Wim Fissette dezvăluie MOTIVUL REAL al despărţirii de Simona Halep

Wim Fissette rupe tacerea dupa ce a fost pus pe liber de Simona Halep si face cateva dezvaluiri in premiera despre romanca si mai ales despre relatia lor.
Filip Stan
27 nov. 2014, 10:49
Wim Fissette dezvăluie MOTIVUL REAL al despărţirii de Simona Halep

Simona Halep a anuntat dupa turneul de la Singapore ca intrerupe colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, iar in urma cu cateva zile a decis sa lucreze cu Victor Ionita, dar si cu suedezul Thomas Hogstedt pe post de consilier la primele trei turnee ale anului 2015.

„Finala de la Roland Garros a fost momentul meu favorit cu Simona Halep. De departe. Cand am inceput in ianuarie la Australian Open, Simona Halep mi-a spus ca ii era greu sa-si stapaneasca emotiile in timpul unui Grand Slam. Cand a ajuns in sferturi, la Australian Open, nu putea sa-si controleze deloc emotiile. Obiectivul meu a fost sa o fac o jucatoare mai buna, dar mai ales sa o fac sa joace cel mai bun tenis al ei in momentele importante.

Cand a venit la Paris era considerata outsidera la titlu, dar a simtit presiune pentru prima data. Dupa fiecare meci castigat era si mai multa presiune. Dar a fost capabila sa-si controleze emotiile si sa joace cel mai bun tenis al ei, de la prima minge a turneului si pana la ultima”, a declarat Wim Fissette pe site-ul tennisnow.com.

Wim Fissette a dezvaluit ca Simona Halep l-a schimbat pentru ca se simte mai bine sa lucreze cu un antrenor roman, cu care poate sa comunice mai bine.

„Nu am vorbit cu Simona Halep despre fostii ei antrenori. Am incercat sa-mi fac treaba cat mai bine. Pentru ea era o experienta noua pentru ca nu mai lucrase cu antrenori straini. Sigur, nu a fost tot timpul o relatie buna intre jucator si antrenor. Petreci mult timp impreuna iar un lucru important este ca jucatorul sa se simta confortabil si in afara terenului. De exemplu, e mult mai usor cand vorbesti propria limba.

Nu am simtit nicio frustrare la final. Ca antrenor primesti contract pe 6 si 12 luni. Am avut contract cu Simona Halep pana la Roland Garros, apoi pana la Singapore. Nu stii niciodata ce se intampla la final de contract. Asa ca am incercat sa dau tot ce aveam mai bun pana la final.

Simona Halep a luat aceasta decizie pentru ca se simte mai confortabil doar cu romani in echipa ei. E o fata care are nevoie de multa variatie. Din acest motiv, de exemplu, la fiecare turneu vin membri ai familiei sa o distreze. Cateodata e mama ei, cateodata fratele, alteori prieteni de familie, ca sa nu se plictiseasca. Ii plac oamenii din jurul ei si are nevoie de ei.

Cred ca ii va fi greu sa lucreze mai mult de un an cu un antrenor pentru ca are nevoie de variatie in viata ei. Alt mod de a gandi, alt mod de a munci”, a incheiat Wim Fissette.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ideea inedită a unui român pentru o vacanță ieftină în Grecia. Postarea lui a generat mari controverse
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Român arestat în Italia cu 2 kilograme de cocaină după o urmărire spectaculoasă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!