Vlăduța Lupău, internată în spital. Cu ce probleme grave se confruntă artista

Vlăduța Lupău are iar probleme de sănătate. Celebra interpretă de muzică populară a mai ajuns să apeleze la servicii medicale tot din cauza acestei probleme.
Alina Costache
13 iun. 2023, 10:40
Vlăduța Lupău, internată în spital. Cu ce probleme grave se confruntă artista
Vladuța Lupău, internată în spital. Cu ce probleme grave se confruntă artista

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de-a lungul carierei vedeta a reușit să strângă o multitudine de admiratori, pe care îi ține mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Vedeta împărtășește cu fanii ei, în special pe Instagram, atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin fericite.

Citește și: Vlăduța Lupău a recunoscut că viața ei s-a schimbat radical! Iată ce greșeală face de când e mămică: „Am un obicei prost”

Vlăduța Lupău a ajuns din nou pe patul de spital. Cei care i-au urmărit activitatea știu că aceasta are o problemă destul de gravă cu ceva ce părea o tuse cronică. Acum aceasta speră că este ultima oară când va fi nevoită să mai treacă prin asta. Aceasta a mai afirmat că este ultima șansă ca ea să își poată rezolva această problemă.

„N-am mai zis astăzi nimic către voi pentru că și deoarece și din cauza că o să vă zic poate peste o zi două. Știți problema mea cu tusea, da? Încerc să o rezolv, e ultima șansă, ultima variantă.”,a spus Vlăduța Lupău pe pagina ei de Instagram.

La un moment dat Vlăduța Lupău a început să se confrunte cu o serie de probleme de sănătate. Cu toate că la momentul respectiv simptomele păreau de răceală, artista nu a renunțat la programul său și a continuat să onoreze angajamentele. În încercarea de a-și alina durerile de urechi, Vlăduța a recurs la un truc neconvențional, folosind o țigară aprinsă în ureche. Cântăreața a povestit atunci pe Instagram cum a încercat să se trateze.

„Acum două zile, când mi-am făcut eu pozele, ultimele postate, cred că m-a luat puțin roșu în gât. Am ieșit ieri puțină febră, nu a băgat-o de seamă și azi noapte am simțit, când eram pe drum de la Covasna. Am avut filmări, am fost la doctor, mi-a dat să iau tratament, iar acum mă duc la eveniment. M-a prins și urechea asta, cumva, am zis să-i dau să fumeze o țigară singură”, a spus aceasta.

De-a lungul anilor, Vlăduța Lupău a suferit de o tuse cronică, fapt care a determinat-o să consulte mai mulți medici.

„Am venit la Paris, sufăr de o tuse cronică de ani întregi. Am scăpat de ea, când uterul a împins stomacul în sus (…) Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. La alergolog, alergiile pe piele, din sânge, la tiroidă, nu am avut nimic. La plămâni, radiografii (…) Cică tușești psihic. Nici vorbă”, a mărturisit artista pe Instagram.

După multe investigații, Vlăduța a fost diagnosticată cu hernie hiatală, o afecțiune în care partea superioară a stomacului trece prin diafragmă și intră în cavitatea toracică. În încercarea de a găsi un remediu, artista a ajuns până la Paris, unde doctorii au refuzat să o opereze.

„Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa. Am venit la Paris și nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală este mică și mi-a dat un tratament. Am două plase de medicamente (…). O să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii, deși alergii nu am, dar să fiu sigură și pentru corzile vocale, pentru că, corzile mele vocale sunt afectate”, a spus ea în mediul online.

Citește și: Vlăduța Lupău desființată de fani pe internet! Internauții nu mai vor să audă de ea: „Ce înseamnă asta? Iar rage….”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'