Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit cum va fi rochia de mireasă. Vor face nuntă unde s-au căsătorit Smiley şi Gina Pistol

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să concureze nunta anului! Cei doi logodnici au stabilit data când își vor jura credință veșnică, și au ales pentru evenimentul lor același loc de vis în care s-au căsătorit Smiley și Gina Pistol.
Filip Stan
04 oct. 2023, 16:27
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit cum va fi rochia de mireasă. Vor face nuntă unde s-au căsătorit Smiley şi Gina Pistol

Vlad Gherman i-a găsit fericirea după despărțirea de Cristina Ciobănașu, chiar în brațele colegei de breaslă, Oana Moșneagu. În luna august a acestui an, actorul și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod cu totul inedit și cât se poate de romantic, adică în timpul unei piese de teatru, direct pe scenă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au mers mai departe şi au ales data nunții. Acum câteva săptămâni, actrița mărturisea că nu își dorește un eveniment mare și extravagant, ci unul intim și restrâns. Astăzi, cei doi actori au recunoscut că s-au inspirat de la Smiley și Gina Pistol și au ales să își organizeze nunta în același loc. De asemenea, Vlad și Oana au recunoscut că nunta va avea loc la anul, în luna iunie.

Citește și Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman, cu care a avut o relație de 10 ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram.

După ce au anunțat data nunții, fanii au reacționat imediat și i-au felicitat. „Nu există mai faini ca voi! Mii de bucurii vă doresc!”, „Cel mai frumos cuplu”, „Felicitări, Vlad și Oana!” și „Cea mai bună veste. Abia aștept poze cu voi de la cel mai frumos eveniment din viata voastră. Sunteți superbi împreună. Vă ador”, au fost câteva dintre comentarii.

Oana Moșneagu, primele detalii despre rochia de mireasă: „Vreau să dansez fără să mă ţină trena”

Dacă acum știm unde va avea loc nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu, rămâne de văzut ce fel de rochie de mireasă va purta actrița din „Lia – Soţia soţului meu” în ziua cea mare.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. (…) Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, declara Oana Moșneagu în emisiunea Xtra Night Show, acum câteva săptămâni.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, anunțul mult așteptat la câteva săptămâni de la logodnă: „Ne-am îndrăgostit la prima vedere”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Frumosul moment s-a petrecut chiar sub ochii publicului.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat amândoi în spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, care s-a jucat de mai multe ori vara aceasta, în curtea Palatului Mogoșoaia. Pe 12 august, la sfârșitul unuia dintre spectacole, Vlad a luat prin surprindere pe toată lumea când a început să vorbească despre el și Oana.

„Vreau să spun și eu ceva important. Dragostea deschide cele mai aprinse uși. Iubirea ne ajută să fim mai buni, să evoluăm, să ne cunoaștem. Dragostea merită. Dragostea înseamnă muncă, înseamnă grijă, înseamnă toleranță, iertare și lista poate continua.

Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu traume, cu griji și cel mai important lucru e că Oana m-a ajutat enorm”, a spus actorul, înainte de a se pune în genunchi în fața iubitei lui și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru.”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu într-o postare pe Instagram, pe 12 august, pentru a-și anunța logodna. Alături, au postat și niște imagini înduioșătoare din momentul cererii în căsătorie.

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!