Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

După ce a câștigat Survivor All Stars, Zanni a dat lovitura și pe plan sentimental. Tânărul a dezvăluit că este într-o relație și se gândește deja la nuntă și copii.
Alina Costache
19 iun. 2024, 08:51
Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Zanni e pregătit să-și întemeieze o familie

După ce a devenit Supraviețuitorul Suprem, Zanni a reușit să intre din nou în atenția publicului și să se bucure de o popularitate aparte. Acest lucru i-a adus admirație din partea domnișoarelor, care își doresc o relație cu acesta. Artistul spune că e pregătit să-și întemeieze o familie și a început deja căutările pentru o viitoare soție. Se pare că tânărul este deja într-o relație, pe care vrea să o țină departe de ochii curioșilor.

„Nu alerg după fete, dar le prind când sar. În prezent, caut ceva serios, chiar am cunoscut o fată și aș vrea să fie ceva serios, dar e de prea puțin timp ca să vorbesc despre asta. Nu suntem împreună, doar vorbim, sau suntem, nici nu știu. A zis ea să o luăm ușor, e genul acela, de modă veche. Până la vârsta asta, am sărit după multe mingi”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Zanni spune că nu s-a gândit încă la cum își va cere iubita în căsătorie, dar este sigur că femeia de lângă el va fi foarte norocoasă.

„Eu sunt foarte creativ, un strateg foarte bun, un om care vede în viitor. Când o să fie momentul ăla (n.r. cererea în căsătorie), femeia aia o să fie cea mai norocoasă. Eu nu știu acum cum o să fac, dar am o inspirație de și eu mă surprind pe mine pe loc, nu sunt lucruri gândite, îmi apare manuscrisul în creier și eu doar trebuie să-l citesc. Spun ce simt, iar când vorbești cu sufletul, spui foarte mult. Cea care va fi femeia mea și mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă. Se va trezi mereu zâmbind, se va simți bine, nu-i voi permite să fie supărată”, a mai spus campionul de la Survivor.

Citește și: Ura de rasă, motivul din spatele huiduielilor de la concertul Coldplay! Babasha se mândrește cu cine și ce este: „Dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine, tu n-ai o problemă cu mine, pentru că eu nu ți-am făcut nimic”

Deși nu a avut parte de o familie, crescând la orfelinat, Zanni spune că nu s-a gândit nicio clipă la faptul că el nu va reuși, la rândul său, să pună bazele propriului cămin. Mai mult, tânărul este sigur de faptul că acest moment este din ce în ce mai aproape.

„Asta e personalitate de depresiv (n.r. să se gândească la faptul că nu va reuși să-și întemeieze familie), eu nu am avut asta. Eu m-am gândit oare când se va întâmpla, știind că sunt foarte selectiv. Mă gândeam dacă va fi ceva pe gustul meu ca să zic că e nevasta mea. Acum mă văd, nu știu când, s-ar putea să mă ia prin surprindere. Cred că se va întâmpla repede, așa simt eu acum, pentru că sunt prea bine”, mai spune el.

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea

Zanni și Alex Velea au avut o colaborare de lungă durată, dar contractul dintre cei doi s-a rupt în urmă cu un an și atunci s-a terminat orice prietenie. Concurentul Survivor All Stars a dezvăluit noi informații despre acest conflict și a spus de ce a încheiat, de fapt, colaborarea, după ce s-a zvonit că ar fi fost vorba de bani la mijloc.

„Asta înseamnă recunoștință, să povestești lucrurile frumos și să nu dai aceste răspunsuri (n.r. dacă a fost furat de Alex Velea), nu am cum să răspund la asta, asta înseamnă recunoștință. Nu că m-a ajutat, pentru că unor lucruri pot să le spun pe nume. Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva, nu vreau să spun lucrurilor pe nume. Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

După ce au rupt contractul, cei doi nu s-au ai văzut deloc și nici nu și-au mai vorbit. Zanii e de părere că povestea lor s-a consumat deja și că totul între ei a fost doar o afacere.

„Nu m-am întâlnit cu el, să spunem ce? El mi-a spus ce avea de zis. Eu nu am crezut în nicio poveste de la începutul relației noastre. Da (n.r. crede că totul a fost la nivel de business, fără prietenie) și instinctul nu m-a înșelat niciodată, de asta am plecat. Nu vreau să intru mai mult în povești, cred că a fost o lecție bună, trebuie să plătești pentru orice în viața asta”, mai spune el.

Citește și: Mirela Retegan recunoaște că au fost probleme în Gașca Zurli înainte de valul de demisii: „Am pierdut unii oameni, dar am câștigat alții”

Zanni spune că momentul decisiv în care și-a dat seama că locul său nu mai este în acel studio a fost atunci când a început să i se ceară o altfel de imagine față de ceea ce era el în realitate.

„Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta. Mulți stăteau în jurul Antoniei și a lui Alex ca să facă și ei un story și like-uri. În studioul ăla nu era nimic real, Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat”, a mai dezvăluit el.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!