What’s Up nu se uită la bani când vine vorba de soția lui. Artistul vrea să o facă vedetă: „20.000 de euro pe primul ei clip”

What's Up a vorbit despre femeia care i-a schimbat viața și care i-a devenit soție în toamna anului trecut. Artistul a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care i-a cucerit inima.
Alina Costache
16 mai 2024, 22:32
What's Up nu se uită la bani când vine vorba de soția lui. Artistul vrea să o facă vedetă: „20.000 de euro pe primul ei clip”
What's Up vrea să-și facă soția vedetă

What’s Up a vorbit deschis despre persoana care îl face cel mai fericit bărbat.  în 2023 s-au căsătorit, iar evenimentul a fost unul extrem de discret.

Artistul și-a încercat norocul în dragoste de mai multe ori. După o relație de 11 ani cu Simina Ivancea, cei doi au decis să se despartă, iar ulterior artistul s-a logodit cu Alice Badea, dar relația lor s-a încheiat cu scandal, cântărețul ajungând chiar la Poliție.

Timpul a trecut, iar artistul a decis să nu-și mai expună viața personală la fel de mult ca înainte. În luna septembrie a anului trecut a luat prin surprindere pe toată lumea și s-a căsătorit cu Miki, o tânără pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor, dar cu care se iubea din 2021.

Citește și: What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei. Prima reacţie a mirelui: „Am auzit şi eu că am făcut nuntă. Trebuia să iasă o filmare corectă”

What’s Up a dezvăluit cum a început relația cu actuala lui soție. Cei doi s-au întâlnit într-un club, prin intermediul unor prieteni comuni. În ciuda diferenței de vârstă de 11 ani, îi leagă pasiunea pentur muzică, astfel că după doar câteva zile formau deja un cuplu.

„A fost dragoste la prima vedere. Eu am 35 și ea are 24, sunt 11 ani între noi. (…) După ce ne-am împrietenit, am chemat-o la studio cu vrăjeala mea. Am auzit că e cântăreață. Ea a venit să cântăm și în două-trei zile eram împreună deja.

Eu în momentul în care am văzut-o și așa frumoasă și mai și cânta, am zis, ‘Băi, e perfect. E pentru mine situația’. Mi-am adunat toate sculele. Am început să vorbesc mult și degeaba, cum fac eu. Dar la final se pare că a ieșit cu noroc”, a povestit What’s Up în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

What’s Up și Miky și-au anunțat invitații cu o seară înainte că urmează să se căsătorească, din dorința de a-i avea alături doar pe cei care își doresc cu adevărat să le fie alături.

„Ai mai văzut așa ceva? Deci, toate neamurile, toți verii, au spus, ‘Ești neserios? M-ai sunat cu o zi înainte de nuntă să vin? Cum o să vin eu mâine?’. Și eu le-am zis așa, ‘Bă, eu v-am chemat pentru că nu vreau dar la nuntă. Eu vreau doar să vină oameni care au timp mâine să-și facă timp pentru noi’. Și cam asta a fost.

Cioacă totală. Am avut lista, 300 de persoane. Și am spus, ‘Nu se poate, că noi avem 30 de oameni la masă’. Am făcut-o pe Calea Victoriei, la Sfântul Ciprian. Aveam eu un tovarăș care avea un magazin acolo. I-am zis, ‘La magazinul tău punem și noi trei mese să-mi adun și eu prietenii?’.

Pentru noi a fost o nuntă mare, pentru că au venit oameni cu suflet care au vrut să ne vadă în propria noastră prostie. Am avut dar de nuntă de la 50 de lei, 50 de euro, 1000 de euro. Nu despre bani a fost. Și cam asta a fost nunta noastră”, a explicat What’s Up.

Miky este foarte mândră de soțul ei și are numai cuvinte de laudă la adresa lui: „Îmi place foarte mult că e un mare iubitor de oameni și are o modestie incurabilă și o bunătate nemărginită. Este în stare să-ți dea și haina de pe el….”, a spus tânăra.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, târâtă prin tribunale de fosta soacră. Mama lui Gabi Bădălău nu-i dă pace de cinci ani: „Se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”

Artistul își ajută soția să-și facă un nume în industria muzicală din România, asta după ce a învățat-o să înregistreze singură vocile și să editeze. Miky va lansa în curând primul său clip, în care s-a investit o sumă uriașă.

„Este piesa ei singurică. Fratele meu Nek, care are grijă de Tzancă Uraganu, Salam și toți băieții, alături de el am făcut acest proiect. Am semnat un contract pentru MiKY ME.

Mândria noastră cea mai mare este că acest om a avut încredere să dea… Eu nu aș fi dat, eu îmi luam garsonieră de banii ăștia, a dat 20.000 de euro pe primul ei clip. Mie mi se pare o sumă colosală”, a dezvăluit What’s Up.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!