Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu: „Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani”

Zanni, detalii din viața intimă. Fostul concurent de la Survivor România a fost mereu ca o carte deschisă pentru fani, însă privind viața personală, s-a destăinuit mai greu. Ei bine, Bianca Drăgușanu l-a făcut să dea tot afară din casă.
Alina Costache
03 mart. 2023, 09:37
Zanni, detalii din viața intimă. Ce dezvăluiri i-a făcut Biancăi Drăgușanu:
Zanni, detalii din viața intimă

Zanni, detalii din viața intimă. Tânărul  a recunoscut că mereu s-a combinat cu femei mai mature și mărturisește că niciodată nu a ales partenere mai mari de 40 de ani. Deși nu a dus lipsa sexului frumos în viața lui, mărturisește că încă nu s-a îndrăgostit și nu a iubit cu adevărat. Multe dintre relațiile pe care le-a avut au fost superficiale și niciodată oficiale.

Citește și: Zanni nu se lasă și intră din nou în ringul de box. Cu ce adversar periculos se va lupta

Zanni, detalii din viața intimă

Sexy înseamnă în primul rând aspect, dar după pentru mine sexy mai înseamnă și altceva: Femeia, cu cât e mai matură și mai capabilă, atunci e sexy. Sexy la prima vedere da, dar după când o vezi cum se mișcă, cum reacționează cum se comportă – asta mă atrage pe mine la o femeie.

 Dacă o văd că e copilă, astea care zâmbesc oriunde și se împrietenesc cu oricine, ele sunt ca muzica comercială, o ascultă toată lumea. Așa și femeile, cu cât sunt mai accesibile, sunt plictisitoare. Deci sexy e o femeie matură.

Mereu m-am combinat cu femeie de 35 – 40 de ani, dar nu m-am dus nici atât de mult pentru că după 40 de ani nu mai e același lucru. E de apreciat o femeie la 40 de ani care se menține. Dar mereu cam pe acolo am oscilat, pe la 35 de ani.

Nu m-am îndrăgostit niciodată. Eu nu am avut relații serioase. Întotdeauna, mai mult decât beneficii cumva, dar niciodată nu am spus că una e iubita mea. Nu am găsit persoana să spun că asta e a mea și eu al ei. Nu au fost relații pe care să ni le asumăm„, a povestit Zanni, la Detectorul de minciuni.

Pe când avea vreo 20 de ani, Zanni a povestit că a fost înșelat de o fată pe care simțea că o place. Se îndrăgostiseră rapid, iar după o întâlnire, a invitat-o pe la el. A întârziat timp de câteva minute, iar după un timp s-a trezit cu o filmare cu ea alături de un alt băiat.

Eram destul de mare, pe la 20 – 21 de ani. Mă îndrăgostisem de una, am ieșit cu ea în parc. Am ieșit în IOR când stăteam la cămin și eram sărac de mâncam pământul. M-am îmbrăcat, m-am dat cu parfum, m-am dus în IOR și m-am îndrăgostit de ea. Ne-a sărutat acolo ca doi proști în frig și după ne-am dus acasă.

A doua zi a venit să doarmă la mine. O așteptam frumos, mă aranjam și tot nu ajungea. Trebuia să vină în vreo 20 de minute, dar trecuse o oră și eram convins că a pățit ceva. Mă gândeam să pornesc spre ea. Mi-a dat apoi mesaj un videoclip și se pupa cu unu într-un local. Am fost șocat„, a povestit Zanni în emisiunea Detectorul de minciuni.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!