Cum va fi vremea de PAŞTE. PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi foarte frumoasă în următoarele zile, urmând ca de Paşte să avem parte de temperaturi ridicate şi cer senin.
Iulian Tudor
09 apr. 2015, 13:54
Cum va fi vremea de PAŞTE. PROGNOZA METEO pe trei zile

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi predominat frumoasă şi se va încălzi, astfel încât maximele vor fi apropiate de regimul termic normal pentru această dată, chiar dacă dimineaţa va fi răcoroasă. Maximele se vor situa între 11 grade în estul Transilvaniei şi 19 grade în Moldova, Transilvania şi în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin în jumătatea de vest a ţării, unde vor fi înnorări trecătoare, dar şansele de ploaie sunt aproape inexistente. Vântul va mai sufla cu ceva intensificari intensificări în prima parte a zilei pe litoral şi pe crestele montane.

VREMEA IN BUCURESTI. Vineri, vremea frumoasă şi mai caldă, cu maxime apropiate de cele normale, după o dimineaţă răcoroasă, adică 16…17 grade, în condiţiile în care cerul va fi mai mult senin.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice vor fi mai mari decât mediile multinanuale în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în Delta Dunării şi 22 de grade în Dealurile de Vest şi în sud-vestul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul nu mai trece de moderat, iar singurul fenomen demn de semnalat e bruma prezenţa dimineaţa local în centru şi pe arii mai restrânse în celelalte zone cu temperaturi matinale sub pragul de îngheţ.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea este frumoasă, aproape perfectă, cu cerul mai mult senin şi maxime peste cele obişnuite, meteorologii prognozează în jur de 21 grade după-amiază.

PROGNOZA METEO. Duminică, în ziua de Paşte ne vom bucura de o vreme predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în toată ţara. Cerul va fi variabil în regiunile vestice şi sud-vestice şi mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul nu pune probleme, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei şi pe litoral şi 24 de grade în sudul Moldovei.

VREMEA IN BUCURESTI. De Paşte, vremea se menţine frumoasă, cu cerul senin şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Vantul adie plăcut, iar mercurul urcă în termometre până la 21…22 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni, în vestul, nordul şi centrul ţării temperaturile scad uşor, cerul se înnorează temporar, mai ales spre seară şi noaptea vor fi ceva averse, posibil însoţite de descărcări electrice. În celelalte regiuni vremea se menţine caldă, cu cerul variabil peste zi şi mai mulţi şi câteva ploi slabe peste noapte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade. Marţi şi miercuri vremea se va răceşte, la început mai ales în vest, în nord şi în centru, apoi şi în celelalte zone, astfel că temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale, apoi se va încălzi uşor. Apoi, temperatura aerului va începe să crescă, iar regimul termic va ajunge să se încadreze în limite normale. Şansele de precipitaţii  vor fi mai mari în jumătatea de est a teritoriului.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'