Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni a dezvăluit în poscastul realizat de Bursucu cum ar trebui să arate femeia care îi va fi alături toată viață. Deși câștigătorul Survivor All Stars are deja o iubită, pe care o ține departe de ochii curioșilor, nu s-a sfiit să vorbească despre cea care îl va convinge să îi pună inelul pe deget. 
Irina Dumitrescu
20 iun. 2024, 15:23
Zanni, anunţ despre viitoarea soţie. Detalii despre femeia căreia îi va pune inelul de deget

Zanni  vrea să se căsătorească, după ce fostul Faimos a anunţat că și-a făcut deja o iubită. Cu toate acestea, Zanni o ține departe de ochii curioșilor și vrea ca lucrurile să decurgă ușor așa că nu se grăbesc să-și oficializeze public relația.

Invitat în poscastul realizat de Bursucu, câștigătorul Survivor All Stars 2024 a dezvăluit cum ar vrea să arate viitoarea sa soție și mama copiilor lui. Deși este la începutul relației cu tânăra misterioasă, fostul Faimos nu s-a sfiit să vorbească despre femeia căreia îi va pune inelul pe deget. Și, cine știe, poate chiar ea va fi norocoasa.

Zanni a mărturisit că vrea nu unul, nici doi copii, ci vrea o familie numeroasă, așa că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea soție a câștigătorul Survivor All Stars 2024 este să-i facă cinci copii. Nu contează sexul micuților, pentru că Zanni se vede și tată de fată, și tată de băiat, având în vedere că familia va fi una numeroasă.

„Visez la familie. Vreau să fac ceva, să am un venit constant. Acum îl am, dar vreau să îl am și peste 10-15 ani. Îmi doresc doi, trei, patru, cinci copii, câți se poate. Mă văd un tată cu mulți copii, ca în filmele americane. Dacă vreau să am patru, cinci copii nici nu contează ce o să fie primul (n.r. fată sau băiat). Nu contează ce o să fie. M-aș vedea și tată de băiat, și tată de fată”, a mărturisit Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Zanni o implică pe Andreea Mantea în scandalul cu Cristi Mitrea: „Ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești de mitocănie??”

 

Zanni vrea ca viitoarea sa soție să nu se expună prea mult în mediul online

Asta nu este tot. Femeia care-l va convinge să-i pună inelul pe deget nu trebuie să se expună prea mult în mediul online, doar dacă are un motiv întemeiat să o facă. Totodată, mama copiilor săi trebuie să fie o femeie simplă, iar aspectul fizic nu reprezintă un aspect fundamental, așadar fostul Faimos nu pune preț pe culoarea părului sau a ochilor. Însă, despre vârstă, Zanni a mărturisit că femeia căreia îi va pune inelul de deget trebuie să aibă până în 33 de ani.

„Soția mea nu ar trebui să fie ușor de văzut pe Instagram, nici pe TikTok, doar dacă ăsta e businessul ei și are un motiv întemeiat. Eu cred că trebuie să ai nevoie de un motiv întemeiat ca să apari pe TikTok, în live-uri, să ceri atenția aia pe care o cere toată lumea. Ai nevoie de un motiv întemeiat. Eu înțeleg vedetele, altfel, de ce e toată lumea pe TikTok? Nevasta mea nu trebuie să se afle în categoria asta de oameni, care se hrănește cu atenția de pe TikTok mai des decât mănâncă mâncare. Nu trebuie să se hrănească cu atenția aia mai des decât se hrănește cu alimente.

Zanni a fost lovit de Cupidon. Câștigătorul Survivor și-a făcut relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Femeia mea trebuie să fie o femeie simplă, să fie ancorată în relația dintre mine și ea. Nu contează dacă o să fie blondă sau brunetă. Roșcată, blondă, brunetă, toate femeile sunt frumoase. Nici culoarea ochilor nu contează. Cât despre vârstă, eu am acum 27. Ea poate să aibă până în 30 – 33. Nu  mă deranjează dacă e mai mică, nu mă deranjează nici dacă are 40, dar nu o iau de nevastă dacă are atât. că e o diferență prea mare. La 40 de ani se vede diferența. Ca nevastă trebuie să aibă până în 33”, a mai spus Zanni, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?