VOCEA ROMÂNIEI 2019. Moment emoţionant, a murit înainte să vadă cum se întorc scaunele juraţilor. CUM ARATĂ ECHIPELE

VOCEA ROMÂNIEI 2019. Teodor Danci a făcut o impresie frumoasă la Vocea României și a reușit să întoarcă scaunul pe care stă Horia Brenciu. Chiar dacă nu era antrenorul la care se aștepta să ajungă, Teodor Danci s-a bucurat că merge mai departe la Vocea României. Descoperă, pe RomaniaTV.net, ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2019, în episodul al șaselea. Citește rezumatul emisiunii din 11 octombrie.
Alina Costache
12 oct. 2019, 07:06
VOCEA ROMÂNIEI 2019. Moment emoţionant, a murit înainte să vadă cum se întorc scaunele juraţilor. CUM ARATĂ ECHIPELE

VOCEA ROMÂNIEI 2019. Teodor Danci a avut o interpretare cât se poate de emoționantă, pe scena de la Vocea României. Ediția din seara de vineri l-a adus pe scenă pe concurentul de la Vocea României Junior, antrenat în trecut de Andra. Adolescentul și-a dorit să-i aducă un omagiu părintelui său care a decedat, de aceea i-a dedicat un moment bărbatului care n-a mai apucat să îl vadă cântând.

Tatăl lui Teodor Danci a decedat înainte să-și mai vadă fiul pe scenă, într-o asemenea ipostază, în timp ce-i impresionează pe jurații de la Vocea României cu calitățile sale vocale. Băiatul de 16 ani a fost cât se poate de marcat de trecerea în neființă a celui care pare să-i fi fost asemenea unui mentor și care îi încuraja încercările pe plan artistic.

La cea de-a doua preselecție de la Vocea României, bărbatul se afla în comă. A promis că îi va fi alături copilului său, dar nu a putut să se țină de ultima promisiune, din cauza bolii, care i-a răpit toate puterile și în cele din urmă i-a adus și sfârșitul.„Ultima dată când a zis că își va lua la revedere de la noi, ca să zic așa, a zis ca îl va sustine. N-a mai apucat…”, a spus mama lui Teodor, prezentă și ea în culisele emisiunii prezentate de Pavel Bartoș.

Interpretarea muzicală a lui Teodor i-a impresionat profund pe jurații de la emisiunea difuzată pe postul Pro TV, în fiecare seară de vineri. La audiția pe nevăzute din ediția de pe 11 octombrie, jurații i-au fost alături tânărului de 16 ani și l-au susținut, în locul tatălui care n-a mai apucat să îl vadă cântând.

ocile concurenților și modul original în care au cântat au ridicat publicul și antrenorii în picioare. Horia, Irina, Smiley și Tudor au oferit, și de această dată, reacții și replici savuroase și au luptat până în ultima clipă pentru a convinge că echipele lor sunt cele mai potrivite.

Echipele de la Vocea României 2019 arată acum astfel:

  • Smiley: Zoe Grigoraș, Iuliana Preda, Daniel Tudor, Dragoş Alecsa, Doru Ciutacu, Gabriel Bîscoveanu, Daniela Răduică, Renee Santana, Diandra Bancu, Kevin Magalhaes, Ana Nica Vacari, Alexandru Ciubotaru, Elena Ilie, Vasile Bulgaru
  • Irina Rimes: Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Marina Arsene, Alessandro Dănescu, Cristina Dima, Maria Crăciun, Jovana & Jelena Milovanovic, Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima, Cătălina Antal, Mihaela Romilă, Diana Codrea
  • Tudor Chirilă: Mădălina Lefter, Bogdan Ghirău, Jasmina Răsădean, Maria Farcaș, Andreea Ciocoi, Mădălina Horeanu, Dragoș Moldovan, Cătălina Pop, Natalia Selegean, George Aghinea, Carmelina Bordeniuc
  • Horia Brenciu: Mălina Ciarnău, Luiza Constantin, Alexandru Bugan, Viana și Cristina Deliu, Chris Tapor, Adriana Simionescu, Roberto Asoltanei, Elena Bozian, Claudia Badea, Otilia Gogu, Iulia Glăvan, Teodor Danci

Otilia Gogu – „Don’t cry for Louie”

Otilia are 40 de ani și este din Mărășești. Este educator-puericultor, iar copiii pe care îi are în grijă provin din familii nefavorizate. Toată viața a cântat. A început acest drum muzical de la 14 ani în ciuda dorinței mamei sale care nu a fost de acord cu această ocupație. Nu a luat nicio oră de canto, iar cea mai mare realizare a ei este să cânte la Vocea României. Concurenta a cântat „Don’t cry for Louie” și a întors toate scaunele.

