Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni a dezvăluit în poscastul realizat de Bursucu cum ar trebui să arate femeia care îi va fi alături toată viață. Deși câștigătorul Survivor All Stars are deja o iubită, pe care o ține departe de ochii curioșilor, nu s-a sfiit să vorbească despre cea care îl va convinge să îi pună inelul pe deget. 
Irina Dumitrescu
20 iun. 2024, 15:23
Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni  vrea să se căsătorească, după ce fostul Faimos a anunţat că și-a făcut deja o iubită. Cu toate acestea, Zanni o ține departe de ochii curioșilor și vrea ca lucrurile să decurgă ușor așa că nu se grăbesc să-și oficializeze public relația.

Invitat în poscastul realizat de Bursucu, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a dezvăluit cum ar vrea să arate viitoarea sa soție și mama copiilor lui. Deși este la începutul relației cu tânăra misterioasă, fostul Faimos nu s-a sfiit să vorbească despre femeia căreia îi va pune inelul pe deget. Și, cine știe, poate chiar ea va fi norocoasa.

Zanni a mărturisit că vrea nu unul, nici doi copii, ci vrea o familie numeroasă, așa că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea soție a câștigătorul Survivor All Stars 2024 este să-i facă cinci copii. Nu contează sexul micuților, pentru că Zanni se vede și tată de fată, și tată de băiat, având în vedere că familia va fi una numeroasă.

„Visez la familie. Vreau să fac ceva, să am un venit constant. Acum îl am, dar vreau să îl am și peste 10-15 ani. Îmi doresc doi, trei, patru, cinci copii, câți se poate. Mă văd un tată cu mulți copii, ca în filmele americane. Dacă vreau să am patru, cinci copii nici nu contează ce o să fie primul (n.r. fată sau băiat). Nu contează ce o să fie. M-aș vedea și tată de băiat, și tată de fată”, a mărturisit Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Zanni o implică pe Andreea Mantea în scandalul cu Cristi Mitrea: „Ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești de mitocănie??”

 

Zanni vrea ca viitoarea sa soție să nu se expună prea mult în mediul online

Asta nu este tot. Femeia care-l va convinge să-i pună inelul pe deget nu trebuie să se expună prea mult în mediul online, doar dacă are un motiv întemeiat să o facă. Totodată, mama copiilor săi trebuie să fie o femeie simplă, iar aspectul fizic nu reprezintă un aspect fundamental, așadar fostul Faimos nu pune preț pe culoarea părului sau a ochilor. Însă, despre vârstă, Zanni a mărturisit că femeia căreia îi va pune inelul de deget trebuie să aibă până în 33 de ani.

„Soția mea nu ar trebui să fie ușor de văzut pe Instagram, nici pe TikTok, doar dacă ăsta e businessul ei și are un motiv întemeiat. Eu cred că trebuie să ai nevoie de un motiv întemeiat ca să apari pe TikTok, în live-uri, să ceri atenția aia pe care o cere toată lumea. Ai nevoie de un motiv întemeiat. Eu înțeleg vedetele, altfel, de ce e toată lumea pe TikTok? Nevasta mea nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni, care se hrănește cu atenția de pe TikTok mai des decât mănâncă mâncare. Nu trebuie să se hrănească cu atenția aia mai des decât se hrănește cu alimente.

Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Femeia mea trebuie să fie o femeie simplă, să fie ancorată în relația dintre mine și ea. Nu contează dacă o să fie blondă sau brunetă. Roșcată, blondă, brunetă, toate femeile sunt frumoase. Nici culoarea ochilor nu contează. Cât despre vârstă, eu am acum 27. Ea poate să aibă până în 30 – 33. Nu  mă deranjează dacă e mai mică, nu mă deranjează nici dacă are 40, dar nu o iau de nevastă dacă are atât. că e o diferență prea mare. La 40 de ani se vede diferența. Ca nevastă trebuie să aibă până în 33”, a mai spus Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
“Viena Estului”, orașul pe care România l-a pierdut. Este plin de locuri și clădiri superbe, inclusiv una care seamănă cu celebra școală Hogwarts din Harry Potter
Capital.ro
Vecinii pot intra peste tine în casă. E legal! N-ai voie să faci așa ceva la bloc
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Un cunoscut actor a scăpat de cancer și s-a apucat de taximetrie
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de mașini trebuie să plătească până luni, 30 septembrie
StirileBZI
Aceste pensii riscă să fie tăiate! Nu le vor mai primi din 1 octombrie
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Un ciclon puternic amenință România cu inundații: autoritățile în alertă maximă
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi