Vladimir Putin sfidează Occidentul: „Economia Rusiei va rămâne deschisă”

Vladimir Putin sfidează din nou Occidentul. Președintele de la Kremlin și-a asigurat oamenii de afaceri și restul cetățenilor că sancțiunile economice anti-Rusia nu vor avea efect.
Filip Stan
09 iun. 2022, 22:58
Vladimir Putin sfidează Occidentul: „Economia Rusiei va rămâne deschisă

Vladimir Putin răspunde sancțiunilor comandate din SUA, implementate în restul țărilor occidetale, respectiv de aliați ai NATO și membri UE. Politicianul de la Moscova și-a luat angajamentul că Rusia nu va repeta greșelile trecutului, în contextul în care este împinsă de Occident să tragă din nou „cortina de fier”.

Președintele Rusiei și-a asigurat cetățenii că economia Rusiei va rămâne deschisă, în ciuda sancțiunilor impuse de vest, pe fondul conflictului militar cu Ucraina.

„Noi nu am avut o economie închisă. Adică, a fost în perioada sovietică. Atunci ne-am izolat, am creat așa-numita cortină de fier. Am creat-o cu propriile noastre mâini. Nu vom face asta acum. Nu vom călca pe aceeași greblă. Economia noastră va fi deschisă.

Este imposibil să închizi o țară ca Rusia din exterior cu un gard. Iar noi înșine nu vom construi un astfel de gard în jurul nostru”, a declarat Putin, în cursul acestei săptămâni.

Oficialul de la Kremlin a avut zilele acestea mai multe întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ingineri și oameni de știință, cărora le-a oferit asigurări că economia Rusiei nu va fi izolată. Astfel, planul lui Joe Biden (n.r. – care a declarat că vrea izolarea Rusiei), susținut de lideri politici precum Boris Johnson și Ursula von der Leyen, nu va avea efectul scontat, potrivit lui Putin.

 

Vladimir Putin, ameninţare fără precedent pentru Zelenski

 

În plan militar, Vladimir Putin este pregătit să-l lichideze pe Volodimir Zelenski, dacă armata ucraineană va utiliza armamentul primit de la SUA.

„Dacă ajung să le furnizeze, vom trage concluziile care se impun şi vom folosi armele noastre, de care nu ducem lipsă, pentru a ataca acele obiective pe care până acum nu le-am lovit”, a declarat liderul de la Kremlin.

Pe marginea aceastui subiect a comentat și Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate, fost președinte al Rusiei..

„Dacă aceste arme vor fi folosite împotriva teritoriului Rusiei, forțele armate ale țării noastre nu vor avea de ales decât să distrugă centrele de decizie”, a declarat Dmitri Medvedev.

„Toată lumea înțelege ce fel de centre sunt acestea – Ministerul Apărării, Statul Major General și orice altceva”, a subliniat Medvedev.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'