FCSB, dezastrul continuă. Echipa lui Gigi Becali a fost eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut la Guimaraes

VITORIA GUIMARAES-FCSB 1-0, iar gruparea roş-albastră părăseşte Liga Europa înaintea grupelor, după ce a remizat săptămâna trecută în România, scor 0-0. Trupa lui Gigi Becali rămâne să se concentreze acum pe campionat, unde ocupă ultimul loc.
Filip Stan
29 aug. 2019, 17:42
FCSB, dezastrul continuă. Echipa lui Gigi Becali a fost eliminată din Liga Europa, după ce a pierdut la Guimaraes

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi seară, în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Vitoria Guimaraes, în deplasare, în manşa secundă a fazei care precede grupele competiţiei.

UPDATE: Florin Tănase a explicat la finalul meciului pierdut cu Vitoria Guimaraes că echipa sa nu poate ajunge din acest moment mai jos de atât: ”Mai jos de ultimul loc? Nu cred ca se pune problema să retrogradăm, să fim serioşi. Sunt multe de schimbat la noi. Cei care sunt în club cu siguranţă vor schimba ceva” a declarat Tănase.

Decarul şi căpitanul FCSB-ului s-a declarat afectat de ceea ce a oferit echipa sa atât în Portugalia, cât şi în ultima vreme: ”Este normal să fiu afectat. Este al doilea an în care nu ne calificăm. Noi ca fotbalişti nu creştem, nu progresăm. Nu ştiu care este motivul, dar aşa cum am spus, sper să fie un nou început de aici pentru noi şi să începem să jucăm fotbal” a avertizat Florin Tănase într-o intervenţie la Pro X. 

Întrebat dacă se pune problema schimbării de antrenor la FCSB după ce Vintilă a debutat cu două înfrângeri şi fără gol marcat, Tănase s-a limitat să adauge: ”Nu vreau să vorbesc despre antrenori”.

 

Cum s-a marcat: 

Trapsoba a marcat și s-a dus imediat spre tribuna oficială, unde a făcut un semn cu referire la Gigi Becali. Fundașul central al portughezilor a dus mâna la gât și a făcut semnul care arată tăierea capului. Imediat a venit lângă el și Sacko, carea făcut același gest. Cei doi au fost imediat potoliți de Rochina, care le-a atras atenția să înceteze cu aceste semne. În tot acest timp, pe Iulian Cristea l-a pufnit râsul.  

După meciul-tur, Gigi Becali era foarte optimist în privința calificării și a dat o declarație care a ajuns și la urechile portughezilor. 

„Putem să jucăm și 3 zile, tot n-avem cum să primim gol. O să vedem cine are dreptate. Dacă ăștia ne dau gol, eu îmi tai capul! Sunt prea slabi! Nu pot fi diplomat, pur și simplu spun ceea ce cred. Avem 99% șanse să ne calificăm, ei au doar 1%. Am curajul să spun că vom fi în primăvara Europa League, mai ales că vom fi capi de serie”, a spus Becali după prima manșă.


Min. 53 GOL Guimaraes! Edmond Tapsoba a trasformat un penalty obţinut de lusitani după un fault în careu comis de Mihai Roman.

Min. 2 Portughezii au deja prima ocazie, dar Rodrigues Pepe reia slab din poziţie excelentă.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. Echipele de start la meciul VITORIA GUIMARAES – FCSB

VITORIA GUIMARAES: Douglas – Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin – Poha, Al Musrati, Pepe – Rochina, Duarte da Silva, Davidson. Antrenor: Ivo Vieira. Rezerve: Miguel Silva – Venancio, Rafa Soares, Teixeira, Pereira, Lucas Soares, Almeida.

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, I. Cristea, Soiledis – Ov. Popescu, Pintilii, Panţîru – Vână, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă. Rezerve: Niga – Gnohere, Moutinho, Oaidă,  M. Roman, Marc, Ad. Popa.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. Meciul tur dintre VICTORIA GUIMARAES si FCSB s-a incheiat cu un 0-0 care, la prima vedere, ar putea avantaja echipa lui Gigi Becali. Totusi, la felul in care s-au prezentat cei de la Vitoria Guimaraes, cu zero suturi trimise pe spatiul portii, putem spune ca bucurestenii au ratat o sansa importanta de a obtine victoria. Portughezii nu au fost deloc o echipa de speriat. Acestia au fost dominati inca din startul partidei si doar imprecizia jucatorilor de la FCSB a facut ca scorul sa ramana 0-0. ITORIA GUIMARAES FCSB, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 22:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. „Abordăm meciul foarte serios. Dubla este deschisă, însă credem în ceea ce putem face în acest meci. Nu trebuie să ne preocupe forma slabă a adversarului, ei sunt complet diferiţi în campionat faţă de Europa League. Competiţia asta e un pariu al nostru. Ne aşteptăm ca FCSB să aibă calitate, însă trebuie să rezolvăm problemele noastre”, a spus Ivo Vieira, anrenorul lusitanilor, înainte de VITORIA GUIMARAES – FCSB.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. „Am venit pregătiți, am văzut că jucătorii sunt foarte montați și îşi doresc ca odată cu acest joc cu Vitoria Guimaraes să fie un nou început pentru echipa noastră. Știm că va fi o atmosferă incendiară. Noi ne dorim să mergem mai departe, acesta este primul obiectiv. Nu contează rezultatul, ci calificarea”, a spus antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Vintilă. VITORIA GUIMARAES FCSB, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 22:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. Echipele probabile la meciul VITORIA GUIMARAES – FCSB

VITORIA GUIMARAES: Douglas – Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin – Pepe, Al Musrati, Almeida – Rochina, Duarte, Davidson. Antrenor: Ivo Vieira.

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, I. Cristea, Panțîru – Pintilii, Ov. Popescu – Vână, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere. Antrenor: Bogdan Vintilă.

VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. VITORIA GUIMARAES FCSB, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 22:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. În tur, FCSB şi VITORIA GUIMARAES au remiuaz la Giurgiu, 0-0. PRO TV transmite, joi, de la ora 22:00, VITORIA GUIMARAES FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile celor din jur
Capital.ro
Intră în vigoare de luni, 1 Iulie. Șoferii sunt obligați să plătească
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Șoferii trebuie să știe! Apare un nou indicator rutier în România
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea istorică
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut plângere penală”
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Părinți sârguincioși din Coreea de Sud aleg izolare în „Fabrica de Fericire” pentru a-și înțelege mai bine copiii retrasi
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?