Horia Brenciu a apreciat timbrul concurentei, considerând că este extraordinar.

„Mi-aș dori foarte mult să lucrez cu un om ca tine, un om cu suflet mare.” a spus Irina Rimes.

 

Otilia a menționat că este fana lui Horia de pe vremea când acesta era la Matinal, iar când acesta cânta la pian în timpul emisiunii, Otilia cânta de acasă împreună cu el. Cum era de așteptat, alegerea concurentei a fost Horia Brenciu.

Cătălina Antal – „Believer”

Cătălina are 28 de ani și este regizor tehnic la Opera Comică pentru Copii din București. Are studii muzicale, a studiat Conservatorul (canto – soprană). Însă, tânăra a considerat că acesta nu este drumul ei, din acest motiv ocupându-se cu regia. Totuși, muzica are un loc special în sufletul concurentei.

„Soprana în blugi” a cântat pe scena de la Vocea României piesa „Believer” a celor de la Imgine Dragons și a întors două scaune – pe cele ale lui Horia și Irina.

„Ai un metal formidabil în voce!” a spus Horia Brenciu.

„Ești soprana cu metal în voce care a cântat pop-rock”, a comentat Irina, adăugând faptul că nu a fost impresionată de interpretare, dar a văzut un potențial în voce.

Cătălina a crezut în ajutorul și propunerile Irinei în ceea ce privește etapele următoare ale show-ului și a mers în echipa ei.

Mihaela Romilă – „River”

Mihaela are 29 de ani și este pasionată de muzică. Și-a dorit de acum patru, cinci ani să participe la Vocea României, dar nu a avut curaj. Drumul său în ceea ce privește muzica a început odată cu momentul în care lucra într-un bar. A ascultat acolo o trupă și i-a abordat pe membrii acesteia. A ajuns să fie solistă în trupa respectivă, iar un alt membru din trupă, Mihai, a participat și el la Vocea României în primul sezon. Acesta i-a susținut decizia de a veni la emisiune. Mihaela a cântat piesa „River” și a întors-o în ultima clipă pe Irina.

„Era să scape fata asta, să ne scape printre degete.” Ai cântat foarte bine. Bravo!”, a spus Irina.

Iulia Glăvan – „Clown”

Iulia are 42 de ani, este originară din Iași și este solistă. A început să cânte din copilărie și dorește să fructifice această pasiune. La audițiile de la Vocea României, concurenta a interpretat piesa „Clown” și a întors trei antrenori – Horia Irina și Tudor. Iulia a participat în primul sezon de la Vocea României și așteptat nouă ani să revină în emisiune, sincronizare perfectă cu reîntoarcerea lui Horia, antrenor față de care concurenta a menționat că are o slăbiciune.

„Ai o voce mare, plină. A fost un moment puternic a spus Horia Brenciu.

„S-a îndrăgostit, și nu de Smiley”, a glumit Irina.

Antrenoarea a ținut să precizeze că a văzut în concurentă o voce câștigătoare și își dorește să lucreze cu ea. Același lucru l-a declarat și Chirilă. Acesta i-a sugerat concurentei să nu fie orbită de dragoste ca în „Visul unei nopți de vară” și să se gândească foarte bine la alegerea pe care o să o facă.

Iulia a spus că revine la prima sa dragoste și a mers în echipa lui Horia Brenciu.

Teodor Danci – „All This Love”

Teodor are 16 ani și nu este la primul concurs de acest tip. A mai participat în 2016 la Vocea României Junior ajungând până în semifinala concursului în echipa Andrei. Tânărul a revenit la Vocea României deoarece simte că a evoluat și încă nu a arătat tot ce poate. A cântat piesa „All This Love” și l-a cucerit pe Horia Brenciu.

