VOCEA ROMÂNIEI. Povestea semifinalistului Vitalie Maciunschi: A fost invitat să cânte la ziua preşedintelui Guineei Ecuatoriale

VOCEA ROMÂNIEI. Vitalie Maciunschi face parte din echipa lui Smiley şi are mari șanse de a câștiga finala. Toți antrenorii l-au dorit în echipa lor.  Cele patru emisii ale vocii sale au cucerit imediat publicul, care l-a trimis în semifinală.
Alina Costache
07 dec. 2018, 16:10
VOCEA ROMÂNIEI. Povestea semifinalistului Vitalie Maciunschi: A fost invitat să cânte la ziua preşedintelui Guineei Ecuatoriale

Vitalie Maciunschi, semifinalistul din echipa Smiley la Vocea României, are 32 de ani, este din Chișinău, însă a trăit timp de 12 ani în Transnistria, deoarece tatal sau acceptase un job acolo. Spune că a avut o copilarie fericită în Transnistria. S-a întors în Republica Moldova și, în momentul în care a ajuns acasă, a primit o chitară de la bunicul său. De atunci, nu s-a mai despărțit de ea.

A avut o copilărie frumoasă și în Moldova. Mama lui l-a dus la cursuri de canto și de chitară. A făcut Conservatorul la Chișinău, secția Canto Clasic. Au urmat multe concursuri și multe scene de operă, jazz, pop. În 2008, a prins un contract în Japonia, unde a cântat musical. A stat acolo un an de zile și spune că a fost o experiență suprarealistă. După aceea, Vitalie a revenit în țară și s-a angajat la Opera din Chișinău. A făcut parte și dintr-un un jazz band, cu care a cantat la diferite evenimente.

Datorită vocii sale speciale, Vitalie Machiunschi a fost și în Africa, unde a fost invitat să cânte la ziua presedintelui Guineei Ecuatoriale. Acum cântă cu formatia Brio Sonores. Este căsătorit de 5 ani și are doi copii, o fetiță și un băiețel.

După cele două show-uri live, telespectatorii i-au ales pe cei opt semifinalişti din sezonul 8 „Vocea României, câte doi din fiecare echipă. Semifinala Vocea României va fi difuzată de Pro TV vinerea aceasta, de la ora 20.30, urmând ca marea finală să aibă loc pe 14 decembrie. În semifinala Vocea României 2018, Smiley va fi reprezentat de Vitalie Maciunschi şi de Bogdan Ioan, Tudor Chirilă a pariat pe Alma Boiangiu şi de Romaniţa Fricosu, Irina Rimes va lupta pentru un loc în finală alături de Alexa Dragu şi de Dora Gaitanovici, în timp ce Andra mizează pe Renate Grad şi pe Mădălina Celine Coca.

Citeşte şi CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Surpriză uriaşă, cum se votează favoriţii

 

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Se renunță complet la mașinile pe benzină. Decizia istorică îi va lua pe șoferi pe nepregătite
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...