Zodia care va avea parte de o săptămână minunată. Horoscopul pentru perioada 24 – 30 iunie

Zodia care va avea parte de numeroase reușite în săptămâna ce vine. Ce le rezervă astrele nativilor în săptămâna 24 - 30 iunie 2024
Alina Costache
21 iun. 2024, 19:59
Zodia care va avea parte de o săptămână minunată. Horoscopul pentru perioada 24 - 30 iunie

Zodia care va străluci în săptămâna următoare! Astrele vin cu vești bune pentru anumiți nativi, în săptămâna 24 – 30 iunie. Ana-Maria Ticea vine cu horoscopul pentru perioada care urmează.

Horoscop săptămâna 24 – 30 iunie. Zodia care va străluci

Astrologul Ana-Maria Ticea afăcut previziunile pentru ultima săptămână din luna iunie, 24 – 30 iunie. Iată cu ce vin astrele.

Berbec

Este o săptămână foarte bună în sectorul profesional, multe dintre situațiile de la muncă rezolvându-se. Nativii trebuie să încerce să ducă lucrurile la bun sfârșit și să se întrebe care sunt lucrurile care îi blochează atunci când vor să ajungă într-un anumit punct.

Taur

Taurii pun în balanță recomandările pe care planetele le au, mai ales din punct de vedere financiar, al câștigurilor. Este un tranzit foarte bun să-și delimiteze activitățile și să înțeleagă ce îi motivează să meargă înainte.

Gemeni

Pentru acești nativi, este foarte important să ajungă la un echilibru între câștiguri și cheltuieli și să își poată delimita sarcinile care par foarte costisitoare.

Rac

Racii se concentrează pe dezvoltarea personală și își doresc să rezolve problemele mai vechi. Nativii trebuie să încerce să-și găsească liniștea interioară pentru a se putea regăsi.

Leu

Nativii sunt dornici să se odihnească și să plece într-o vacanță, pentru a se relaxa. Este un moment foarte potrivit pentru a renunța la trecut și pentru a se regăsi pe ei înșiși. Nativii au nevoie de liniște și de pace și vor să asculte mai mult ce le spune instinctul, ceea ce îi ajută.

Fecioară

Fecioarele își doresc să se afle în cercuri sociale și să aibă parte de un nou început. Este o perioadă potrivită pentru a-și găsi zona de creativitate care le vor face să iasă din monotonie.

Balanță

Balanțele au parte de o săptămână plină de muncă și ar vrea să plece într-o vacanță, dar nu pot lăsa deoparte toate sarcinile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. Sunt sociabile și vor să rezolve multe chestiuni, dar au nevoie de atenție și răbdare.

Scorpion

Nativii pot călători sau pot încerca lucruri noi în această săptămână. Vor avea o perioadă plină de comunicare și este important să înțeleagă demersurile pe care le fac.

Citește și: 4 zodii care au un simț al umorului incredibil! Te fac să râzi în orice situație

Săgetător

Nativii trebuie să înțeleagă cum funcționează lucrurile din punct de vedere financiar și trebuie să fie atenți la datorii și la obligațiile pe care le au față de ceilalți.

Capricorn

Capricornii au nevoie de timp pentru ei, pentru a înțelege mai bine ce își doresc să facă pe viitor. În această perioadă, se simt obosiți și iritați și trebuie să facă pace cu trecutul.

Vărsător

Nativii își doresc să înțeleagă mai bine anumite contexte ce țin de domeniul profesional și trebuie să fie atenția la cum își prezintă obligațiile. Au nevoie de mai mult timp liber.

Pești

Peștii trebuie să își schimbe perspectiva sau să vadă lucrurile într-o altă manieră. Au nevoie de detașare și de timp pentru a se putea recreea.

Citește și: Zodii lovite de noroc din final de iunie 2024. Vor avea doi ani de fericire şi împlinire. Nu vor şti ce este ghinionul

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
LIVE TEXT. Evaluare Națională 2024. Subiectele la Matematică, baremul și rezolvarea lor vor fi publicate pe adevarul.ro
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Examen Evaluare Națională 2024 proba scrisă la Matematică: Acestea sunt subiectele și baremele de azi pentru clasa a VIII-a
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Andrei Rațiu, în vizorul marilor cluburi europene după evoluțiile impresionante de la EURO 2024
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?