„Ești un timbru unic la Vocea României. Mulțumesc că ai venit!”, i-a transmis Horia concurentului.

Vasile Bulgaru – „Say You Won’t Let Go”

Vasile are 23 de ani, s-a născut în Ucraina, iar la vârsta de 3 ani s-a întors în România. Părinții lui sunt originari din Moldova și momentan se ocupă cu agricultura. Vasile cântă de când era mic, muzica fiind cea mai mare pasiune a sa. Concurentul a venit pe scena de la Vocea României cu piesa lui James Arthur, „Say You Won’t Let Go” și a întors un singur scaun, pe cel al lui Smiley.

„Domnule, mi-a plăcut foarte mult interpretarea ta. Cred că vei face niște surprize frumoase la Vocea României”, i-a transmis antrenorul.

Diana Codrea – „Ziua Vrăjitoarelor”

Diana are 19 ani, este originară din Sighetu Marmației, dar locuiește de un an în Cluj-Napoca. Momentan, lucrează ca ospătar, însă visul ei este să aibă o carieră muzicală. Deși nu a fost susținută de părinți, Diana s-a dedicat muzicii. Fire rebelă, tânăra a plecat de acasă, de îndată ce a împlinit 18 ani, s-a mutat în Cluj și se dedică visului său.

Cu o prezență remarcabilă și o atitudine demnă de un star rock, Diana a urcat pe scena de la Vocea României 2019 și a creat un moment de neuitat. A interpretat piesa celor de la Cargo, „Ziua Vrăjitoarelor” și i-a convins pe cei patru antrenori. Irina l-a blocat pe Tudor, fiind conștientă că o voce rock cel mai probabil va merge la rockerul din juriu.

„Eu sunt scos din joc, dar nu contează pentru că ești un câștig pentru show-ul ăsta, și chiar dacă eu sunt scos din joc, voi putea juca. Dacă aflu cine m-a blocat, pot să fac alte jocuri. Acum sunt ieșit din joc și mă enervez, dar asta e”, a spus Chirilă.

A continuat Irina, cu al său discurs de convingere:

„Diana, nu o să zic ce m-a convins să mă întorc pentru că e clar, ceea ce i-a convins și pe colegii mei, nu o spun ce m-a convins să îl blochez pe Tudor pentru că cred că e clar – are Tudor prea multe voci, ia să mai dea și la alții..Eu îți spun ce aș putea să fac cu tine, ca antrenor. Pe parcursul acestui concurs tu trebuie să impresionezi de la etapă la etapă. Atunci, eu aș fi dispusă și mi-as dori foarte mult să te ajut să scapi de lucrurile în plus și să scoatem la iveală noi și noi personalități. Mi-ar plăcea să le explorăm pe toate, să arătăm publicului că tu poți fi și altfel pentru că e musai. Tu ai toate datele necesare și te invit în echipa mea să facem acest lucru împreună”.

Supărarea lui Tudor că a fost blocat de Irina a continuat. A încercat să expună niște păreri legate de „josnicia” gestului făcut de colega sa, legate de inabilitatea sa de a lupta pentru concurentă, sugerând că ar putea să o ajute pe Diana cu informații despre ceilalți antrenori. „Dacă mergi la Irina, dai valoare gestului ei. Dacă nu mergi la Irina, gestul ei devine inutil.”, a conchis Chirilă.

Diana a ales în ciuda a ceea ce s-a întâmplat și a mers cu Irina Rimes.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

  • Flavia Chelariu în vârstă de 17 nu a impresionat cu interpretarea piesei „Of, inimioară”.
  • Adrian Istrate, fost membru al trupei Maxim, care a cântat „Septembrie, luni”
  • Maxim Alexandru, inginerul de sunet în vârstă de 25 de ani care a interpretat „Way down we go”
  • George Știrbăț, solistul care a cântat „Delilah”
  • Magdalena Drăgoi, tânăra de 16 ani, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Million years ago”
  • Viola Julea, dirijorul de cor în vârstă de 42 de ani care a cântat „Ex’s and Oh’s
  • Eugenia Nicolae, concurenta de 25 de ani care a interpretat un mashup al pieselor „7 Rings” și „Toxic”
  • Nadimi Prie, tânăra de 19 ani, nu i-a cucerit pe antrenori cu piesa „Say Something”.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore