, are un preț de 150 de euro pe lună.

Citeşte şi Chiriile apartamentelor din Bucureşti s-au redus în august cu până la 4%,pe fondul creşterii ofertei

Preţuri minime la chirii în Braşov

În Brașov, în zona Noua, o locuință monocamerală de 35 de metri pătrați utili poate fi închiriată cu 135 de euro pe lună, informează imobiliare.ro. În Centrul Civic, o unitate locativă de 28 de metri pătrați ajunge la 150 de euro pe lună. Și în orașul de la poalele Tâmpei, cea mai accesibilă variantă este cea de a închiria doar o cameră într-un apartament; în zona Răcădău, un chiriaș poate plăti astfel doar 100 de euro pe lună.

Cele mai ieftine locuinţe cu chirie la malul mării

În Constanța, în zona Inel II, o garsonieră confort 2, cu o suprafață utilă de 12 metri pătrați, renovată, mobilată și utilată, are un preț cerut de 125 de euro pe lună, potrivit imobiliare.ro. În zona Campus cei interesați pot închiria chiar un apartament cu două camere mobilat și utilat; este vorba însă despre o unitate locativă confort 3, cu o suprafață utilă de doar 30 de metri pătrați.

Citeşte şi Chiriile apartamentelor mobilate sunt cu 10-15% mai mari decât cele ale locuinţelor nemobilate

Unde poţi să te muţi cu 150 de euro în Cluj

În apropiere de Cluj-Napoca, în comuna Florești, o garsonieră nou-construită (finalizată anul trecut) are un preț cerut de 140 de euro pe lună. Locuința are o suprafață utilă de 32 de metri pătrați și este parțial mobilată și utilată. Tot într-un bloc nou din aceeași zonă, un apartament cu două camere ridicat în 2006 este listat la suma de 150 de euro pe lună; acesta are o suprafață utilă de 50 de metri pătrați și este complet mobilat și utilat.

Garsoniere cu 130 de euro pe lună chirie în Iaşi

În Iași, zona Alexandru cel Bun, o unitate locativă monocamerală situată într-un bloc vechi cu patru etaje are un preț cerut de 130 de euro pe lună, aceasta dispune de o suprafață utilă de 42 de metri pătrați și este mobilată și utilată. În zona Păcurari, o garsonieră de 30 de metri pătrați ajunge la 150 de euro pe lună, mai arată imobiliare.ro.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru toți clienții Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Românii care merg în Grecia, sfaturi de aur. Cum să nu risipească banii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat din Iași cercetat pentru muncă forțată a trei persoane cu dizabilități
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'