Vlăduța Lupău își va cunoaște cel de-al doilea copil într-o lună. Artista a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale: „Abia așteptăm să te cunoaștem micuțule”

Vlăduța Lupău a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale, în care apare alături de fiul ei, Iair, care își va întâlni frățiotrul peste o lună.
Alina Costache
20 mai 2024, 13:14
Vlăduța Lupău își va cunoaște cel de-al doilea copil într-o lună. Artista a postat un videoclip emoționant pe rețelele sociale: „Abia așteptăm să te cunoaștem micuțule”
Într-o lună, Vlăduța Lupău își va strânge bebelușul în brațe

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit în 2019, iar trei ani mai târziu, în august 2022, a venit pe lume primul lor copil, un băiețel, pe nume Iair. Artista a dat vestea că este însărcinată a doua oară în luna martie, în timpul concertului de la Sala Palatului.

Acum, artisa și soțul său se pregătesc pentru momentul în care își vor ține bebelușul în brațe, care va veni pe lume într-o lună. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip de la ecograf, în care apare alături de Iair. Micuțul abia așteaptă să-și întâlnească frate și e nerăbdător să se joace cu el, ba chiar i-a spus să se nască mai repede.

Citește și: Vlăduţa Lupău, imagini nemaivăzute cu artista însărcinată. Mii de comentarii pe reţele VIDEO

„Haide jos”, i-a spus Iair frățiorului din burtică.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem micuțule și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: ‘Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile’ (mașinile). Deși, mai spune și ‘Bebe, nana’.

Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață, de la prima întâlnire! Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul videoclipului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Citește și: Cum a descoperit Vlăduța Lupău că e însărcinată pentru a doua oară. „Nu am avut curajul neapărat…”

Vlăduța Lupău a dezvăluit că a ales un nume pentru fiul ei, din Biblie. Cu toate astea, cântăreața va dezvălui numele bebelușui abia după naștere.

„În 2022 am anunțat de Buna Vestire că eram însărcinată cu Iair și acum tot de Buna Vestire. Nimic nu este întâmplător. (…) Iair a avut bucuria de a dezvălui ce are mama în burtică și a zis că am un băiat. Să nu spună lumea după forma burții că e fată, nu, e băiat.

Frățiorul lui Iair va veni la început de iulie. O să fie o diferență de un an și 11 luni între ei. Mă rugam la Dumnezeu seara și dimineața și spuneam că dacă o să mai avem un copil în viața noastră mi-ar plăcea să fie cât mai curând, ca să fie o diferență mică de vârstă între ei, că așa am crescut și eu cu fratele meu și mi se pare că ajută apropierea asta de vârstă în viața lor ca frați. M-am rugat mult și Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea și a venit rapid și cel de-al doilea copil.

Ne-am gândit (n.r. la numele bebelușului). Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, spunea Vlăduța Lupău, în cadrul emisiuni „La Măruță”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
A murit unul dintre cei mai iubiți actori români. A jucat în zeci de filme de succes
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Bundestagul Renunță la Utilizarea Faxurilor în Favoarea Proceselor Digitale
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?