Protestul angajaţilor din Finanţe s-a încheiat. Miercuri este anunţat un nou protest

Câteva mii de salariaţi din direcţiile de finanţe publice au declanşat un protest spontan, luni dimineaţă, nemulţumiţi de proiectul legii salarizării. Liderul Sed Lex, Vasile Marica, spune că protestul se extinde rapid în toată ţara, în condiţiile în care noua lege a salarizării va duce la diminuarea salariilor angajaţilor, iar acest lucru nu poate fi tolerat. Angajaţii din vămi s-au solidarizat cu salariaţii din Finanţe şi au declanşat o acţiune de protest sub forma ”excesului de zel”, astfel că toate maşinile care trec prin punctele de frontieră vor fi controlate amănunţit. În multe oraşe, activitatea administraţiilor finanţelor publice este blocată în totalitate, angajaţii protestând fie în holurile instituţiilor, fie în faţa sediilor acestora. De asemenea, câteva sute de salariaţi protestează în faţa Ministerului Finanţelor. Şi angajaţii direcţiilor de taxe şi impozite din primăriile sectoarelor 2, 3, 4, 6 şi din Ploieşti au oprit lucrul, în semn de solidaritate cu salariaţii din Finanţe
Romania TV
15 mai 2017, 06:52
Protestul angajaţilor din Finanţe s-a încheiat. Miercuri este anunţat un nou protest

UPDATE. Protestul angajaţilor din Finanţe s-a încheiat, însă liderii acestora ameninţă cu un nou protest programat miercuri.

Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Nicolae Stan, susține că va face demersurile necesare, astfel încât nemulțumirile angajaților „să fie auzite” și să se găsească soluții ” în vederea bunei funcționări a activității instituției”.

„Nemulțumirile sindicatelor sunt legate de legea salarizării. Am avut deja discuții cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicările. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, în sensul eliminării discrepanțelor și al menținerii sporului de 15%. În mod onest și deschis suntem în dialog permanent cu aceștia. Le solicit și pe aceasta cale să își reia lucrul și îi asigur că în calitatea mea de președinte voi face demersurile necesare pentru ca nemulțumirile lor să fie auzite și să găsim soluții în vederea bunei funcționări a activității instituției”, a declarat, luni, Bogdan Nicolae Stan, președintele ANAF.

Liderul Alianței Naționale a Sindicatelor Bugetarilor ‘Sed Lex’, Vasile Marica, susține că 23.000 de angajați din Finanțe au întrerupt lucrul, luni dimineața, la nivelul întregii țări, nemulțumiți de nivelul de salarizare din sistem, iar Guvernul „nu poate să ignore 23.000 de oameni în stradă”.

UPDATE:   Aproximativ 200 de salariaţi ai Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dolj au protestat, luni dimineaţă, în faţa instiţuţiei, fiind nemulţumiţi de proiectul Legii salarizării unitare. Pe timpul protestului, care a durat aproximativ o oră, activitatea cu publicul nu a fost afectată.

Cei aproximativ 200 de angajaţi ai Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dolj au ieşit din birouri la ora 8.30, ei susţinând că şi mâine (n.r. – marţi) vor protesta.

„Suntem nemulţumiţi că nouă o să ne scadă salariile odată cu aplicarea Legii salarizării unitare, dar şi diferenţele dintre noi şi colegii noştri din Ministerul de Finanţe din aparatul central. Noi nu vrem să facem un caz social din chestia asta, nu vrem să sufere celelalte categorii, dar vrem să tragem un semnal guvernanţilor şi parlamentarilor să ne asculte şi pe noi, să ne bage puţin în seamă şi să aplice principiile legii aşa cum trebuie”, a declarat Brânduşa Pălărie, unul dintre membrii sindicatului SedLex.

Pe durata protestului, contribuabilii au reuşit să îşi soluţioneze problemele pentru care s-au prezentat la ghişeele agenţiei.

„Activitatea nu s-a blocat. Noi am deservit contribuabilii, nu ne batem joc de ei”, a declarat Viorel Ghencea, purtător de cuvânt al AJFP Dolj.

