Zanni a bătut palma cu PRO TV pentru Survivor 2022! Celebrul câștigător va avea un rol special în concurs

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a lăsat Kanal D pentru PRO TV. Trustul lui Sârbu l-a "furat" pe faimosul concurent pentru noul sezon al emisiunii care va începe anul următor.
Ruxandra Rădulescu
20 dec. 2021, 16:39
Zanni a bătut palma cu PRO TV pentru Survivor 2022! Celebrul câștigător va avea un rol special în concurs

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, va fi noua vedetă PRO TV în cadrul următorului sezon al concursului de aventură.

Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Trustul lui Ștefan Sârbu a furat de la Kanal D nu numai cea mai de succes emisiune din grila de programe, ci și pe unul dintre cei mai poulari prezentatori, Daniel Pavel.

PRO TV l-a cooptat acum și pe Zanni, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor 2021, pentru a face parte din noul format al emisiunii, care va fi difuzată în 2022.

Zanni a recunoscut că se va implica în proiectul pe care i l-a propus Pro TV, explicând însă că mai sunt de pus la punct o serie de amănunte cu privire la ceea ce va avea de făcut în noul sezon Survivor.

La momentul actual Zanni încă nu știe dacă va lucra, pentru Pro TV, din Republica Dominicană, acolo unde se filmează următorul sezon al emisiunii, sau dacă va rămâne în țară să se ocupe de ceea ce va avea de făcut.

Zanni va completa proiectul Survivor România 2022 în ceea ce privește partea de online a emisiunii, Pro TV dorind să dezvolte și această latură, pentru a se asigura că emisiunea care a înregistrat un succes fenomenal la Kanal D va avea vizibilitate ridicată și în afara micului ecran.

”O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, a declarat, în exclusivitate, Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, pentru fanatik.ro.

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România: „Toţi necăjiţii care nu au mai apărut de mult la TV”

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România. Artistul a vrut să afle părerea fanilor lui despre vedetele care vor concura pe traseu.

Zanni, în depresie din cauza lui Alex Velea? „Sunt varză. Nu mai știu cine sunt, ce vreau. M-au plictisit toți”

„Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant„, a spus Zanii pe reţelele de socializare.

Zanni a declarat că Pro TV nu a organizat un casting „pe bune” pentru a alege concurenţii, pentru că nu o vină orice vedetă să „îşi rupă picioarele”. După ce a folosit cuvinte jignitoare la adresa Faimoşilor, i-a rugat pe prietenii virtuali să nu îi judece pe concurenţi dinainte să îi vadă pe traseu.

„Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!