Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut anunțul cel mare! Ce au transmis fanilor: „Ce vă zice față mea?”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se iubesc mai mult ca oricând, iar gesturile tandre între ei sunt la ordinea zilei. Află ce pas important au făcut pentru relația lor și ce surpriză le-au pregătit fanilor.
Alina Costache
27 mart. 2024, 17:11
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut anunțul cel mare! Ce au transmis fanilor: „Ce vă zice față mea?”
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut anunțul cel mare! Ce au transmis fanilor: „Ce vă zice față mea?”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut un pas extrem de important pentru construirea viitoarei lor familii, arătând astfel angajamentul lor din ce în ce mai puternic. În curând, cei doi planuiesc să îșî oficializeze relația în fața stării civile, urmând să celebreze alături de prietenii apropiați și de familia lor.

Citește și: Pericolul ascuns al consumului de pâine sau alte alimente mucegăite. Cum ne expunem sănătatea: „Aşa apar cancerele!”

Deși la începutul relației lor mulți dintre fani erau sceptici și anticipau o posibilă reconciliere între Vlad și fosta sa parteneră, Cristina Ciobănașu, cu care a crescut și s-a dezvoltat, Oana și Vlad au demonstrat că iubirea lor este reală și că sunt făcuți unul pentru celălalt. Astfel, Oana aduce o nouă veste importantă pentru comunitatea lor de urmăritori.

„Noi, după ce tocmai am depus actele pentru cununia civilăăăă. Am crezut că nu o să fie nimic special, dar ne-am dat seama că fiecare pas, oricât de mic, care ne aduce mai aproape de “DA”-ul spus vieții noastre împreună, ne entuziasmează și emoționează.
Swipe la ultima poză, vă rog. Ce zice fața mea?”, a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Cu toate că Oana și Vlad își doresc un eveniment intim, Vlad Gherman a dezvăluit că lista invitaților numără aproximativ 200 de persoane. Printre aceștia se regăsesc membrii familiei, prietenii apropiați și colegii de scenă. Cu toate acestea, o absență notabilă de la eveniment este Cristina Ciobănașu, pe care actorul a declarat că nu o va invita. Chiar dacă au petrecut ani de zile împreună și au rămas în relații de prietenie bune, Vlad a hotărât să nu o includă în acest moment important din viața sa.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar fi venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, recție dură după ce s-a spus că nu are grijă de fiul său: „Nu mă interesează! Fiecare este liber”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
A murit unul dintre cei mai iubiți actori români. A jucat în zeci de filme de succes
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Bundestagul Renunță la Utilizarea Faxurilor în Favoarea Proceselor Digitale
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?