Peste 200 de angajaţi ai Finanţelor Publice din Timiş şi peste 500 la nivelul regiunii Vest au încetat lucrul şi cer o lege a salarizării unitare echitabilă

Peste 200 de angajaţi ai Direcţiei Finanţelor Publice din judeţul Timiş participă la un protest spontan, iar la nivelul regiunii de Vest peste 500 de angajaţi ai acestei instituţii au încetat lucrul cerând o lege a salarizării unice echitabilă. Şi la Sibiu aproximativ 70 de angajaţi au oprit lucrul pentru două ore.

Liderul de sindicat al angajaţilor de la Direcţia de Finanţe Publice din Timişoara, Virginia Duţu, a declarat pentru News.ro că 500 de angajaţi ai instituţiei, la nivel de regiune, au declanşat un protest spontan, dintre aceştia peste 200 fiind din Timişoara.

”La Timişoara funcţionează Direcţia Regională a Finanţelor Publice, astfel că la nivel de regiune peste 500 de angajaţi participă la protestul spontan. Vorbim de judeţele Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş- Severin. În ceea ce priveşte judeţul Timiş, aici sunt peste 200 de angajaţi care au declanşat protestul spontan”, a declarat Virginia Duţu.

Potrivit sursei citate, la Direcţia Finanţelor Publice Timişoara uşile la intrarea în instituţie au fost încuiate, pe ele fiind lipite afişe care anunţă publicul despre protestul angajaţilor.

”Uşile sunt închise în acest moment. Acum se pun presiuni de către public să se deschidă uşile. Cert este că şi dacă acestea vor fi deschise, la un moment dat, pe parcursul zilei, angajaţii nu vor lucra. Protestul are loc pe tot parcursul zilei de muncă”, a mai declarat Virginia Duţu.

O delegaţie a angajaţilor de la Finanţele din Timiş s-a deplasat la Prefectura Timiş pentru a depune o listă de revendicări, printre care o lege a salarizării unitare echitabilă.

Şi la Administraţia Finanţelor Publice Sibiu 70 de angajaţi au intrat în grevă spontană. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, oamenii nu au ieşit din birouri în faţa sediului, ci au stat la birouri, însă fără să lucreze. Greva spontană declanşată de angajaţi s-a încheiat la ora 11.00.

Câteva sute de angajaţi din finanţe protestează în faţa ministerului

Câteva sute de angajaţi din finanţe protestează, luni, în faţa ministerului, în contextul în care mii de salariaţi din direcţiile de finanţe publice din întreaga ţară au declanşat un protest spontan nemulţumiţi de proiectul legii salarizării, potrivit news.ro.

Protestatarii nu scandează şi nici nu au pancarte, stând doar grupaţi în faţa sediului Ministerului Finanţelor.

Liderul Sed Lex, Vasile Marica, avertiza luni dimineaţă că protestul se extinde rapid în toată ţara, în condiţiile în care noua lege a salarizării va duce la diminuarea salariilor angajaţilor, iar acest lucru nu poate fi tolerat.

La rândul său, preşedintele Sindicatului Naţional Finanţe Publice – SindFISC, Liviu Toader, declara pentru News.ro că au intrat în grevă angajaţii din Bucureşti şi cel putin zece judeţe.

„Legea salarizării e în primul rând factorul declanşator. La Bucureşti sunt 200-300 de persoane care au întrerupt lucrul, în ţară sunt câteva mii. Principalele revendicări sunt cele semnalate de-a lungul timpului, plecând de la nefinanţarea serviciilor în care lucrează aceşti oameni, plus proiectul legii salarizării. În ceea ce priveşte salarizarea angajaţilor din Finanţele publice, din cadrul ANAF, proiectul este ambiguu privind încadrarea în grilele de salarizare. Nu există o protecţie juridică a angajaţilor ANAF care fac controale, nu există o protecţie juridică reală, angajaţii Fiscului merg în controale în numele statului, şi nu în nume propriu”, a spus Liviu Toader.

