X FACTOR LIVE 10 decembrie 2021 VIDEO ONLINE STREAM A1. Se strâng rândurile pentru semifinala show-ului muzicală. Concurenții care vor părăsi competiția!

E război total pe scena X Factor. A mai rămas o singură etapă până la marea semifinală a show-ului muzical, de la Antena 1.
Alina Costache
10 dec. 2021, 21:03
X FACTOR LIVE 10 decembrie 2021 VIDEO ONLINE STREAM A1. Se strâng rândurile pentru semifinala show-ului muzicală. Concurenții care vor părăsi competiția!

X FACTOR LIVE 10 decembrie 2021 VIDEO ONLINE STREAM A1. De la fiecare echipă va pleca în această seară, 10 decembrie, câte un concurent, respectiv o trupă, și va rata penultima etapă a sezonului zece.

X FACTOR LIVE 10 decembrie 2021 VIDEO ONLINE STREAM A1. Se strâng rândurile pentru semifinala show-ului muzicală. Concurenții care vor părăsi competiția!

Marile hituri precum Sorry Not Sorry, Sign of the Times, Bella Ciao sau Oh, my love, my darling vor fi transpuse în interpretare proprie și auzite de către telespectatori în primul Battle X Factor, difuzat astăzi, 10 decembrie 2021, de la 20:30, la Antena 1.

După etapa Bootcamp, fiecare mentor a rămas în echipă cu doar tri concurenți în această etapă eliminatorie, iarde la 20.30, cei doisprezece participanți vor încerca să-și câștige biletul către următorul Battle X Factor.

Grupurile Deliei, The Jazzy Jo Experience, Omajii și Raze de lună vor face mare show și vor arăta că merită un loc în următoarea etapă, în timp ce Florin Ristei, îndrumătorul fetelor, va fi nevoit să aleagă între vocile Bryanei Holingher, Dariei Peltea sau a lui Betty Iordăchescu.

O decizie grea va avea de făcut și Loredana. Mentora grupei mature va trebui să aleagă între Andrei Calancea, Ștefan Doyle și Nick Casciaro, pe când Ștefan Bănică, juratul responsabil de grupa băieților tineri în acest sezon, va decide care dintre Mihai Turbatu, Ionuț Hanțig sau Andrei Duțu va părăsi emisiunea.

Citește și: X FACTOR SEZON 10. Surpriză uriaşă pe scena X Factor! Delia: „Aveţi şanse foarte mari să câştigaţi acest concurs”

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei este mentorul grupei de Fete în timp ce Delia lucrează anul acesta cu Grupurile. Loredana este mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică are sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 a început, de la ora 20:30, la Antena 1, cu o nouă ediție din Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Citește și: X Factor Bootcamp. The Jazzy Jo Experience, din grupa Deliei, cea mai aplaudată trupă a serii. „Vă iubesc, sunteţi profesionişti!”

DailyBusiness
Klaus Iohannis NU va candida la alegerile parlamentare! Anunțul a fost făcut oficial
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Hotelul luat cu asalt de turiști pe vremea lui Ceaușescu a ajuns o ruină. Cândva găseai cu greu o cameră aici, acum clădirea impunătoare e abandonată și așteaptă timpuri mai bune
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
Senatul iartă pensionarii și le oferă mai mulți bani! Legea s-a adoptat AZI
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Incendiu cu degajări mari de fum în București la containere locuite de ucraineni! Este pericol de extindere
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Datele de contact ale tuturor polițiștilor olandezi, furate în urma unui atac cibernetic
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi