Ziua unui elev de clasa a II-a, sărbătorită în pauza mare cu tort, șampanie, cântăreață de muzică populară, animatori și fotograf

O școală din Bacău este în mijlocul unui scandal după ce ziua unui elev de clasa a II-a a fost sărbătorită în pauza mare cu șampanie, tort, animatori și fotograf. La mica petrecere a venit chiar și o cântăreață de muzică populară. Întreaga scenă s-a petrecut în clasă, la școală, în pauza mare.
Alina Costache
30 ian. 2023, 11:07
Ziua unui elev de clasa a II-a, sărbătorită în pauza mare cu tort, șampanie, cântăreață de muzică populară, animatori și fotograf

Incidentul a avut loc la Școala ”Miron Costin” din Municipiul Bacău, unde la ziua unui elev de clasa a II-a au venit animatori, fotograf și o cântăreața de muzică populară cu șampanie și tort. Totul s-a întamplat în pauza mare, de la 9:50 la 10:10.

Într-o filmare postată pe rețelele de socializare și stearsă ulterior, cantareata de muzica populara apare in video alături de elev și scoate la un moment dat dintr-o geantă o şampanie, dar şi un cadou pentru copil pe care le pune pe banca lui.

„Am cerut de la toate persoanele implicate note explicative referitoare la modul în care animatoarele au pătruns în școală și la existența acordului părinților pentru filmare și publicarea imaginilor”, a spus directorul școlii pentru ziaruldebacau.ro.

La vederea imaginilor pe internet, părinţii celorlalţi copii s-au revoltat și s-au plâns conducerii şcolii.

La școală au fost convocați pentru explicații și părinții elevului de 9 ani. Potrivit Ziarul de Bacău, tatăl elevului sărbătorit este Dragoș Boghian, primarul comunei Vultureni. El are dosar penal, după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație, în urmă cu aproape un an.

„Cine sunt parinții care reclamă? Ce probleme au fost cu sărbătorirea? Copiii au mai fost filmați și la alte evenimente organizate de școală. Chiar recent, când a fost organizat un târg. Din cunoștințele mele conducerea școlii și-a dat la începutul anului un acord, la o întâlnire cu părinții, pentru așa ceva. Oricum, educatoarea și-a dat acordul. Și nu este nicio problemă cu șampania. Cred că animatoarele au pus șampanie pentru copii”, a declarat Dragoș Boghian, primarul comunei Vultureni, tatăl copilului sărbătorit.

Citește și: Profesor filmat de elevi cum stă întins pe o bancă din clasă: ”Domnu’, vreți să vă facem un masaj? Te pricepi? Și unde să-mi faci?”

Conducerea școlii a sesizat Inspectoratul Școlar Județean Bacau.

”Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Citește și: Scandalul continuă după ce învăţătorul l-a bătut pe elevul care nu ştia la matematică: „Al meu stătea cu palma roșie toată. Mamaie, nu am știut la matematică tabla înmulţirii pe sărite”

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici.”, a transmis Inspectoratul Scolar Judetean Bacău.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Rareș Bogdan răspunde acuzațiilor lui Mircea Geoană privind prezența lui Nicolae Ciucă la summitul NATO
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!