Zelenski, surprins alături de Viktor Orban în Argentina. Ungaria se opune începerii discuţiilor referitoare la aderarea Ucrainei la UE – VIDEO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi premierul ungar Viktor Orban au vorbit pentru scurt, duminică, în timp ce participau la învestirea preşedintelui argentinian Javier Milei, se arată într-o înregistrare video de pe canalul YouTube al Senatului argentinian, transmite Reuters.
Filip Stan
10 dec. 2023, 21:55
Zelenski, surprins alături de Viktor Orban în Argentina. Ungaria se opune începerii discuţiilor referitoare la aderarea Ucrainei la UE - VIDEO

Zelenski și Orban au fost surprinși discutând aproximativ 20 de secunde, în timp ce se aflau printre alți invitați la ceremonia de învestire a președintelui Milei, în parlamentul argentinian.

Mircea Geoană: Intrarea Ucrainei, Moldovei, Georgiei în UE şi NATO este calea ca România să „evadeze” de la „periferia Europei”
Nu au fost disponibile imediat detalii despre ce au discutat. Presa ucraineană a speculat că cei doi s-ar putea întâlni la Buenos Aires pentru a rezolva diferendele privind candidatura Kievului la aderarea la Uniunea Europeană.

Cei doi oficiali au fost filmaţi conversând timp de aproximativ 20 de secunde, în timp ce se amestecau cu alţi invitaţi în parlamentul argentinian.

Momentul, considerat important, vine înaintea unui summit al Uniunii Europene de săptămâna viitoare. Summitul urmează să decidă dacă vor începe sau nu negocierile de aderare cu Ucraina. Orban a declarat în mod repetat că se opune începerii discuţiilor acum. Orice decizie de a continua trebuie să fie unanimă.

Orban a ameninţat, de asemenea, că va bloca demersurile de a acorda Kievului un sprijin bugetar de 50 de miliarde de euro până în 2027, deşi un oficial de rang înalt a declarat vineri că UE va găsi modalităţi de a sprijini financiar Ucraina chiar dacă Ungaria se va opune prin veto.

Putin vorbește, la un pahar de șampanie, despre războiul din Ucraina: „Stiu că nu avem de toate, dar ei rămân fără muniție”

Vladimir Putin a intrat deja în campanie electorală. Cu un pahar de șampanie în mână, președintele Rusiei a ținut, duminică, un prim discurs, la Kremlin, în care a vorbit despre ura Occidentului față de Moscova și războiul din Ucraina. „Stiu că nu avem de toate, dar ei rămân fără muniție”,a spus Putin, arătând că ucrainenii „nu au niciun viitor”.

Cu un pahar de șampanie în mână, Putin a spus că Ucraina nu are niciun viitor. „Planurile noatre de apărare merg din ce în ce mai bine. E evident. Industria noastră ia avânt, am început să producem de câteva ori mai mult (armament). Știu că încă nu avem din toate suficient, dar ei (ucrainenii) rămân fără arme. Ei nu au niciun fundament, nu au ideologie sau propria industrie, nu au banii lor proprii, nu au nimic al lor. Ei nu au viitor, dar noi avem”.

Lavrov, declarații halucinante despre Moldova! Ce intenții are ministrul rus pentru vecinii României: ”E destinată să cadă următoarea”
Președintele Rusiei a mai spus că ucrainenii sunt „imbecili” și dispuși să colaboreze cu oricine, doar să facă rău Rusiei.

„Nu vorbesc despre ceea ce se întâmplă în viața reală, când oamenii sunt vânați în plină stradă și uciși. Imaginile sunt văzute de lumea întreagă. Nu sunt doar imbecili, sunt neo-naziști, evident. Și ce credeți despre asta? Un om a luat poziție, public: acest om a luptat împotriva Rusiei în Al Doilea război Mondial. Și cine a luptat împotriva Rusiei în al doilea Război Mondial? Fasciștii. Și, apropo, a luptat și împotriva Canadei. Este o logică destul de încâlcită. Sunt pregătiți pentru orice, pregătiți să coopereze cu oricine, numai să facă rău Rusiei.”, a mai spus Putin.

DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Țara unde merg din ce în ce mai mulți turiști. Are munți spectaculoși și lacuri impresionante, prețuri mici, dar e considerată cea mai periculoasă din lume
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Dictatorul ahtiat după lux. Obiectele fabuloase purtate de Kim Jong Un
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Noi trageri Loto cu premii semnificative în joc
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
„Insula Cailor” de la Galați, „sălașul piraților” de la Dunăre, de zeci de ani ostrov al cailor sălbatici