Vremea se răceşte în toată ţara, iar la munte va ninge viscolit VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Joi ninge local doar în Transilvania, Maramureş şi zonele de munte, în timp ce în Banat şi Crişana predomină lapoviţele şi sunt condiţii de formare a poleiului.
Romania TV
12 ian. 2012, 15:36
Vremea se răceşte în toată ţara, iar la munte va ninge viscolit VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vânt puternic şi ninsori valabilă de vineri dimineaţă, de la ora 8.00 până sâmbătă, la ora 20.00. La munte va ninge viscolit, iar rafalele de vânt vor depăşi 80-90 de km/h. Intensificări ale vântului vor fi şi în restul ţării, în special în regiunile sudice, unde local vitezele vor atinge 55-60 de km/h.

Vineri, norii acoperă cerul aproape întreaga zi în zonele montane, unde ninge viscolit, mai ales în masivele din jumătatea nordică. În celelalte regiuni, precipitaţiile sunt reduse cantitativ. Ninge şi în Maramureş şi în Transilvania, iar în sud şi sud-vest sunt condiţii de ceaţă dimineaţa. Vântul prinde putere în majoritatea regiunilor. Maximele sunt cuprinse între 1 grad în estul Transilvaniei şi 11 grade în sud.

Norii se înmultesc vineri şi deasupra Capitalei, dar nu aduc precipitaţii. Vântul suflă în rafale cu până la 35-40 km/h şi totuşi la amiază va fi destul de cald, maxima va atinge în jur de 9 grade.

Sâmbătă, vremea se răceşte în toată ţara, aşa că amiaza vine cu maxime cuprinse doar între minus 1 şi 7 grade. Cerul va fi mai mult noros, dar avem puţine precipitaţii. Ninge local la munte şi ceva mai puţin în vest, în nord şi în centru. În celelalte regiuni doar izolat va fulgui. Vântul suflă mai tare în zona montană înaltă.

Şi în Capitală, prima zi de weekend vine cu o uşoară răcire. Soarele se arată printre nori, nu aşteptăm precipitaţii, iar vântul suflă cu ceva intensificări, aşa că vom simţi mai puţin decât cele 6 grade pe care le vor indica termometrele.

Temperaturile continuă să scadă duminică şi vremea devine rece pentru această dată. Norii acoperă cerul o bună parte a zilei în majoritatea regiunilor, dar lasă ninsori locale la munte şi chiar mai puţine în celelalte zone. Şi tot la munte, vântul mai suflă în rafale. La amiază, aşteptăm maxime de la doar minus 3 grade în estul Transilvaniei, până la cel mult 5 grade în sud.

Răcirea continuă şi pentru bucureşteni, aşa că duminică la amiază abia se mai ating 4 grade. Cerul va fi mai mult acoperit de nori, dar vântul se mai potoleşte.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'