Sâmbătă, până la ora 16 este în vigoare o informare de vânt puternic. Ninge local în Moldova, Transilvania, Maramureş şi la munte, şi plouă izolat în Banat, Crişana, Muntenia şi în Dobrogea. Vor fi între 1 grad … 2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 12 grade în subcarpaţii Olteniei.
Vremea se răceşte şi în Capitală sâmbătă, astfel încât la amiază termometrele arată 6…7 grade, cam cât ar fi de altfel normal să se înregistreze pentru acestă dată din calendar. Cerul Bucureştiului va fi acoperit de nori, trecător plouă slab, iar vântul are ceva mai multă putere şi aici.
Duminică, ninsorile rămân doar la munte, dar în restul ţării avem soare. Dar nu scăpăm de vânt, care dă în continuare semne de nervozitate. În zonele joase, dimineaţa e posibil să apară puţină ceaţă. După-amiaza vine cu 3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în regiunile sudice.
Ultima zi a săptămânii le rezervă bucureştenilor o vreme frumoasă. Soarele va străluci din plin, însă dimineaţa este posibil să apară puţină ceaţă. Vântul adie primăvăratic şi se vor înregistra în jur de 10 grade.
Săptămâna începe cu vreme frumoasă. Soarele stăpâneşte cerul şi norii apar pe ici pe colo, numai pentru decor, iar dimineaţa poate să înceapă prin zonele joase cu puţină ceaţă. Vântul mai are răbufniri nervoase în Moldova, Dobrogea şi zona de munte. La amiază, temperaturile pierd câteva grade în regiunile estice, aşa că maximele vor pleca de la 2 grade în estul Transilvaniei şi în Bucovina şi ajung la 11 grade în sud-vest.
Ziua de luni îi răsfaţă pe bucureşteni cu vreme frumoasă şi însorită. Cerul este lipsit de nori, vântul adie uşor, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 10 grade.
Vremea se va menţine în general frumoasă la mijlocul săptămânii viitoare. Cerul va fi aproape lipsit de nori şi doar ceaţă matinală prezentă în zonele joase de relief este fenomenul meteo notabil al acestor zile. Se încălzeşte pe zi ce trece şi vor avea între 6 şi 16 grade la sfârşitul săptămânii. Tot atunci creste şi probabilitatea de apariţie a ploilor în zona ţării noastre, îndeosebi în regiunile din jumătatea vestică a ţării.