Vouchere de vacanţă speciale pentru perioada pandemiei. Cine le primeşte

Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici pentru a programa cu prioritate turiştii agenţiei în vederea efectuării testului pentru COVID-19, solicitat la intrarea în Grecia pe la frontiera terestră Promachonas.

15 iul. 2020, 17:06
Vouchere de vacanţă speciale pentru perioada pandemiei. Cine le primeşte

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. „În sprijinul turiştilor care au achiziţionat sau vor achiziţiona vacanţe cu intrare în Grecia prin frontiera terestră Promachonas, în perioada 15-29 iulie 2020, agenţia organizatoare Hello Holidays a încheiat parteneriate cu mai multe clinici care îi programează cu prioritate, astfel încât să ajungă la cazare la data stabilită”, se menţionează într-un comunicat al agenţiei.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. Veste bună pentru bugetari, în plină pandemie de coronavirus. Până când se prelungesc voucherele

Aceasta le oferă turiştilor un voucher de testare RT – PCR SARS – COV2, pe care îl prezintă la unul dintre centrele de recoltare analize medicale înscrise pe acesta, din Bucureşti şi şase oraşe din ţară. Voucherul le permite testarea la un preţ preferenţial, costul acestuia fiind de 290 de lei, redus de la 350 de lei. Rezultatul se obţine în 24 de ore pentru Bucureşti şi în 48 de ore pentru alte oraşe, în limba engleză, scrie Agerpres.