Zanni, implicat într-un nou scandal. Influencerul o acuză pe mama lui Iancu Sterp de lucruri grave! ”Cumperi oameni și voturi”

Un nou scandal în emisiunea ”Survivor”, însă de data aceasta au fost implicate și alte persoane! Zanni din echipa Faimoșilor a ținut să arunce cu săgeți în alt concurent, însă respectivului i-a fost luată apărarea. Vezi mai jos toate detaliie.
Filip Stan
16 mai 2024, 11:06
Zanni, implicat într-un nou scandal. Influencerul o acuză pe mama lui Iancu Sterp de lucruri grave! ”Cumperi oameni și voturi”

Un nou scandal în emisiunea ”Survivor”, însă de data aceasta au fost implicate și alte persoane! Zanni din echipa Faimoșilor a ținut să arunce cu săgeți în alt concurent, însă respectivului i-a fost luată apărarea. Vezi mai jos toate detaliie.

Citește și Unde a lucrat Zanni înainte de a cunoaște succesul la Survivor: „Nu m-am angajat prea mult. Eu am vrut, dar nu m-au primit”

Mii de români urmăresc în fiecare săptămână aventurile faimoșilor și ale războinicilor în competiția Survivor All Stars.

Un nou scandal a izbucnit în cadrul competiției de la Pro Tv. Survivor România All Stars 2024, show-ul de la Pro TV, este lovit de un scandal uriaș. Cum era de așteptat, Zanni este, din nou, în centrul atenției.

Unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România All Stars, Zanni, se află în centrul unui nou scandal de proporții.

Tânărul „faimos” o acuză pe „mama Geta”, adică pe mama lui Iancu Sterp, care a ajuns și el în finală, că ar cumpăra voturi pentru fiul său.

„Mai nou pentru trofeu se face GIVEAWAY să cumperi oameni și voturi”, a scris Zanni, pe Facebook.

Mama Geta crede că fiul ei ar trebui să câștige competiția

El a atașat și mai multe „probe” în acest sens, mai exact, le-a arătat oamenilor câteva capturi ale ”campaniei online” care ar fi condusă de mama lui Iancu Sterp.

Femeia își susține fiul și roagă internații să îl voteze, mai ales că, afirmă „mama Geta”, „noi nu am primit niciodată nimic. Tot ce avem am muncit din greu”.

„Mama Geta” crede că fiul ei ar putea câștiga competiția.

Citește și Ana Porgras nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”

Geta, mama lui Iancu Sterp de la Survivor urmărește cu sufletul la gură competiția. Femeia este de părere că fiul ei ar putea câștiga competiția pentru că a luptat din tot sufletul și nu s-a lăsat nicio clipă.

Deci, rămâne de văzut cine va fi câștigătorul competiției sportive, însă, de data aceasta, oamenii nu îl mai susțin pe Zanni la fel de mult, tocmai pentru comportamentul său și pentru aciditatea și ”superioritatea” de care dă dovadă de fiecare dată.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ora ideală la care să folosești aerul condiționat sau mașina de spălat rufe ca să consumi mai puțin curent. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Percheziții în masă acasă la suspectul crimei din Brăila și la rudele sale! Anchetatorii caută obiecte care ar putea să aibă legătură cu uciderea dentistei
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Comisar de Poliție Reținut de DNA pentru Divulgarea Informațiilor Secrete
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!