VOCEA ROMANIEI: Concurenta care l-a făcut pe Smiley să roşească. UPDATE CÂŞTIGĂTORI

VOCEA ROMANIEI: În cea de-a treia gală live a emisiunii "Vocea României", una dintre concurente a reuşit să impresioneze publicul şi pe juraţi nu numai cu vocea ei, ci şi cu atuurile fizice.
Alina Costache
14 dec. 2013, 20:11
VOCEA ROMANIEI: Concurenta care l-a făcut pe Smiley să roşească. UPDATE CÂŞTIGĂTORI

VOCEA ROMANIEI: Într-o rochie albă midi şi mulată, Alina Dorobanţu, o concurentă din echipa Loredanei, a răvăşit bărbaţii etalând un decolteu impresionat din care sfârcurile se iţeau obraznice. Cu atât mai vizibile erau acestea, cu cât concurenta a ales să renunţe la sutien.

Evoluţia ei a fost urmărită cu zâmbetul pe buze de către Smiley, motiv şi de glume pe seama lui din partea lui Pavel Bartoş: „Ai zâmbit pe parcursul întregii piese. Acum înţeleg de ce ţi se spune Smiley (N.Red. zâmbet)”. De asemenea, el nu s-a putut abţine să nu remarce că Alina Dorobanţu a împrumutat ceva din strălucirea de divă a antrenoarei ei Loredana.

VOCEA ROMANIEI: De ani buni, Loredana nu are cum să treacă neobservată: orice apariţie este atent studiată, iar stilul reuşeşte să şi-l reinventeze de fiecare dată. Rezultatul? De fiecare dată o altă Loredana.

După ce a stârnit controverse cu lungimea părului ei, apărând ba cu el scurt, coafat cu ţepi, apoi cu cosiţe ondulate şi, pe urmă, cu un bob franţezesc, acum artista noastră a afişat la „Vocea României” o coafură cu bucle lejere, susţinută de o diademă strălucitoare, scrie Libertatea.

Cordeluţa, dar şi rochia neagră cu inserţii aurii, extrem de scurtă şi transparentă, l-au făcut pe Pavel Bartoş să o compare cu legendara Elena din Troia, a cărei frumuseţe a declanşat războiul dintre greci şi troieni.

VOCEA ROMÂNIEI. Deşi toţi au crezut iniţial că Nicoleta Luciu are o apariţie cuminte, aceasta a demonstrat contrariul când s-a întors cu spatele.

Rochia neagră a coprezentatoarei avea un decolteu adânc în spate, pielea ciocolatie a Nicoletei fiind scoasă în evidenţă de paietele sclipitoare aplicate pe vestimentaţie.

 

VOCEA ROMANIEI, cele mai importante momente

Echipa Brenciu: 

– Mihai Chitu merge in semifinala, votat de telespectatori.
– Denisa Mosincat paraseste concursul, decide Horia Brenciu.

 Echipa Smiley:

– Claudia Iuga merge in semifinala, la votul telespectatorilor.
– Iolanda Moldoveanu este eliminata, decide Smiley. 
– Adrian Nour merge in semifinala la Vocea Romaniei, decide Smiley.
– Stella paraseste competitia.

Echipa Loredanei:

– Votul telespectatorilor il trimite in semifinala pe Marius Marin.
– Florin Mandru paraseste competitia, decide Loredana.
– Muneer merge in semifinala, decide Loredana.
– Alina Dorobantu este eliminata

Echipa Moga:

– Primul salvat de votul telespectatorilor este Sanziana Niculae, care merge in semifinala.
– Primul care pleaca acasa, la decizia lui Marius Moga, este Andi Grasu.
–  Jovana merge in semifinala la Vocea Romaniei, la decizia lui Marius Moga.
– Felix este eliminat din competitie.


Iolanda Moldoveanu (21 de ani), din echipa lui Smiley, a interpretat piesa „It’s Raining Men”, a lui Geri Halliwell.

S-a dovedit o alegere bună din partea lui Smiley pentru că tânăra, care seamănă cu Geri Haliwell în tinereţe, a fost lăudată pentru prestaţie: „Ai voce bună”, i-a spus Brenciu, în timp ce Loredana a mărturisit că a fost impresionată de Iolanda.

„Ai o voce puternică”, a recunoscut Moga, iar antrenorul Smiley s-a arătat foarte mulţumit: „Ţi-a ieşit la fix!”.

Marius Marin, din echipa Loredanei, care a fost comparat de mai multe ori cu Gerard Butler datorită înfăţişării sale, a interpretat piesa „Nights In White Satin”, a celor de la The Moody Blues.

Prestaţia lui Marin a fost apreciată de antrenori: „Sper să ai succes mai departe”, i-a transmis Horia. „Mi-a plăcut cum ai cântat piesa, ai putere în voce”, a fost de părere Marius Moga.

„Mie mi-a plăcut foarte mult tot momentul. Bravo!”, l-a felicitat Smiley.

„Ai reuşit să ne electrizezi pe toţi. Vocea ta nu doar că este sensibilă, dar are un timbru special”, l-a lăudat şi Loredana.


VOCEA ROMANIEI: Georgia Dascălu, din echipa lui Brenciu, a cântat o piesă a lui Celine Dion.

Marius Moga a lăudat prestaţia tinerei: „Bravo, mi-a plăcut, ai cântat curat”. Şi Smiley şi Loredana au apreciat prestaţia Georgiei, spre bucuria antrenorului Brenciu.

„Piesa asta e periculoasă, dar am ales-o pentru că atunci când am auzit-o prima dată la Celine Dion m-a emoţionat”, a explicat Horia alegerea, subliniind că şi eleva lui a reuşit să emoţioneze.

VOCEA ROMANIEI Andi Grasu, din echipa lui Marius Moga, a fost primul concurent care a urcat pe scenă. El a interpretat piesa „Don’t Stop Me Now”, a celor de la Queen.

„A fost un început foarte bun şi piesa foarte bine aleasă!”, l-a lăudat Horia Brenciu.

Prestaţia lui Andi de la VOCEA ROMANIEI a fost apreciată şi de Loredana: „Ai avut forţă, energie, bucurie, ai venit în contrast cu ce ai făcut data trecută”.

„Ţi s-a potrivit foarte bine piesa aceasta”, a fost de părere Smiley, în timp ce antrenorul lui Andi, Marius Moga, s-a arătat încântat de prestaţia elevului său: „Sunt foarte bucuros”.

20: 30 Show-ul VOCEA ROMANIEI a fost deschis de Horia Brenciu, care a interpretat cea mai nouă melodie a sa, „Hello”.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'