Vocea României 2024. Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi: „Când aud vocea ei, tresar”. Theo Rose şi-a pus mâinile-n cap

Horia Brenciu nu a mai ținut cont că se află pe platourile de filmare și a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține.
Alina Costache
04 oct. 2024, 22:25
Vocea României 2024. Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi:

Vocea României 2024. Dandeș Gabriela are 44 de ani și este artist stradal de trei ani jumătate. Sunt oameni care vin de departe să o asculte și stau pe bancă chiar și o oră. Și-a dorit să cânte de când se știe, de la 3-4 ani, dar viața nu a fost așa cum și-a dorit și s-a reapucat de muzică la vârsta de 39 de ani. A renunțat la meserie pentru a deveni artist stradal în Sibiu. În momentul în care s-a apucat de muzică, artista a sacrificat tot, chiar și căsnicia.

Dandeș Gabriela a pășit timidă pe scenă și a interpretat piesa „Vreau să am steaua mea”, din repertoriul Laurei Stoica. A reușit să aducă multă emoție la Vocea României, la mai bine de 18 ani de când artista s-a stins din viață. După doar câteva câteva secunde, Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi. Antrenorii s-au bucurat să asculte piesa, însă concurenta nu a reușit să întoarcă niciun scaun.

Theo Rose: Horia a început să plângă la momentul ăsta. A cunoscut-o pe Laura Stoica. Vrem să îți mulțumim că ne-ai adus-o la Vocea României în seara asta. E frumos să ne amintim de ea.

Un taximetrist a întors toate scaunele la Vocea României! CINE este antrenorul ales de el

Irina Rimes: Eu nu cred că mai contează de ce nu ne-am întors. vreau doar să spun un lucru. Momentul tău a fost foarte sincer și am văzut la un moment dat că oamenii s-au ridicat în picioare. Personal, te-am crezut și a fost o lecție sentiment. Ai adus asta la Vocea României și pentru asta îți mulțumim.

Theo Rose: Când a început să cânte, am avut în față imaginea Laurei Stoica. Pentru mine a fost clar că dacă mă uit în dreapta, Horia plânge. M-am uitat în dreapta și, ce credeți, chiar plângea.

Horia Brenciu: Inevitabil, când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu și în mintea mea.

Theo Rose: Laura trăiește prin piesele ei și despre asta e, de fapt. E genul de artist care nu va fi niciodată uitat. Românii o iubesc, clar, Probabil că, na, ca în multe alte cazuri, mai mult după ce n-a m-a fost decât atunci când era.

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României 2024. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap

Jitaru Lavinia, în vârstă de doar 20 de ani, a făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap.

Irina Rimes, dezvăluiri despre provocările de la Vocea României. „Sunt în continuare surprinsă de vocile lor, dar și de caracterul diferit al fiecăruia”

Jitaru Lavinia are 20 de ani, vine din Suceava, este studentă la Conservator și a visat de mică să ajungă la Vocea României. A început să cânte datorită părințiilor. Tătăl este trompetist, iar mama este solistă, cu toate că cei doi lucrează ca ambulanțieri.

La Vocea României, tănăra a urcat pe scenă și a făcut reușit să-i uimească pe jurați cu interpretarea piesei „Nu mă duc la club”, din repertoriul artistei Theo Rose. Tânăra  a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i convinge pe antrenori că locul ei este într-una dintre echipe. Jurații au rămas cu gura căscată. Prima care a apăsat pe butonul roșu și a întors scaunul a fost Irina Rimes, urmată de Theo Rose & Horia Brenciu.

În final, concurenta a ales să meargă în echipa lui Horia Brenciu & Theo Rose.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Satul din România unde s-au descoperit adevărată minuni ale naturii. Comoara din subteran e uriașă și valorează 5 miliarde de dolari
Capital.ro
S-a dat ordin UE. Schimbare la buletinul de identitate. România, obligată să aplice noua lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
Cum și-a găsit mașina un clujean, după ce a fost ridicată abuziv de pe o parcare cu abonament. Bărbatul a câștigat definitiv procesul cu Primăria
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Filmele lunii octombrie pe Netflix. Trei dintre ele, așteptate de milioane de fani
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Război în Israel: Viitorul șef Hezbollah a fost vizat într-un atac cu bombe grele antibuncăr. Bilanțul morților a ajuns la 37 în ultimele 24 de ore
Cancan.ro
Oana Ciocan rupe tăcerea după ce Zanni a dezvăluit că Jador ar fi agresat-o: 'Vă asigur că Poliția știa'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se predau toți banii. Nu ai dreptul să cheltui nici măcar un leu. Mergi la închisoare
StirileBZI
Se scumpesc marea majoritate a alimentelor! Cât va costa 1 kg de carne de porc
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor
substantial.ro
Liceele la care au predat familia Iohannis, decorate cu cel mai înalt grad din Ordinul Meritul pentru Învățământ
MediaFlux
Se dau AJUTOARE de 500 de lei! Cine primește BANII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare un aliment de bază pentru români: se mai cultivă doar 15% față de acum 10 ani