Vlad Gherman, anunţ surprinzător la nici o lună de la nunta cu Oana Moşneagu. „Ea trebuie să ia o mică pauză”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, care recent au devenit soț și soție, se pregătesc să întâmpine o nouă etapă în viața lor, aceea de a deveni părinți. La scurt timp după ce au spus "Da" în fața altarului, actorul a dezvăluit că așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.
Filip Stan
20 iun. 2024, 17:07
Vlad Gherman, anunţ surprinzător la nici o lună de la nunta cu Oana Moşneagu.
Vlad Gherman, anunţ surprinzător la nici o lună de la nunta cu Oana Moşneagu / colaj foto: Spy News

Vlad Gherman, anunţ surprinzător la nici o lună de la nunta cu Oana Moşneagu. Povestea de dragoste a celor doi a început acum aproape trei ani, culminând cu cununia civilă care a avut loc pe 6 aprilie 2024 și ceremonia religioasă de pe 2 iunie 2024. Actorii sunt acum pregătiți pentru următorul capitol al vieții lor, acela de a deveni părinți.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, după imaginile cu noua iubită a lui Gabi Bădălău: „Dumnezeu vede şi aude, nu mă surprinde nimic. Mi-am pierdut 4 ani din viaţă!”

Vlad Gherman a împărtășit bucuria și planurile de viitor, exprimându-şi dorința de a avea mai mulți copii și de a continua să lucreze în industria divertismentului.

„Vrem să facem foarte multe seriale, filme, spectacole de teatru, copii mulți. Nu, nu, nici chiar mulți, dar să vină și copiii. Clar, nu ne dorim să ieșim din circuit, adică indiferent dacă o să apară sau nu copilul, unul dintre noi, în cazul de față eu, o să muncesc în continuare probabil. Oana trebuie să ia o mică pauză, dar ne dorim să activăm în continuare. Nu ne vedem făcând altceva”, a declarat Vlad Gherman pentru Spectacola.

Citeşte şi: Suma uriașă plătită de Irinel Columbeanu pentru nașterea fiicei sale. Venirea pe lumea a Irinucăi a fost cel mai mediatizat eveniment al anului 2007

Pe lângă planurile familiale, Vlad Gherman lucrează și la proiecte muzicale. Deși organizarea nunții i-a ocupat o bună parte din timp, actorul promite că va lansa curând o nouă piesă: „Am lucrat la două piese, pe care încă nu le-am terminat. Știu că am făcut o pauză destul de mare de la ultima piesă, dar nici nu am avut foarte mult timp. Am fost și cu organizatul nunții. A fost o perioadă un pic mai agitată, dar promit că o să vină și o piesă în curând”.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
Greșeala comisă de Traian Băsescu! Viețile oamenilor erau în joc. „Au fost ameninţări că se va trage”
Playtech.ro
HOT! Lavinia Pîrva, poze de INFARCT! S-a văzut TOT prin costumul MINUSCUL! Ce norocos e Bănică!
DailyBusiness
Vești proaste pentru șoferi! Benzina și motorina s-au scumpit din nou
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Netflix vine cu marea surpriză în iulie. O poveste extrem de captivantă
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ce se întâmplă dacă ai o pensie mai mică după recalculare: Președintele Casei Naționale de Pensii „Lucrurile sunt foarte clare, pensionarul rămâne cu pensia cea mai avantajoasă”
Capital.ro
A murit marele actor: O icoană venerată! Veste tristă în această dimineață. Odihna veșnică!
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Persoanele fizice pot achiziţiona rovinieta de pe ghiseul.ro
MediaFlux
Anunț despre MAJORAREA PENSIILOR: Este EXCLUS
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?