Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu: „Ar fi ciudat. E o chestie de respect”

Vlad Gherman a dezvăluit că nu o invită pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu, care va avea loc în această vară.
Alina Costache
12 ian. 2024, 09:54
Vlad Gherman nu vrea să o invite pe Cristina Ciobănașu la nunta lui cu Oana Moșneagu:

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pregătiți să devină soț și soție. Cei doi au început să organizeze evenimentul mult așteptat și vor ca totul să fie cât mai bine pus la punct. Actorii și-au făcut o listă de invitați, nu foarte mulți, pentru că vor o nuntă restrânsă, însă de acolo lipsește numele Cristinei Ciobănașu. Cea alături de care Vlad a fost 10 ani de zile nu va fi prezentă.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în 2021, iar după o perioadă au reușit să fie prieteni. Cei doi au încă o relație specială și chiar recent au vorbit despre nuntă, amândoi fiind de acord că e mai bine ca Cristina să nu fie prezentă.

Citește și Lili Sandu, mărturisiri despre cele mai grele momente. Cum s-a vindecat de premenopauză la doar 29 de ani și cum a câștigat lupta cu depresia postnatală: ”Îmi era frică”

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Cristina Ciobănașu va face și ea nuntă

Și Cristina Ciobănașu a vorbit recent despre nuntă. Actrița a mărturisit că ea și iubitul ei au discutat despre acest subiect, dar că încă nu se grăbesc.

„Am vorbit și noi, da (n.r. de nuntă). Nu la fel de avansați, ei au pus și data nunții. Sunt niște detalii pe care vreau să le păstrez pentru mine, pentru noi. Cert este că niște discuții au existat, dorința există de ambele părți. Acum suntem atât de relaxați și ne este atât de bine și confortabil unde suntem, încât nu ne grăbim nicăieri”, a mărturisit Cristina Ciobănașu, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Citește și Codin Maticiuc, mândru de debutul fiicei sale în primul film Gașca Zurli. ”Ce? Numai Măruță să își bage copiii în film? Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

Cristina și Vlad au luat decizia despărțirii în pandemie, când și-au dat seama că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Au fost anumite discuții, a venit pandemia și asta cred că ne-a afectat cel mai mult. Într-adevăr, în pandemie, ne-am dat seama că noi nu prea ne găseam subiecte de discuție, nu prea vorbeam. Ea citea o carnea, mai vedea un serial, asculta muzică, eu mă uitam la seriale. Nu interacționam. Deși sesizasem și eu asta și pe mine nu mă afecta atât de mult, eu ziceam că e o perioadă și o să treacă, pentru Cris a avut un alt impact, pe ea a afectat-o puțin mai mult. Acum, ca să ajungem la momentul despărțirii, a fost ceva pe care ea a simțit-o și a propus-o.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!