Vlad Piedone Popescu a demisionat din funcția de deputat. Pe cine a propus PSD pentru preluarea acestui mandat

Vlad Piedone Popescu a anunțat că demisionează din funcția de deputat, deoarece a fost ales primar al Sectorului 5, la alegerile locale din 9 iunie. În locul lui, PSD a propus-o pe Larisa Blanari.
Alina Costache
21 oct. 2024, 16:23
Vlad Piedone Popescu a demisionat din funcția de deputat. Pe cine a propus PSD pentru preluarea acestui mandat
Vlad Piedone Popescu a demisionat din funcția de deputat

Vlad Piedone Popescu a renunțat la această funcție începând cu data de 16 octombrie, potrivit adresei trimise Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. Mandatul său de deputat în Circumscripţia electorală 35 Suceava urmează să fie vacantat de plenul Camerei Deputaţilor.

PSD a propus-o pe Larisa Blanari în locul lui Vlad Piedone Popescu

PSD a anunţat Biroul permanent că pe locul rămas vacant este propusă Larisa Blanari, care este următoarea persoană pe lista de candidaţi la parlamentare în această circumscripţie electorală.

După vacantarea mandatului, Comisia de validare urmează să întocmească un raport privind numirea Larisei Blanari în funcţia de deputat, care va fi supus votului plenului.

Citește și: Motivul pentru care Cristian Popescu Piedone crede a pierdut Primăria Capitalei: „Au sacrificat-o pe Gabriela Firea. Dacă rămânea Cîrstoiu, eu eram primar general. Cu mâinile goale, ne-am luat la trântă cu balaurul”

Vlad Popescu Piedone, după ce a câștigat Primăria Sectorului 5

Aflat la distanță semnificativă înaintea lui Adrian Vigheciu, candidatul PSD-PNL, Piedone junior sărbătorește cu declarații bombastice. La sectorul 5, bătălia s-a dat, în principal, între Adrian Vigheciu, susținut de Alianța Electorală PSD-PNL, Vlad Popescu Piedone, fiul actualului primar, susținut de PULS, Paul Dimitriu, susținut de Alianța Dreapta Unită și independentul Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 între 2000 și 2015.

Oameni buni, vă mulțumesc pentru încredere! “Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni! “Piedone” nu a fost și nu va fi niciodată în slujba intereselor politice! “Piedone” a fost, este și va fi umbrela și portavocea oamenilor buni, păcăliți de politicieni! “Piedone” înseamnă muncă pentru cetățean, respect pentru comunitate! Pot veni o sută de campanii electorale mizerabile și mincinoase ca aceasta!

Pot arunca sute de minciuni și de neadevăruri în Piedone! Degeaba! “Piedone” nu trădează, “Piedone” nu cade! Astăzi, oamenii buni AU DECIS că povestea PIEDONE trebuie să meargă mai departe și să continue să facă imposibilul posibil! Lumina rămâne aprinsă! Umbrele… rămân mereu umbre! Cu respect și cu recunoștință, Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5”, a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

DailyBusiness
Tarife RIDICATE ale locuințelor. Noii proprietari plătesc sume faraonice
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masa lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Cea mai mare țeapă pentru cei care folosesc Gmail. Poți să rămâi foarte ușor fără cont
Capital.ro
Toată lumea va fi scanată. Se schimbă cărțile de identitate. Se aplică în toate statele UE
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
ANPC dezvăluie capcanele de Black Friday! La ce să acorzi atenție MAXIMĂ
Adevarul
NATO ar lua în considerare două modalități de răspuns, după ce Coreea de Nord a trimis soldați în Rusia
wowbiz.ro
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Nativii care își schimbă cariera. Vin mari lovituri financiare
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi măsuri. Despre ce este vorba
Cancan.ro
Cum a apărut această tânără la nunta lui Iancu Sterp? Invitații și-au dat coate când au văzut-o așa 😲
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Permisul de conducere digital. ORDIN de la UE! Când va fi aplicat în toate statele
StirileBZI
Se măresc bursele pentru studenți! Ordinul a fost aprobat de minister
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Adrian Marțian mai are un copil! Fiul cel mare al afaceristului este dezamăgit că propriul tată îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis: "Să nu uite"
substantial.ro
Mai multe persoane rănite după atacuri aeriene rusești asupra regiunii Harkiv
MediaFlux
SE SCHIMBĂ HARTA ROMÂNIEI! Aceste județe DISPAR!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Descoperirea incredibilă a „chitonului” lui Alexandru cel Mare: o revelație arheologică în Grecia