VOYO.RO SPARTA PRAGA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se vede meciul care nu este transmis la Tv în România

Sparta Praga - FCSB se joacă marţi, 6 august, pe stadionul Letna din capitala Cehiei, în prima manşă a turului III preliminar al Champions League. Partida va fi difuzată live de la ora 21.00 pe platforma de streaming Voyo, deţinută de Pro TV.
Filip Stan
06 aug. 2024, 16:39
VOYO.RO SPARTA PRAGA - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Unde se vede meciul care nu este transmis la Tv în România

SPARTA PRAGA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Marți, 6 august 2024, începând cu ora 21:00, pe stadionul Epet ARENA din capitala Cehiei este programat duelul Sparta Praga – FCSB, din prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, iar drepturile de difuzare ale confruntării au fost achiziționate și de un trust din România.

Drepturile de difuzare pentru partida care se va disputa pe stadionul Epet ARENA din capitala Cehiei au fost achiziționate și de un trust din România, anume PRO TV, însă cu toate acestea, jocul nu va fi transmis deținătorilor de cablu. Trustul menționat anterior a ales, în schimb, să transmită partida în exclusivitate pe platforma de streaming Voyo.protv.ro. Așadar, meciul Sparta Praga – FCSB va putea fi urmărit în România doar de cei care au cont și abonament pe platforma menționată.

Sabrina Voinea aruncă în aer Olimpiada de la Paris. „Arbitrele mi-au prezentat o fotografie falsă!”

Pe stadionul Epet Arena, care are o capacitate de aproape 19.000 de locuri, și-ar putea face apariția și câțiva suporteri ai FCSB-ului, chiar dacă biletele nu au fost deloc ieftine. Cel mai convenabil tichet pus la dispoziție pentru roș-albaștri a avut un preț de 600 de coroane cehe, adică aproximativ 120 lei.

FCSB și Sparta Praga s-au mai duelat în turul 3 preliminar din Champions League și în 2016. Atunci, învingători din dublă au ieșit roș-albaștrii. Partida tur a avut loc tot la Praga și s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, iar în returul de la București, FCSB s-a impus cu 2-0. Nicolae Stanciu înscria o dublă pentru FCSB în acel meci.

SPARTA PRAGA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Elias Charalambous vrea să păstreze șansele calificării vii și după meciul din Cehia

La conferința de presă premergătoare jocului, Elias Charalambous a transmis că soarta dublei dintre FCSB și Sparta Praga se va decide, în mod normal, în returul de la București. În acest context, antrenorul cipriot a lăsat de înțeles că nu va risca în Cehia, în speranța că va obține un rezultat favorabil:

„Știm că vom întâlni un adversar foarte dificil, ne gândim doar la acest meci. Este normal ca pe măsură ce avansezi în competiție să dai de adversari mai puternici. Pentru mine sunt două reprize, prima va fi mâine. Sper să reușim un rezultat bun, dar cred că soarta calificării se va juca în ambele meciuri, nu doar mâine. Toți fotbaliștii sunt foarte entuziasmați să joace în astfel de meciuri. Nu poți să spui că unul este mai entuziasmat decât altul. Mereu am spus că nu depindem de un jucător, suntem o echipă. Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic. Trebuie să jucăm ca o echipă, așa văd eu lucrurile.

Citeşte şi: JO 2024 Marcel Ciolacu nu participă la ceremonia de închidere în semn de protest. „Să retragi o medalie obţinută pe muncă cinstită este inacceptabil!”

SPARTA PRAGA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Sparta a schimbat câțiva jucători, dar și noi am făcut-o. Tactica și filosofia de joc sunt aceleași. Suntem focusați pe modul în care vom juca noi și cred că adversarii fac același lucru. Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi, sunt lucruri normale în fotbal, avem tehnologia necesară. Ne cunoaștem tacticile reciproc.

Suntem un club cu o istorie mare în spate și visăm să ajungem cât mai departe posibil. Unicul lucru pe care îl putem face este să luăm fiecare meci în parte, dar în mintea noastră visăm foarte departe. Îmi place ca jucătorii mei să viseze foarte departe, căci doar așa poți realiza lucruri mărețe. Trebuie să muncim din greu”, a spus antrenorul FCSB, înainte de meciul tur cu Sparta Praga.

 

 

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele mai avantajate zodii până pe 23 august. Vești bune, bani și fericire pentru 4 nativi
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA în urmă cu scurt timp. Anunțul făcut de INFP
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Tricoul, obligatoriu în afara plajei. Te amendează pe loc, s-a dat Ordonanță
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Oana Niculescu Mizil, transformată TOTAL de când e o femeie singură! A rupt plaja-n două când s-a ridicat de pe şezlong
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Când vor intra pensiile recalculate pe card! Data la care se livrează pensiile în luna septembrie
Capital.ro
Românii PIERD BANII. Ajutorul de care au maximă nevoie: Rușine națională!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Alertă epidemiologică: Virusul Oropouche amenință țările din America Centrală și de Sud
MediaFlux
PENSIONARII care vor pierde BANI de la 1 septembrie LA RECALCULARE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!