SindFISC nu a fost implicat în acest protest spontan

Președintele Sindicatului National Finanțe Publice – SindFISC, Liviu Toader, susține că sindicatul pe care îl reprezintă nu a fost implicat în acest protest spontan al angajaților, care au întrerupt lucrul în această dimineață, la ora 8:00, deși au atras atenția de nenumărate ori asupra problemelor cu care se confruntă sectorul, în principal, de salarizarea deficitară și subfinanțarea activității.

„Această nemulțumire culminează acum cu nemulțumirile din Legea Salarizării Unitare, din proiectul salarizării unitare. În actualul proiect al legii salarizării, părerea noastră, ca organizație, este că există foarte multe neconcordanțe între prevederile legii și specificul organizatoric al ANAF. Aici m-aș referi în special la încadrarea personalului ANAF din teritoriu. Funcțiile publice teritoriale alocate celor din Finanțe Publice din teritoriu, care se regăsesc în grila propusă de salarizare, nu sunt conforme cu actualele funcții, cu activitatea pe care ei o desfășoară și spun acest lucru bazându-mă pe faptul că ANAF este singura instituție organizată cu angajatori la nivel de regiune. Dacă celelalte instituții din teritoriu au ca și angajatori direcțiile județene, la muncă, la sănătate, la alte instituții, la Finanțe angajatorul este Direcția Generală Regională”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, Liviu Toader.

Totodată, liderul SindFISC afirmă că funcțiile publice teritoriale despre care se face referire în legea salarizării nu pot acoperi atribuțiile regionale pe care le au angajații din teritoriu și nu se regăsesc în aceste funcții teritoriale.

„Am solicitat alinierea salariilor lor și încadrarea la funcțiile publice de stat, funcții de stat care sunt atribuite organismelor centrale din Minister și agenții. Plecând de la aceste neconcordanțe, de la faptul că nimeni nu iese cu precizări clare, în care să spună unde se vor regăsi ei ca și salarii, începând cu anul 2022, a dat naștere la aceste nemulțumiri, care văd că a cuprins marea parte a țării. Sunt niște acțiuni spontane pe care sindicatul, cel puțin al nostru (SindFISC), nu are nicio implicare, sunt acțiuni ale oamenilor. Eu sunt prezent aici la Direcția Finanțe București, la chemarea oamenilor, care deja au ieșit de la ora 8:00 în stradă. Nefiind organizată de către noi, nefiind o acțiune a noastră, nici măcar nu pot să anticipez dacă vom fi chemați la discuții sau vor fi reprezentanți ai oamenilor, care au ieșit aici în stradă”, a subliniat Toader.

Angajaţii din vămi s-au solidarizat cu salariaţii din Finanţe şi au declanşat şi ei o acţiune de protest sub forma „excesului de zel”, astfel că toate maşinile care trec prin punctele de frontieră vor fi controlate amănunţit.

LEGEA SALARIZĂRII UNITARE i-a nemulţumit pe profesori. Sindicatele din învăţământ ameninţă cu proteste

UPDATE: Şi angajaţii de la Finanţe Publice Buzău au întrerupt lucrul. Ei spun că salariile le-ar putea scădea şi cu 2.000 de lei

Şi angajaţii Direcţiei de Finanţe Publice Buzău au întrerupt, luni, activitatea şi au ieşit în faţa instituţiei într-un protest spontan pe termen nedeterminat, ca reacţie la proiectul legii salarizării. Protestatarii spun că după aplicarea legii salariile finanţiştilor ar urma să scadă cu până la 2.000 de lei.

Potrivit liderului de sindicat al finanţiştilor buzoieni, Adrian Radu, angajaţii instituţiei au venit luni la lucru şi au decis, de comun acord, să întrerupă activitatea şi să iasă în faţa instituţiei. Astfel, la acest moment, activitatea în Direcţia de Finanţe Buzău este total blocată, fără a se lucra cu publicul.

