Zanni, conflict uriaș cu Cristi Mitrea după ce s-a întors de la Survivor: „Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!”

Zanni e fericitul câștigător de la Survivor All Stars. S-a întors acasă din Republica Dominicană cu marele premiu, iar acum are două titluri Survivor.
Filip Stan
03 iun. 2024, 21:07
Zanni, conflict uriaș cu Cristi Mitrea după ce s-a întors de la Survivor:

Zanni a făcut primele declarații despre experiența de la Survivor.

„Mă simt bine, mă simt împlinit, mă simt complet. Acum trei ani nu mă simțeam complet, știam că urmează Survivor All Stars. (…) Punctul meu forte a fost experiența mea de viață. Dacă primești de mic, normal că nu știi să te urci singur în copac. (…) Cu banii vreau să îmi iau un teren la munte și să construiesc niște cabane, să fac niște retreat-uri ca în Bali”, a spus artistul.

Citește și Cristi Borcea rupe tăcerea despre al zecelea copil. Decizia luată alături de Valentina Pelinel: „Trebuie să ne ocupăm”

Zanni a intrat într-un conflict uriaș cu Cristi Mitrea, în condițiile în care acesta din urmă a comentat de nenumărate ori acțiunile sale în mod negativ. Zanni a intrat în platou în timp ce Cristi Mitrea se afla într-o discuție, iar acesta s-a supărat că nu a salutat.

Dialogul spumos dintre Zanni și Cristi Mitrea

Zanni: El să mă salute, el să mă respecte pe mine și o să îl salut și eu pe el că el face show-uri cu mine.

Cristi Mitrea : Îmi place la Zanni că se motivează foarte bine și știe să îi motiveze pe alții, știe să sprijine pe alții. (…) Nu îmi place caracterul, nu îmi place cum se exprimă, cum se comportă cu unii oameni. (…)Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu are dreptul să spună ce vrea (…) Jumătate din oamenii de acasă nu te plac.

Zanni: Acum mai nou se spun păcatele la Mitrea? (…)Nu te-ai uitat la televizor! Dacă ați venit ca eu să fac show aici, eu nu fac show.(…) Absolul deloc nu regret cum am spus anumite lucruri. Ei m-au înjurat în spatele camerei, eu am fost transparent și le-am zis. Eu mă aflam în spatele camerei. Ei nu sunt ce vedeți voi la televizor! Sunt huligani!

Cristi Mitrea : Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!

Zanni: Pe câți oameni a reușit să păcălească Mitrea, de când ești tu lupul moralist?(…) Pe tot parcursul lui în emisiune, Ciobanu a fost ca un câine din ăla vagabond care stă să îți mănânce în palmă. A pupat în dos, e atitudinea de câine. Și am jignit câinele pentru asta. (…) Jador a fost rivalul meu numărul 1, am avut alte insulte, ne-am certat, asta e, faptul că ne băteam pe același trofeu ne-a făcut să ne certăm. (…) Sorin și Ciobanu au ajuns către finală pentru că nu au fost trimiși nicăieri.

Cristi Mitrea : Dezamăgitoare atitidinea lui Zanni. (…) Nu am ce să zic!(…)

Zanni: Cu ce drept stai pe scaunul acela! (…) Este adevărat că nu ai nevoie de un caracter prietenos ca să câștigi Survivor! Trebuie să îi elimini pe ceilalți! E un concept dureros, m-a durut să fac asta unii! Știam că mă duc într-o competiție în care alții vor să mă zdrobească! Ce vorbește domnul Mitrea despre caracter, nu are treabă! Eu acest trofeu i-l dădeam altfel Ștefaniei Ștefan, a fost o femeie pură sufletește. Și Delea, dar el nu era cel mai bun sportiv. Dar au caracter frumos! Delea nu e ranchiunos, gândește frumos despre toată lumea și dacă nu o face, nu spune nimic. Cu TJ am avut o răceală pe care nu am înțeles-o, ne-am împăcat. (…) Pe Iancu nu l-am văzut niciodată să se bage pentru ceva, dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum ești lider!(…) Eu știu Măruță că tu nu ai nimic cu mine, înțeleg emisiunea asta, sunt fanul tău.

Citește și Un vlogger din New York a rămas fără cuvinte când a ajuns în Timișoara: „Lasă scaunele și mesele afară și nu le fură nimeni. Americani, cred că e timpul să vizităm România”

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Jocurile Olimpice. Gimnastă exclusă din lot pentru un motiv neașteptat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
GIMNASTA SHOKO MIYATA RETRASĂ DE LA JO DE LA PARIS DUPĂ CE A FUMAT ȘI A CONSUMAT ALCOOL
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'