Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba. „Există riscul să apeleze chiar la autorități”

Cristina Demetrescu, cel mai cunoscut astrolog din România, avertizează că în perioada următoare ghinionul se va abate asupra unei zodii care riscă să își facă foarte mulți dușmani.
Alina Costache
22 nov. 2023, 23:11
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba. „Există riscul să apeleze chiar la autorități”
Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Cristina Demetrescu aruncă bomba.

Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie! Acești nativi vor avea parte de foarte multe neplăceri, la finalul lunii noiembrie, iar unele persoane vor fi nevoite să apeleze la autorități pentru a scăpa de probleme.

Citește și Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare despre harul cu care este înzestrată: „Aș putea să aflu data morții cuiva”

Zodia care se umple de dușmani la finalul lunii noiembrie!

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, zodia care se va umple de dușmani în perioada următoare este Capricornul care va avea parte în următoarea perioadă de foarte multe momente zbuciumate.

„Capricornii își pot face dușmani în această perioadă. Culmea este că există riscul să apeleze chiar la autorități. Este doar o flamă ce se întâmplă acolo, este o chestiune trecătoare, dar care le creează un pic disconfort. Problemele se rezolvă însă, Capricornul s-ar putea să fie iritat în perioada următoare”, a dezvăluit Cristina Demetrescu.

În perioada următoare nici nativii zodiei pești nu o vor duce mai bine și asta pentru că în următoarele zile aceștia vor cheltui foarte mulți bani, avertizează astrologul.

Acești nativii vor face tot posibilul să iasă în față și să demonstreze că ei sunt cei mai buni, iar cei din jur vor observa o schimbare în comportamentul lor, dar nu în sensul bun.

„Peștii cheltuie mult. Au câteva plăceri nevinovate, posibil unele accesorii vestimentare care sunt foarte scumpe, dar sunt justificate pentru că au anumite evenimente la care trebuie să participe și, nu în ultimul rând, sunt în competiție cu cineva și chestia asta trebuie să le hrănească ego-ul”, a mai spus astrologul, potrivit news18.ro.

Trei zodii care au parte de un Crăciun ca în filme

În decembrie, zodiile se pregătesc să aibă parte numai de momente magice, iar prima în rândul privilegiatelor este Fecioara. Pentru acești nativi, visurile devin realitate, iar o nouă viață plină de bucurii și lipsită de probleme se decantează în fața lor. Lunga așteptare și răbdarea manifestate de Fecioare în perioada anterioară sunt acum răsplătite într-un de zile mari, iar înțelepciunea lor le va călăuzi pașii în această perioadă de transformare.

Leul este a doua zodie care va cunoaște farmecul schimbărilor majore. Chiar dacă au primit vești mai puțin încurajatoare în zilele recente, acum se deschide o fereastră către realizarea visurilor. Viața lor suferă o transformare radicală, iar Leii vor experimenta tot ceea ce și-au dorit. Cu toate că investesc mult timp și efort în pregătirea pentru această nouă etapă, satisfacția finală va compensa orice efort depus.

Gemenii sunt a treia zodie norocoasă în luna decembrie, beneficiind atât din punct de vedere profesional, cât și financiar. Lucrurile evoluează exact așa cum și-au imaginat, aducându-le o viață de vis alături de familie și persoana iubită. Pentru Gemeni, această perioadă se anunță a fi una plină de realizări și împliniri, satisfăcându-i pe deplin.

Citește și Zodiile care suferă un mare blocaj la final de toamnă. Se anunță boli și despărțiri. Cristina Demetrescu vine cu previziunile complete

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'