Zanni dă cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor 2024: „Cel mai greu a fost să nu ne luăm la bătaie”

După 5 luni dificile petrecute în Republica Dominicană, Zanni a fost desemnat marele câștigător al competiției Survivor All Stars. După ce a plecat acasă cu trofeul și marele premiu în valoare de 100.000 de euro, Zanni a spus ce i s-a părut cel mai greu lucru.
Filip Stan
03 iun. 2024, 14:52
Zanni dă cărţile pe faţă după ce a câştigat Survivor 2024:
Zanni este marele câștigător de la Survivor All Stars 2024

Zanni a dat detalii de culise după ce a câștigat trofeul Survivor All Stars. Competiția Survivor All Stars a luat sfârșit de aproape o săptămână, dar ecourile încă stârnesc mare interes. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu s-au luptat pentru trofeu și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, însă doar unul a ieșit câștigător. Finala Survivor All Stars a fost câștigată de Zannidache, după ce a primit cele mai multe voturi din partea susținătorilor săi.

După cinci luni petrecute la Survivor All Stars, cu probe dificile și condiții grele, Zanni a reușit să câștige trofeul. Într-un interviu oferit la Știrile Pro TV, fostul concurent a dezvăluit ce i s-a părut cel mai greu lucru în Republica Dominicană. Deși toată lumea se aștepta să spună că lipsa mâncării sau a celor dragi, Zanni a spus, mai în glumă, mai în serios, că cel mai dificil lucru a fost să nu se ia la bătaie cu ceilalți concurenți.

„Cel mai greu a fost să nu ne luăm la bătaie. Voiam să îi iau la bătaie pe toți. Eu sunt în fața camerelor și eu mă comport exact cum mă comport în spate. Am învățat că nu e bine să mai vorbim urât. Mi-e rușine de oamenii care mă susțin și mi-e rușine de faptul că băi, am o vârstă, am înțeles. La 20 de ani înjuram, la 21-22 stăteam la cămin, acum gata, nu mai am nicio scuză. Sunt responsabil de ceea ce scot e gură. Sunt bătrân, că psihic am 60 de ani. Pot să mă exprim și elegant. Nu mai trebuie să înjur. Înainte nu cred că reușeam”, a spus Zanni la Pro TV.

VIDEO Zanni s-a întors din Republica Dominicană. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor All Stars în România

 

„Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari”
Mai mult, Zanni susține că este mulțumit de parcursul său pe care l-a avut în competiția Survivor All Stars. Deși a stat 5 luni în Republica Dominicană alături de ceilalți concurenți, Zanni nu este sigur dacă a legat adevărate prietenii în cadrul competiției. El a menționat că, deși există șanse de a forma legături în astfel de contexte, invidiile și tensiunile au fost atât de mari încât nu poate spune cu certitudine cine i-a fost cu adevărat prieten.

Citește și: De ce au rupt legătura Alex Velea și Zanni. Adevăratul motiv pentru care cei doi au devenit dușmani

„Sunt foarte mulțumit de mine cum m-am descurcat. Ne-am bătut frumos, bărbătește, nu am trecut nici o limită, nu ne-am înjurat, nu ne-am bătut. Acolo ajungi la niște tensiuni atât de mari încât e de apreciat că oamenii maxim au mai țipat unul la altul. Sunt șanse să îți faci prietenii într-o astfel de competiție, însă invidiile au fost acum destul de mari încât nici nu știu cine, cum, ce. Nici nu vreau să spun că nu mi-am făcut prieteni. Eu am rămas cu sufletul deschis față de toți. Îmi amintesc cu drag, chiar dacă am fost rivali, au încercat și s-au prefăcut. Nu mi-a fost frică de competitori. Eu m-aș fi luat la trântă cu toți”, a mai declarat câștigătorul Survivor All Stars 2024.

Cristi Mitrea a șters pe jos cu Zanni, după ce acesta a câștigat Survivor All Stars: „În condițiile în care ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Finala Survivor All Stars a împărțit România în două tabere, cei doi concurenți fiind foarte aproape de a câștiga marele premiu. Cu toate astea, deși voturile au fost strânse, Zanni a reușit să fie desemnat Supraviețuitorul Suprem, lucru care a stârnit controverse și un val de reacții negative.

Cristi Mitrea consideră că fostul Faimos nu ar fi meritat să ajungă în finala de la Survivor, fiind deja eliminat din competiție.

„Știi bancul ăla cu „m-am culcat trist, m-am trezit trist?” Sunt trist coleguțu, glumesc. Mi s-a părut nedreaptă finală, pentru că a fost eliminat, pe bune, un om care a fost eliminat dintr-un show de ăsta nu mi se pare drept pentru ceilalți participanți să vină înapoi. Puteau să primească toți aceleași beneficii, și poate era corect, dar așa…Nu mă interesează, nu am de ce să depășesc momentul. În condițiile în care ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există.”, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Jador, umilit de tatăl său după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars: „Merită fiecare bănuț, fiul meu a fost mult mai slab, de aceea a și venit acasă”

„Acum nu avem de unde să știm care sunt regulile Survivor All Stars.”, i-a răspuns Cătălin Măruță.

„Nu există, trebuiau să fie pentru toată lumea, nu doar pentru el.”, a completat Mitrea.

„Acum nu știm noi care sunt regulile, dar ideea e că s-a ajuns în finală cu cei trei.”, a adăugat Măruță.

Mitrea susține că, spre deosebire de sezoanele trecute, când toți concurenții se bucurau pentru câștigător, de această dată, nici Faimoșii, dar nici Războinicii, nu au arătat sentimente de fericire.

„E foarte bun pe traseu, aia nu i-o ia nimeni, dar în mintea mea nu este un exemplu potrivit pentru acest câștigător Survivor. Păreau ori că se așteptau (n.r. ceilalți concurenți), ori.. nu a fost nicio surpriză pentru nimeni, nu a fost fericirea aia reală. Dintre foștii concurenți de acolo, real, nu s-a bucurat nimeni. Anul ăsta s-a aplaudat din șezut. Dacă nu ai prieteni, a cui e vina?”, mai spune Cristi Mitrea.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Zanni. Locuința dublu câștigătorului de la Survivor România are 5 camere, 3 băi și este full smart

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Valul de căldură persistă în zona Capitalei, cu temperaturi de până la 42 de grade
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'