Zack din „Salvaţi de clopoţel”, la 39 de ani: Într-o formă fizică de invidiat şi din nou tată FOTO

Actorul Mark-Paul Gosselaar, devenit celebru datorită rolului "Zack Morris" din popularul serial "Saved by the Bell/Salvaţi de clopoţel", a anunţat că va deveni tată pentru a treia oară, soţia sa, Catriona McGinn, urmând să nască în septembrie.
Alina Costache
17 mart. 2013, 17:28
Zack din

Mark-Paul Gosselaar, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit din iulie 2012 cu Catriona McGinn, acesta urmând să dea naştere primului copil al cuplului, scrie Mediafax care citează Daily Mail.


Actorul mai are doi copii, o fată şi un băiat, din căsnicia cu fostul fotomodel Lisa Ann Russell, de care a divorţat în mai 2011.

În prezent, Mark-Paul Gosselaar filmează, alături de actorul Breckin Meyer, pentru cel de-al treilea sezon al serialului Franklin & Bash. Cei doi au fost surprinşi în aceste zile pe plaja din Malibu, actorul din „Salvaţi de clopoţel” fiind într-o formă fizică de invidiat.


Mark-Paul Gosselaar a cunoscut faima graţie rolului „Zack Morris” din popularul serial „Saved by the Bell/Salvaţi de clopoţel”, care a fost produs de NBC între 1989 şi 1993. El a apărut ulterior şi în alte seriale şi filme care au avut ca sursă de inspiraţie „Saved by the Bell”.

În 2009, realizatorul TV Jimmy Fallon aproape i-a reunit pe cei din „Salvaţi de clopoţel”, însă Tiffani Amber Thiessen, interpreta lui „Kelly Kapowski”, nu a dorit să ia parte la acel eveniment.

„Sincer vă spun, fanii noştri încă ne iubesc şi iubesc serialul atât de mult”, a declarat Dennis Haskins, interpretul „domnului Belding”, directorul liceului Bayside din „Salvaţi de clopoţel”, pentru TMZ, acesta considerând, la fel ca şi Mark Paul Gosselaar, interpretul lui Zack Morris (iubitul lui Kelly din serial), că cei care nu au uitat nici acum serialul merită ca actorii din „Salvaţi de clopoţel” să se reunească.

În afară de rolul lui „Zack Morris” din „Salvaţi de clopoţel”, Mark-Paul Gosselaar s-a remarcat apoi în seriale precum NYPD Blue (2001-2005) şi „Raising the Bar” (2008-2009).

În martie 2010, Gosselaara început să filmeze pentru „Franklin & Bash”.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!