Vloggerul Sorin Orza, apel disperat la autorități: „Mama mea e în pericol. E amenințată, îi e foarte frică. Acest om e capabil de orice”

Vloggerul Sorin Orza a făcut face un apel disperat la autorități să ia măsuri împotriva unui cetățean român care o amenință pe mama lui.
Filip Stan
21 dec. 2021, 21:20
Vloggerul Sorin Orza, apel disperat la autorități:

Sorin Orza, în vârstă de 23 de ani, a devenit cunoscut publicului datorită pasiunii lui de a îmblânzi șerpii veninoși. A făcut numeroase clipuri video pentru Youtube  și a fost chemat în numeroase emisiuni de televiziune pentru a vorbi despre pasiunea lui neobișnuită. În urmă cu câteva ore, vloggerul care locuiește acum în Spania și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată, când le-a povestit prin ce trece familia lui din cauza amenințărilor unui bărbat.

Sorin Orza și-a început videoclipul precizând că nu e o glumă, ci mama lui chiar este în pericol. Vloggerul a atașat mai multe conversații între mama lui și bărbatul care o amenință și a povestit exact cum s-a ajuns în această situație.

„Acest video nu e o glumă, mama chiar e în pericol. Mai pe scurt, mama mea a fost în vacanță anul acesta. A cunoscut acolo o persoană, au stat împreună cinci zile, apoi ea s-a întors în Spania și, după câteva săptămâni, acel om a apărut direct acasă la noi, a aflat unde stăm. Mama pe moment a rămas șocată, e ceva la care nu te aștepți. Dar cum erau la începutul unei posibile relații, nu i s-a părut chiar atât de ciudat. Și a stat pe aici undeva la șase zile, iar apoi el a plecat în România.

După ce a plecat în România, putem spune că au început un fel de relație la distanță, cu apeluri, cu mesaje. La un moment dat, acest om i-a spus mamei mele că nu are pe nimeni și că nu știe cât mai are de trăit, că i-ar plăcea să aibă pe cineva care să se ocupe de înmormântare și a spus că ar vrea să-i pună pe numele ei testament, casa lui din România, în caz că se întâmplă ceva. Mama a spus că ok, facem treaba asta. Au făcut acte, toate cele, iar după câteva săptămâni a început să fie obsesiv, toxic, trimitea tot felul de mesaje, o suna pe mama încontinuu. Dacă nu îi răspundea, o suna iar, dădea mesaje. Mama a început să își dea seama că e o persoană toxică. El a încercat să șantajeze, să-i spună că scoate testamentul. Mama din start i-a spus să rupă testamentul, că nu o interesează nicio casă, nimic, și să o lase în pace. Toate bune până aici. Acest om a insistat apoi, și-a cerut scuze, a reușit ca mama să îi mai dea o șansă.

Nu a durat mult acea șansă pentru că iar a început să fie obsesiv, a început și cu amenințări. Mama a decis să încheie totul. Acest om nu a înțeles că ea nu mai vrea. De atunci, de patru săptămâni, o amenință pe mama, o amenință că dacă nu e cu el nu va mai fi cu alt bărbat. A amenințat-o că va veni aici, că-i va distruge viața, că va rămâne fără muncă, că o va urmări peste tot. Dacă o să o vadă cu alt bărbat îi va arunca acid sulfuric pe față ca să nu îi mai placă nimănui de ea. Acestea sunt amenințări foarte grave pe care nicio persoană întreagă la cap nu le-ar putea face. Nu înțelege și nu înțelege. Am încercat să vorbesc și eu cu el. Uitați ce mi-a spus: „E afurisită rău. Nu ține cu ea că o să te îndoi și tu și dacă peste una ca ea îți iei câmpii”. Mi-am spus practic să nu țin cu maică-mea.

Face amenințări exagerate la modul că dacă nu vrei să fii cu mine nu vei mai fi cu altul. Mamei mele îi este foarte frică de acest om. O avem supravegheată non-stop fiindcă acest om ne-a dat toate dovezile că e capabil să facă orice”, a povestit Sorin Orza pe canalul său de Youtube.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'