„Suntem în stradă, protestăm ca reacţie la ignoranţa clasei politice şi a guvernanţilor. Am protestat şi săptămânile trecute dar ne-am menţinut activitatea, azi colegii mei au decis să blocheze activitatea într-un protest spontan, ca reacţie la ignoranţa Ministerului de Finanţe şi a clasei politice. Nu ne dorim asta, dar nu avem ce face atât timp cât clasa politică nu ne ascultă. Scăderea salariilor e dramatică, ne cerem scuze agenţilor economici şi opiniei publice că-i punem pe drumuri inutil, însă aşa nu se mai poate. Pe termen nelimitat suntem în grevă, până le vor înţelege doleanţele şi importanţa muncii noastre”, a declarat Adrian Radu, liderul de sindicat al finanţişilor buzoieni.

Angajaţii de la Finanţe Publice Buzău spun că vor rămâne în stradă până îşi vor câştiga drepturile pe care consideră că le au.

„Stăm aici până ne câştigăm drepturile pe care credem că le avem. Avem colegi care odată cu legea salarizări vor pierde la salariu şi 2.000 de lei, şefii pierd, dar şi noi pierdem, nu o să mai avem majorări salariale 4 ani. Nu suntem plătiţi la nivelul ANAF”. a declarat Victor Drăgostin, angajat al Fiscului din Buzău.

Oamenii care au venit cu treabă, luni dimineaţă, la Direcţia de Finanţe Buzău au părut nemulţumiţi că sunt puşi pe drepturi ca urmare a protestului finanţiştilor.

„Aveam treabă la registratură, dar nu e nimeni, mă grăbesc şi stau şi mă uit să văd dacă lucrează câteva. Nu e mulţumitor deloc, dar asta e”, a declarat un buzoian venit cu treabă la Finanţe Buzău, dar care a fost nevoit să facă drum întors întrucât finanţiştii nu lucrează luni.

UPDATE: Şi la Galaţi aproape o sută de angajaţi ai Finanţelor Publice protestează, nemulţumiţi de nivelul salariilor

Aproape o sută de angajaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi au declanşat, luni dimineaţă, un protest spontan şi au ieşit în curtea interioară a instituţiei, nemulţumiţi de nivelul salariilor, în timp ce informaticienii instituţiei s-au mobilizat pentru a preveni infectarea serverelor cu un virus infornatic considerat foarte periculos.

Cei aproape o sută de funcţionari ai Administraţiei Judeţene a Finaţelor Publice Galaţi şi-au întrerupt programul de lucru începând cu ora 9.30, când au ieşit în curtea interioară a instituţiei.

„Nemulţumirea noastră este legată de legea salarizării care urmează să intre în vigoare, dar nouă ne scad salariile. Acesta este un semnal de alarmă deoarece complexitatea muncii este foarte mare şi vrem să fim salarizaţi după munca pe carte o depunem. Este o grevă spontană, colegii s-au adunat”, a declarat Anca Tudorache, preşedintele sindicatului SED Lex Galaţi.

UPDATE: Şi angajaţii direcţiilor de taxe şi impozite din primăriile sectoarelor 2, 3, 4, 6 şi din Ploieşti au oprit lucrul

Şi angajaţii direcţiilor de taxe şi impozite din primăriile sectoarelor 2, 3, 4, 6 şi din Ploieşti au oprit lucrul, luni, în semn de solidaritate cu salariaţii din Finanţe care au declanşat un protest spontan la nivelul întregii ţări.

Potrivit unui comunicat al sindicatului Forum, salariaţii din direcţiile de taxe ale primăriilor solicită: asigurarea păstrării în plată a salariilor avute la data intrării în vigoare a noii legi, dacă acestea sunt mai mari decât cele stabilite conform noilor reglementări; respectarea principiului „plată egală pentru muncă egală” pentru cei care desfăşoară aceeaşi activitate şi acelasşi volum de muncă; salarii egale pentru toti salariaţii din instituţiile fiscale care administrează creanţele bugetare indiferent de subordonare, centrală sau locală, activitatea fiind la fel de solicitantă şi complexă, desfăşurată în baza aceleiaşi legislaţii fiscale.

