Zborul MH17: Anchetatorii francezi afirmă că NU au primit fragmente noi de avion

Niciun nou fragment de avion descoperit pe Insula Reunion nu se află în posesia anchetatorilor francezi, a anunțat joi o sursă judiciară, în timp ce autoritățile malaeziene au dat asigurări că au fost descoperite fragmente de perne de scaun și de hublouri provenite de la o aeronavă, relatează AFP, citată de Agerpres.
Iulian Tudor
06 aug. 2015, 14:13

Autoritățile judiciare franceze 'nu au primit astăzi noi fragmente de avion', a indicat sursa citată. Ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, a anunțat joi că noi fragmente dintr-un avion au fost descoperite pe insula franceză situată în Oceanul Indian, potrivit unei surse judiciare din cadrul anchetei asupra avionului malaezian dispărut, potrivit Agerpres.

Anunțul survine în contextul în care experții și anchetatorii au reluat joi dimineață într-un laborator francez examinarea fragmentului de aripă găsit pe Insula Reunion și despre care premierul malaezian Najib Razak a dat asigurări că provine de la avionul Boeing 777 dispărut în martie 2014.

Fragmente de perne de scaun și de geamuri descoperite pe Insula Reunion

Premierul malaezian Najib Razak, a mai anunţat, joi, că pe Insula Reunion au mai fost găsite fragmente de perne de scaun și de geamuri dinavionul dispărut în Oceanul Indian.

'Au fost găsit fragmente de geamuri, folii de aluminiu și de perne de scaun', a declarat, la rândul său, ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, precizând că se referă la scaunele și hublourile aeronavei. El a menționat că fragmentele descoperite vor fi predate autorităților franceze pentru verificare.

Vezi şi Un OZN deasupra unui avion. Imaginile care i-au pus pe gânduri pe specialişti VIDEO

Rănile sufleteşti au fost redeschise

Secretarul de stat american John Kerry a transmis joi condoleanțe familiilor victimelor zborului MH370. 'În condițiile în care toate rănile au fost deschise din nou, tristețea se simte și mai intens', a declarat el reporterilor, la o reuniune a miniștrilor de externe ai Asociației Statelor din Asia de Sud-Est (ASEAN) desfășurată la Kuala Lumpur.

'Sperăm că fragmentele care au fost descoperite pe Insula Reunion, în cazul în care se dovedește că au aparținut aeronavei, acest lucru va face lumină în legătură cu ceea ce s-a întâmplat', a declarat șeful diplomației americane.

Parchetul din Paris, însărcinat cu ancheta asupra acestei dispariții din cauza prezenței a patru francezi la bordul aparatului de zbor, a precizat la rândul său că există 'presupoziții extrem de puternice' privind proveniența fragmentului de la avionul Malaysia Airlines. Parchetul a confirmat că fragmentul de aripă aparținea unui Boeing 777.  


Autoritățile judiciare franceze ‘nu au primit astăzi noi fragmente de avion‘, a indicat sursa citată. Ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, a anunțat joi că noi fragmente dintr-un avion au fost descoperite pe insula franceză situată în Oceanul Indian, potrivit unei surse judiciare din cadrul anchetei asupra avionului malaezian dispărut, potrivit Agerpres.

Anunțul survine în contextul în care experții și anchetatorii au reluat joi dimineață într-un laborator francez examinarea fragmentului de aripă găsit pe Insula Reunion și despre care premierul malaezian Najib Razak a dat asigurări că provine de la avionul Boeing 777 dispărut în martie 2014.

Fragmente de perne de scaun și de geamuri descoperite pe Insula Reunion

Premierul malaezian Najib Razak, a mai anunţat, joi, că pe Insula Reunion au mai fost găsite fragmente de perne de scaun și de geamuri dinavionul dispărut în Oceanul Indian.

‘Au fost găsit fragmente de geamuri, folii de aluminiu și de perne de scaun’, a declarat, la rândul său, ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, precizând că se referă la scaunele și hublourile aeronavei. El a menționat că fragmentele descoperite vor fi predate autorităților franceze pentru verificare.

Vezi şi Un OZN deasupra unui avion. Imaginile care i-au pus pe gânduri pe specialişti VIDEO

Rănile sufleteşti au fost redeschise

Secretarul de stat american John Kerry a transmis joi condoleanțe familiilor victimelor zborului MH370. ‘În condițiile în care toate rănile au fost deschise din nou, tristețea se simte și mai intens’, a declarat el reporterilor, la o reuniune a miniștrilor de externe ai Asociației Statelor din Asia de Sud-Est (ASEAN) desfășurată la Kuala Lumpur.

‘Sperăm că fragmentele care au fost descoperite pe Insula Reunion, în cazul în care se dovedește că au aparținut aeronavei, acest lucru va face lumină în legătură cu ceea ce s-a întâmplat’, a declarat șeful diplomației americane.

Parchetul din Paris, însărcinat cu ancheta asupra acestei dispariții din cauza prezenței a patru francezi la bordul aparatului de zbor, a precizat la rândul său că există ‘presupoziții extrem de puternice’ privind proveniența fragmentului de la avionul Malaysia Airlines. Parchetul a confirmat că fragmentul de aripă aparținea unui Boeing 777.  

DailyBusiness
Marcel Ciolacu face promisiuni. România va intra în Schengen în 2024, la spusele premierului
Spynews
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Bzi.ro
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță! Ce sumă încasează lunar medicul
Fanatik.ro
Ora cea mai bună la care poți să cumperi bilete de avion ieftine. Atunci prețurile sunt chiar și cu 50% mai mici
Capital.ro
Este interzis fumatul în mașină! Șoferii care NU au voie să fumeze la volan
Playtech.ro
”Dumneavoastră nu aveți onoare?” Ce calități ar avea Ciolacu și i-ar LIPSI lui Ciucă, potrivit Președintelui Senatului
DailyBusiness
Unele pensii vor fi plătite mai DEVREME în luna octombrie
Adevarul
Comoara energetică a Balcanilor stârnește interesul Rusiei și SUA. Unde sunt îngropate peste două miliarde de euro
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
Spynews
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Evz.ro
Vineri, 11 octombrie. Românii care trebuie să-și verifice cardurile
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Cutremur miercuri seară în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce orașe s-a resimțit
Cancan.ro
Cine îi dă 6.000 de lei lunar lui Irinel Columbeanu. Nimeni nu se aștepta la asta!
Playsport.ro
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Capital.ro
A murit marele miliardar. Vestea tristă a venit chiar în această seară
StirileBZI
Pensiile s-ar putea majora cu 2,7%! Guvernul intenționează să umble la pensii
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
substantial.ro
Militar ucrainean arestat pentru dezertare: cererile de demobilizare stârnesc dezbateri
MediaFlux
Se dau PENSIILE mai DEVREME pe CARD! ANUNȚUL Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Alertă: Mai multe tipuri de săpun cu substanțe toxice!