Zanni a primit o bătaie soră cu moartea. Faimosul de la Survivor All Stars, la un pas de a-și pierde viața: „În momentul acela am crezut că gata, mă duc”

Zanni a făcut dezvăluiri șocante la Survivor All Stars. Faimosul a fost atacat de un grup de șapte persoane care l-au bătut și l-au amenințat cu moartea, pe vremea când avea doar 21 de ani.
Alina Costache
27 mart. 2024, 08:54
Zanni a primit o bătaie soră cu moartea. Faimosul de la Survivor All Stars, la un pas de a-și pierde viața: „În momentul acela am crezut că gata, mă duc”
Zanni de la Survivor All Stars a fost amenințat cu moartea

Zanni de la Survivor All Stars ascunde o poveste de viață cutremurătoare. Puțini știu că tânărul dur, cu multe tatuaje, care acum are 25 de ani, a crescut la orfelinat, iar greutățile vieții l-au făcut să devină un om foarte puternic.

În ediția din 26 martie de la Survivor All Stars, Zanni a făcut o mărturisire care s-a petrecut în urmă cu patru ani și care l-a marcat. Când avea doar 21 de ani, Faimosul a fost amenunțat cu moartea, fiindu-i pus cuțitul la gât.

El spune că această experiență l-a „călit”, iar acum poate trece peste orice obstacol, fără să fie afectat.

„După ce am câștigat Survivor, toată lumea a crezut că eu o să consum, o să mă apuc de rele, de nefăcute. Eu am felul meu de a fi, să mă exteriorizez, să mă tatuez. Lumea crede că am obiceiuri de a consuma. Am fost într-un loc când eram mai mic și unii m-au încercuit, mi s-a pus la gât un obiect ascuțit și în momentul acela am crezut că gata, mă duc.

Orice poate să mi se întâmple acum că pot să trec peste fără să plâng, fără să schițez nimic. Da, poate mă afectează, dar pot să trec peste. Mi s-a pus cuțitul la gât acum vreo 4 ani. Eu nu schițam nimic. Mi s-a întâmplat asta, dar nu am cerut milă și nu erau niște oameni care să îmi pună cuțitul la gât la mișto”, a mărturisit Zanni.

Zanni a fost atunci înconjurat de șapte persoane care l-au lovit și l-au amenințat cu moartea, punându-i cuțitul la gât. În acel moment, tânărul nu a putut decât să-și accepte soarta, fiind împăcat cu gândul că va muri. Nu a implorat milă și nu s-a opus, conștient că nu are nicio putere.

„Singura opțiune era să am răbdare și să văd ce se întâmplă, că dacă le ziceam ceva sau eram obraznic nu mai eram pe aici. Îmi ziceau că mă omoară și în momentul ăla am realizat că nu e de glumă și că pot să mor, că puteau să-mi taie gâtul. Nu am zis nimic. Așteptam să văd ce se întâmplă. Am luat totul în piept.

În momentul ăla eram împăcat cu gândul că mă duc, nu am implorat după milă. Nu aveam nici ce să fac să mă împotrivesc, că erau mai mulți. În timp ce mă loveau și eram amenințat cu moartea eu doar am acceptat soarta.

Eram înconjurat de vreo 7 gardieni și eram cu cuțitul la gât. Unul îmi dădea pumni la ficat, unul îmi dădea palme peste ochi și unul era cu cuțitul la gâtul meu. Ceilalți erau puțini mai normali și au zis ‘Gata, lăsați-l’, dar spuneau ‘Nu, îl omorâm pe ăsta’ și eu așteptam. Nu am zis nimic”, a mai declarat Zanni.

Iancu Sterp a răbufnit la Survivor All Stars

Cresc tensiunile la Survivor All Stars. În ediția de joi, 21 martie, Ana Pal a pierdut în fața Ștefaniei Ștefan și a răbufnit în fața Războinicilor, după ce aceștia au comentat atitudinea sa. Faimoasa i-a amenințat că nu va pleca acasă fără să lovească pe cineva.

Iancu Sterp, deranjat că Faimoasa a avut o astfel de reacție la adresa echipei sale, a ținut să lămurească situația. El a susținut că Ana Pal s-a întors la Survivor All Stars cu aceeași atitudine pe care a avut-o în sezonul în care i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prăbușit la pământ în urma loviturii.