Angajaţii acestor direcţii mai cer tratament nediscriminatoriu şi transparent pentru toţi bugetarii, fără excluderea salariaţilor din administraţia publică locală din grilele de salarizare, ei susţinând că, prin noua reglementare, se exclud practic salariaţii din administraţia publică locală din marea familie a bugetarilor, aceştia devenind „nişte zilieri” la dispoziţia primarilor.

UPDATE: Vaslui: Activitate blocată la sediul Finanţelor Publice, unde 120 de salariaţi protestează în holul instituţiei nemulţumiţi de noua lege a salarizării

Activitatea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vaslui a fost blocată, luni, în totalitate, după ce peste 120 de salariaţi aflaţi la serviciu s-au adunat să protesteze în holul de la parterul instituţiei nemulţumiţi de noua lege a salarizării. Sindicatul a anunţat că angajaţii vor relua lucrul când le va fi rezolvată problema de către Guvern.

Peste 120 de salariaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Vaslui s-au raliat colegilor din ţară şi au declanşat, luni, o grevă spontană pe termen nelimitat, blocând întreaga activitate a instituţiei. Aşa cum au procedat şi la protestele anterioare, angajaţii Fiscului au părăsit birourile şi s-au adunat în holul de la parterul clădirii AJFP Vaslui. În aceste condiţii, contribuabilii care au dorit să facă diverse plăţi la ghişeele instituţiei s-au văzut nevoiţi să renunţe şi să se întoarcă din uşa clădirii.

„Suntem solidari cu ceilalţi colegi din ţară şi protestăm faţă de noua lege a salarizării. Nu este normal ca în sectorul nostru veniturile salariale să fie blocate până în anul 2022, în timp ce la ceilalţi salariaţi din alte domenii de activitate să se facă majorări de 25%. De asemenea, solicităm ca lefurile să fie şi în concordanţă cu activitatea efectivă prestată de salariaţi astfel încât să nu mai fie discrepanţele atât de mari între cei care fac controale şi colectează efectiv veniturile şi cei din structura centrală a ANAF”, a declarat, luni, pentru News.ro liderul Sindicatului Finanţelor Publice Vaslui, Valerică Berescu.

UPDATE: Peste 450 de angajaţi ai AJFP Arad participă la protestul spontan declanşat în sistem la nivel naţional

Peste 450 de angajaţi ai administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Arad participă la protestul spontan declanşat la nivel naţional de către angajaţii din sistem, astfel că au fost închise ghişeele din tot judeţul, sute de persoane care au avut treabă la acestea fiind anunţate că trebuie să se întoarcă în altă zi.

Liderul sindical din cadrul AJFP Arad, Ioan Trifa, a declarat pentru News.ro că, cel mai probabil, luni nu se va mai lucra cu publicul.

El a spus că protestul s-ar putea întinde pe o perioadă nedeterminată, ceea ce ar duce la blocarea activităţii de colectare şi a activităţilor de relaţii cu publicul.

„Nemulţumirile sunt legate de legeea salarizării. Cerem revizuirea grilelor de salarizare, astfel încât să fie reflectată complexitatea şi importanţa activităţii Ministerului Finanţelor Publice şi unităţilor subordonate”, a spus Trifa.

Primii care au declanşat greva spontană au fost salariaţii din cadrul DGRFP Bucureşti. Acestora li s-au alăturat rapid angajaţii Finanţelor din aproape toată ţara. Conform Sed Lex, la această oră protestează în faţa instituţiilor salariaţii din judeţele Maramureş, Călăraşi, Dâmboviţa, Timiş, Gorj, Buzău, Hunedoara, Arad, Botoşani, Olt, Argeş, Prahova, Satu-Mare, Mehedinţi, Neamţ, Covasna, Alba Iulia, Ialomiţa, Covasna, Iaşi, Sibiu, Mures, Vâlcea, Giurgiu, Dolj, Harghita.

