Vlad Voiculescu declanşează atacul împotriva lui Nicolae Ciucă. „E o soluție pentru un președinte care nu suportă să fie contrazis”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că desemnarea în funcţia de premier a generalului Nicolae Ciucă "nu este o soluție pentru România", ci "pentru un președinte care nu suportă să fie contrazis".
Filip Stan
21 oct. 2021, 15:49
Vlad Voiculescu declanşează atacul împotriva lui Nicolae Ciucă.

Vlad Voiculescu a criticat în termeni duri decizia lui Klaus Iohannis de a-l desemna premier pe Nicolae Ciucă. Fostul ministru al Sănătăţii este de părere că nominalizarea unui militar pentru a conduce Guvernul reprezintă o soluţie „pentru un mic grup de indivizi care vor să controleze resursele fără să îi mai doară capul”

Mai mult, Voiculescu susţine că, după numirea lui Nicolae Ciucă la Palatul Victoria, „cuvinte precum „strategic”, „interes național” sau „militar” vor inunda spațiul public pentru a justifica lipsa de transparență, lipsa de asumare și lipsa de rezultate”.

Citeşte şi: George Simion, reacţie furibundă după consultările de la Cotroceni. „Putem uşor să intrăm într-un regim militarizat. AUR va iniţia suspendarea preşedintelui”

Vlad Voiculescu declanşează atacul împotriva lui Nicolae Ciucă. „Soluția „militară” nu este o soluție pentru România”

„Domnul președinte tocmai l-a desemnat pe domnul Ciucă premier.
Aș fi vrut să pot fi mai optimist în condițiile nenorocirilor produse de acest virus și a tensiunii pe care o simțim cu toții în aer.

Cine își imaginează însă că o conducere militară (sau a unui militar) înseamnă claritate, ordine, disciplină, eficiență… nu a fost atent nici la campania de vaccinare, nici la Institutul Cantacuzino, nici la felul în care au servit cetățenii acestei țări până acum instituțiile cu #sătrăiți.

Soluția „militară” nu este o soluție pentru România sau pentru români. Este cel mult o soluție pentru un președinte care nu suportă să fie contrazis și care își închipuie că poate fi primarul României și pentru un mic grup de indivizi care vor să controleze resursele fără să îi mai doară capul.

Cuvinte precum „strategic”, „interes național” sau „militar” vor inunda spațiul public pentru a justifica lipsa de transparență, lipsa de asumare și lipsa de rezultate.

Când această perioadă se va fi terminat, și mai mulți români care înțeleg ce se întâmplă vor fi emigrat către țări care au reușit să își consolideze democrațiile „civile” iar la nivelul întregului popor încă un mit – acela al militarului de carieră care își dă viața pentru țară – se va fi dărâmat”, a scris Vlad Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia lui Vlad Voiculescu vine în contextul în care generalul Nicolae Ciucă a fost desemnat de preşedintele Klaus Iohannis să formeze noul Guvern.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, primele declaraţii după ce a fost desemnat premier. „Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca un gest de responsabilitate”

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Vietatea care trăiește în adâncul pământului, în beznă totală. Poate supraviețui singură celor mai extreme condiții
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
O BIJUTERIE NEȘTIUTĂ a României. Acest castel ASCUNDE multe legende și povești incredibile!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Parchetul Sectorului 1 îndeamnă studentele SNSPA să raporteze eventualele abuzuri sexuale ale profesorului Alfred Bulai
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?