„Ana Pal a revenit în Survivor, dar, din păcate, cu aceeași atitudine proastă pe care a avut-o față de Andrei în sezonul în care i-a dat un cap în gură. Ei bine, eu țin la ea, e o fată bună, dar țin să-i reamintesc Anei că în echipa asta nu mai e Andrei. Să țină mai mult cont.

Noi respectăm mult femeile, dar avem pretenția ca și femeile să ne respecte pe noi și să nu vină amenințător. S-a uitat la băieții din echipă amenințător și era nervoasă. Indiferent că e luptătoare MMA sau nu, un bărbat are de 10 ori forța unei femei și nu e loc de așa ceva aici”, a mărturisit Iancu Sterp la Survivor All Stars.

Citește și: Câte clase are Ana Pal de la Survivor All Stars. La ce vârstă a devenit mamă

„Că privesc, că nu privesc… E treaba mea cum îi privesc. Până la urmă…”, a reacționat Ana Pal.

„E păcat de tine, Ana, să ieși cum ai ieșit data trecută”, a completat Iancu.

Ana Pal a ținut să precizeze că gesturile de acest fel nu se vor mai repeta, afirmând că nu va mai părăsi competiția din această cauză. Iancu Sterp a subliniat că e important să-și mențină controlul în momentele tensionate și să fie atentă la cum racționează.

„Lasă că nu o să ies așa. Stai liniștit”, a mai spus Ana Pal.

„Eu sper. Eu m-am întors cu spatele data trecută și am început să râd, că dacă aveam o reacție așa doar să te fac psihic, ca Andrei data trecută, probabil se întâmpla la fel, dar eu nu vreau să ieși așa. De aceea e bine să te controlezi”, a mai precizat Iancu Sterp.

Citește și: Alex Delea, transportat de urgență la spital. A fost grav accidentat la Survivor All Stars: „Mi-e frică tare”

Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, scandal de proporții la Survivor

Nu doar Iancu Sterp și Ana Pal au avut o discuție aprinsă, ci și Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, care au avut o confruntare aprinsă. Faimosul a fost deranjat de gestul Războinicului, pe care l-a considerat neadecvat în fața camerelor, spunându-i că fiul lui de doi ani vede la televizor tot ce face tatăl său.

După ce a pierdut un punct în fața lui Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu ar fi arătat un semn obscen, moment care l-a deranjat pe Faimos.

 „Te vede băiețelul tău. Ai arătat așa (n.r. semn obscen) pe la spate. Te vede băiețelul tău. Te-a prins camera. Bă, îl vede băiatul lui. Să arăți așa ceva nu e frumos. Du-te în banca ta. Du-te, bă, și lasă-mă”, a spus Andrei Ciobanu.

Sorin Pușcașu: Lasă teatrul ăsta fals. Vrei să stai să vorbim acum? Cei ai tu cu mine: Tu știi că eu nu te bag în seamă. 

Andrei Ciobanu: Nu încerca să o dregi acum. Nu e frumos.

Sorin Pușcașu: Pentru mine nu contezi.

Andrei Ciobanu: Nu e frumos! Se uită copii.

Sorin Pușcașu: Nu mai abera, frate. Nu mai face actorie d-asta, mă.

Andrei Ciobanu: Te-a prins camera.

Sorin Pușcașu: Nu mai face teatru d-ăsta de victimizare. Oricum ești văzut acasă. Nu mai face teatru d-ăsta de nebun. Vezi-ți de treaba ta, vezi-ți de jocul tău. Eu nu mai vorbesc. Oricum ești zero pentru mine. Se vede că e personal, ai dreptate. Se vede că e personal de la el la mine. Eu nici nu-l bag în seamă. Eu nu am nimic personal cu el.

Andrei Ciobanu: Din moment ce mi-ai arătat acel semn a fost urât din partea ta.

Sorin Pușcașu: Eu m-am scărpinat la cap și tu începi să faci chestii de victimizare.

Andrei Ciobanu: Lasă vrăjeala că știm toți. Te-a prins camera, prietene.

Sorin Pușcașu: Dacă tu îmi dai mie lecții, ca să vezi cât de *** ești, ca să-ți vorbesc pe limba ta. Eu nu te înjur, ci vorbesc pe limba ta. Dacă tu zici că eu ți-am arătat și e urât pentru copilul meu de acasă, tu ce faci pentru copilul tău de acasă?

Andrei Ciobanu: Nu te băga.

Sorin Pușcașu: Schimbi subiectul?

Andrei Ciobanu: Nu, hai să nu jucăm teatru. Du-te la banca ta.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Avertisment cod galben de averse torențiale și grindină emis de ANM
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!