Protest sub forma „excesului de zel” al angajaţilor din vămi, în semn de solidaritate cu salariaţii din FinanţeCITEȘTE ȘI Protest sub forma „excesului de zel” al angajaţilor din vămi, în semn de solidaritate cu salariaţii din Finanţe
„Este un protest spontan, care se extinde rapid în toată ţara. Oamenii nu pot accepta că prin noua lege a salarizării le vor fi diminuate salariile. Vor fi tăieri între 10 şi 35 la sută, salarii câştigate în urma unei bătălii cu regimul Băsescu. Colegii noştri, fără a mai ţine cont de negocieri, şi-au luat soarta în mâini şi au declanşat protestele”, a declarat preşedintele Sed Lex, Vasile Marica.

La rândul său, preşedintele Sindicatului Naţional Finanţe Publice – SindFISC, Liviu Toader, a declarat pentru News.ro că au intrat în grevă angajaţii din Bucureşti şi cel putin zece judeţe.

„Legea salarizării e în primul rând factorul declanşator. La Bucureşti sunt 200-300 de persoane care au întrerupt lucrul, în ţară sunt câteva mii. Principalele revendicări sunt cele semnalate de-a lungul timpului, plecând de la nefinanţarea serviciilor în care lucrează aceşti oameni, plus proiectul legii salarizării. În ceea ce priveşte salarizarea angajaţilor din Finanţele publice, din cadrul ANAF, proiectul este ambiguu privind încadrarea în grilele de salarizare. Nu există o protecţie juridică a angajaţilor ANAF care fac controale, nu există o protecţie juridică reală, angajaţii Fiscului merg în controale în numele statului, şi nu în nume propriu”, a spus Liviu Toader.

„Deşi rolul finanţiştilor este unul de importanţă strategică pentru România, întrucât prin activitatea de administrare fiscală se asigură resursele financiare necesare finanţării activităţii tuturor instituţiilor şi autorităţilor statului român, în accepţiunea factorilor decizionali, care au contribuit nemijlocit la transpunerea viziunii lor politice şi guvernamentale în materia salarizării personalului bugetar plătit din fonduri publice, noţiunea de FINANŢE PUBLICE practic lipseşte. În multitudinea grilelor cu coeficienţi de ierarhizare a salariilor pentru anul 2022, aferente celor 9 anexe reprezentând familii ocupaţionale distincte din proiectul legii salarizării, familia ocupaţionala FINANŢE, nu există. Mai mult, personalul care lucrează în structurile ANAF de la nivel teritorial, în lipsa unor precizări clare cu privire la încadrarea angajatorului (DGRFP-adică Regiunea) ca şi posibilă unitate administrativ-teritorială (conform Constituţiei României) la care face referire noţiunea de funcţie publică teritorială, presupune a fi asimilat, în mod forţat în opinia organizaţiei noastre, acestui tip de funcţie”, se arată îăntr-un comunicat de presă transmis, luni, de Sindicatul Naţional Finanţe Publice – SindFISC.

Potrivit sindicaliştilor, neconcordanţele dintre prevederile din proiectul de lege privind salarizarea referitoare la funcţiile publice de la nivel judeţean şi situaţia reală din MFP/ANAF, unde se regăsesc funcţii cu responsabilităţi regionale ce nu sunt cuprinse în proiectul de act normativ aflat în Parlament (MFP/ANAF fiind singura instituţie cu organigramă la nivel de regiune), în lipsa unei familii ocupaţionale distincte şi a unei grile corespunzătoare, din punct de vedere salarial, demonstrează faptul că actualele funcţii nu pot fi asimilate funcţiilor publice teritoriale/judeţene, asemănător celorlalţi funcţionari din alte instituţii deconcentrate.

