Vrei să ai o siluetă demnă de felină sexy? Află care este secretul

Felinele au reprezentat intotdeauna o fascinatie pentru noi, femeile. Mai mult, barbatii au creat chiar si un personaj de benzi desenate care are toate abilitatile unei feline - Catwoman. Iar daca si tu te numeri printre admiratoarele acestei eroine cu trup de zeita, astazi iti prezentam secretele care te ajuta sa dobandesti o silueta zvelta, gratioasa si supla, la fel ca a actritei Anne Hathaway.
Romania TV
07 ian. 2015, 13:28
Vrei să ai o siluetă demnă de felină sexy? Află care este secretul

Te intrebi, probabil, de ce ai nevoie pentru a reusi sa tragi pe tine o salopeta din piele neagra, extrem de mulata, care arata ca un al doilea strat de piele, in fata a milioane de spectatori, fiind un personaj extrem de sexy de pe marele ecran.

Ei bine, ai nevoie de multa munca si antrenamente din greu, dar si de o dieta extrem de curata. Pana si actrita Anne Hathaway, mereu in forma si tot timpul zvelta, si-a facut curatenie in dieta inainte de a imbraca acel costum negru si sexy al personajului Catwoman.

Citeşte şi  Diete sănătoase: Dieta alcalină, calea către longevitate, vitalitate, sănătate

In timp ce actrita vegetariana urmeaza intotdeauna o dieta antiinflamatoare, starul a apelat la nutritionisti profesionisti care au ajutat-o sa se mentina slaba si sa isi sculpteze muschii in timp ce se pregatea pentru rolul ei, Catwoman, din filmul The Dark Knight Rises din 2012.
 
Presa americana a aflat secretele actritei Anne Hathaway chiar de la nutritionista ei personala, Jackie Keller, care a explicat ce alimente de top trebuie sa mancam daca vrem sa imbracam un costum de Catwoman.

Ce dieta are Catwoman?

In timp ce se pregatea pentru a intra in pielea lui Catwoman (si la propriu, si la figurat), actrita Anne Hathaway a urmat o dieta aproape vegana, antiinflamatoare; aceasta dieta include cereale integrale pentru controla concentratia glucozei din sange, fructe deavocado, migdale (deoarece actritei nu ii plac nucile), seminte de susan, ciocolata neagra, legume de culoare rosie si legume portocalii care sunt bogate in antioxidanti (actrita adora ignamele, legume cultivate pentru turberculul lor foarte gros),legume cu frunze de culoare verde inchis, ghimbir si turmeric. Nutritionista actritei a inclus in planul alimentar al vedei alimente precum Seitan (carne vegetariana) si tempeh (un produs traditional din soia).

Unele dintre preparatele preferate de actrita in timpul filmarilor la ultima pelicula din trilogia Dark Knight: supa miso, un sandvis cu avocado si tempeh facut cu paine fara gluten, salata toscana cu orez brun, friptura de pui vegetariana facuta cu Seitan, omlete facute cu albusuri de ou si rulouri de oua vegetariene.

Citeşte şi  Alimente care te ajută să trăieşti mai mult

In timp ce lucra la filmul The Dark Knight Rises, nutritionista s-a asigurat ca actrita a avut parte de un desert delicios in fiecare zi, astfel incat sa nu sufere de pofte de ceva dulce. Alt „remediu” dulce de care s-a bucurat Anne Hathaway a fost un smoothie de ciocolata care sa ii dea energie, facut cu lapte de migdale.

Pentru a fi mereu „alimentata” cu un combustibil nutritiv, actrita a mancat la fiecare doua sau trei ore un total de aproximativ 1500 pana la 1800 de calorii pe zi. Acesta a inclus sase sau sapte mese plus o supa sau o salata, in fiecare zi. Deoarece scopul era sa o mentina pe actrita in forma si cu un trup tonifiat, dar in acelasi timp sa aiba o silueta zvelta, era o necesitate ca nutritionista sa ii alimenteze organismul cu alimente sanatoase. Iar cum actritei i se facea foame intre mese, una dintre gustarile ei (in totalitate naturala) era un tip de rulou cu unt de arahide cu un continut redus de grasime, cu fructe uscate, toate puse intr-un fel de lipie din faina integrala.

Citeşte şi  Dieta Marilyn Monroe are efecte uimitoare

Actrita Anne Hathaway a avut la dispozitie doar o luna pentru a fi intr-o forma perfecta pentru personajul Catwoman, dar daca tu ai doar cateva zile pentru a te pregati de un eveniment si vrei sa fii cat mai slaba, sfatul numarul 1 al nutritionistei Jackie Keller estesa elimini carnea rosie din alimentatie (aceasta carne sa nu mai fie sursa ta de proteine de origine animala) si sa te orientezi catre peste, in special somon, sardine si pastrav, impreuna cu legume gustoase – toate acestea iti vor creste cantitatea de acizi grasi si fibre. Potrivit lui Jackie Keller, acest lucru te va ajuta si iti va umple stomacul, dar va reduce grasimile saturate si, per total, vei manca mai putin.

Citeste mai mult pe feminis.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!