VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. Scandal mare între Brenciu şi Chirila, şi-au aruncat vorbe grele VIDEO

VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. Disputele între jurații de la Vocea României nu sunt deloc străine, dar cele dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt deja de notorietate. Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat.
Filip Stan
13 sept. 2019, 19:45
VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. Scandal mare între Brenciu şi Chirila, şi-au aruncat vorbe grele VIDEO

VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”. 

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților.

În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”. 

Prima ediție Vocea României 2019 ce s-a difuzat vineri, 6 septembrie, a fost una cu adevărat specială. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun să-i impresioneze pe jurați și să le demonstreze că merită un loc în etapa următoare. 

 

Mădălina Lefter, Bogdan Dumitraș și Luiza Constantin au fost concurenții care au reușit să întoarcă cu prestația lor patru scaune. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu au rămas plăcut impresionați de momentul lor, motiv pentru care nu au ezitat să apese butonul și să le ofere acestora șansa să facă parte din echipa unuia dintre ei.

Madalina Lefter (echipa Tudor)  are 21 de ani, este din Iași și locuiește în Londra, unde studiază muzică la University West London. Pasiunea pentru muzică a început încă din copilărie. La vârsta de nouă ani a reprezentat România la Eurovision Junio, iar la vârsta de 10 ani făcea parte din bandul unei emisiuni. Ulterior a participat la diverse concursuri și emisiuni care i-au adus succesul. 

Vezi prestația ei aici: 


 

 

 

 

Bogdan Dumitraș (echipa Irina) are 25 de ani, este toboșar profesionist, a terminat Conservatorul la Iași și locuiește în București. După ce a absolvit facultatea, s-a angajat la Filarmonica în Ploiești și de atunci profesează ca percuționsit. Pe langă muzică este pasionat de sculptură.

Vezi momentul lui aici :

Luiza Constantin (echipa Brenciu) are 26 de ani, este din Craiova și locuiește în Italia, unde profesează ca artist stradal. Se consideră o fire sensibilă și, totodată, ambițioasă. Potrivit acesteia, pasiunea pentru muzică o moștenește de la tatăl ei. S-a căsătorit la vârsta de 20 de ani și are două fetițe.

Vezi prestația ei aici: 


 

După prima ediție de audiții pe nevăzute  opt concurenți merg mai departe: Tudor are doi concurenți în echipă: Mădălina Lefter și Bogdan Ghirău; Smiley trei: Iuliana Preda, Zoe Grigoraș și Daniel Tudor; Irina a adus în echipa ei un concurent: Bogdan Dumitraș, lui Brenciu i s-au alăturat două concurente: Luiza Constantin și Mălina Ciarnău.


Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'