„Sindicatul Naţional Finanţe Publice-SindFISC a semnalat, în ultima perioadă, de mai multe ori, că pe fondul nemulţumirilor generate de finanţarea necorespunzătoare a activităţii şi lipsei protecţiei juridice a funcţionarilor în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acţiunile revendicative spontane se vor intensifica, existând posibilitatea perturbării grave a activităţii de colectare a resurselor financiare necesare funcţionării statului, fapt demonstrat pe alocuri, în ultima perioadă de timp. SindFISC a solicitat ca salarizarea funcţionarilor din finanţele publice să fie în concordanţă cu complexitatea şi importanţa socială a muncii prestate. Ca atare, în cuprinsul Legii salarizării personalului plătit din fonduri publice, această categorie socială specifică trebuie să beneficieze de prevederi exprese cu privire la salarizarea celor aproximativ 30.000 de fuctionari răspunzători de construirea şi administrarea bugetului de stat”, mai spun sindicaliştii, potrivit  news.ro.

DailyBusiness
Atenție, șoferi! Ce nu trebuie să ignori înainte de a închiria o mașină în UE
Spynews
Mai mulți bani pentru copiii din România din 1 ianuarie 2025! Guvernul a decis cu cât cresc alocațiile
Bzi.ro
Cum a apărut Andreea Esca alături de copiii ei. Unde a fost în prima seară de Crăciun
Fanatik.ro
Colosul din România care renaște. A fost uitat după Revoluție, dar totul se schimbă. Apar și locuri de muncă
Capital.ro
Cine îl sprijină, de fapt, pe Călin Georgescu. Adevărul ținut secret în spatele cortinei: Ați uitat când...
Playtech.ro
Ce diferență este între ambulanță și SMURD. E vorba de...
DailyBusiness
Ambulanța București a primit mii de solicitări în ultimele zile. Alis Grasu, managerul SABIF: „S-ar putea să înceapă să crească”
Adevarul
Se întoarce roata. Cele 3 comisii cheie din care face parte Gigi Becali în Parlamentul României
wowbiz.ro
Radu Ille și soția lui divorțează după două decenii de căsnicie! Cei doi au depus deja actele
Spynews
Scandal de proporții la locul de joacă al lui Brigitte Pastramă! Decizia vedetei i-a revoltat pe clienți: ”M-au amenințat că mă distrug”
Spynews
Cuza și-a asumat relația cu noua iubită! Prima poză oficială cu femeia din viața prezentatorului de la Neatza / FOTO
Evz.ro
Semnele care arată fără dubii. Ai telefonul ascultat
Ego.ro
Artista de muzică populară care a înnebunit internetul la 46 de ani! Abia o mai recunoști
Prosport.ro
Una dintre cele mai râvnite femei din lume s-a despărțit de iubitul fotbalist. Cine e latino loverul de care s-a îndrăgostit
kanald.ro
„Doamne, Doamne!” Un șofer începător de 19 ani și-a condus mama și fratele spre moarte într-un accident de pe Drumul Morții E85. Mașina pe care o conducea a fost făcută bucăți
Cancan.ro
Înfiorător! Ce a apărut la locul accidentului din Roșiori? Oamenilor care trec pe stradă nu le vine să creadă
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Avocata lui Călin Georgescu aruncă bomba. Decizie pentru candidatul la prezidențiale: Vorbim despre lovitura de stat
StirileBZI
Scumpiri de la 1 ianuarie 2025! Pentru ce produse și servicii vom plăti mai mult
Prosport.ro
GALERIE FOTO. S-au despărțit de Crăciun! Manechinul a șters toate pozele cu fotbalistul de pe rețelele de socializare
stirilekanald.ro
VIDEO Filmul accidentului de pe Drumul Morții. Ce spun vecinii. Tatăl șoferului a leșinat când a aflat: "Ferească Dumnezeu! Nu trebuia"
substantial.ro
FSB Dejucă un Nou Complot Asupra Unui Ofițer de Rang Înalt și a unui Blogger Militar din Rusia
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în MAGAZINE! Plata cu CARDUL s-a MODIFICAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Când se despodobește, de fapt, bradul. Data exactă la care trebuie să îl scoatem din casă