Zodiac chinezesc 10 august 2024. Escapadă în natură, debordezi de empatie şi bună dispoziţie

Anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.
Filip Stan
09 aug. 2024, 19:28
Zodiac chinezesc 10 august 2024. Escapadă în natură, debordezi de empatie şi bună dispoziţie

Zodiac chinezesc 10 august 2024. Vei găsi aici, zilnic, mesaje puternice pentru zodiile chinezesti. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Anul Dragonului de Lemn, un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel,

Zodiac chinezesc zilnic Sobolan
Ceva la care ai sperat s-ar putea să nu-ți țină drumul, dar nu te supăra sau nu te intrista. Ar putea fi o binecuvântare deghizată. Rămâi optimist. Îți poate crește norocul de o mie de ori.

Zodiac chinezesc zilnic Bivol
Ar putea fi dificil să treci peste zi. Ai putea fi ușor frustrat, mai ales când vine vorba de a avea de-a face cu colegii de muncă sau cu familia. Fa o activitate distractivă singur pentru a te îndepărta orice stres.

Zodiac chinezesc zilnic Tigru
Ești din plin pentru a-ți împărtăși sentimentele cu cineva, dar poate că ar fi mai bine să aștepți până când vei avea un timp neîntrerupt împreună. Stabileste scena și spune întreaga poveste.

Trei zodii care primesc vești bune. Nativii vor avea parte de o perioadă extraordinară și vor străluci

Zodiac chinezesc zilnic Iepure
Transmiterea gândurilor tale astăzi ar putea merge în două direcții. Oamenii ar putea fi receptivi și îți validează ideile sau ar putea fi iritați de abordarea ta nesăbuită. Ești pregătit pentru oricare dintre posibilități?

Zodiac chinezesc zilnic Dragon
Ai măturat o problemă sub covor? Oricât de mult ai dori să scoți totul în aer liber, mai bine ai mai ține lucrurile sub secret încă o zi. Dezlănțuirea lui acum ar putea provoca probleme.

Zodiac chinezesc zilnic Sarpe
Începe să ai mai multă grijă de tine sau te poți epuiza. Fii atent la modul în care îți alimentezi corpul. Energia ta nu va dura dacă nu te tratezi corect. Începe cu un mic dejun bun.

Cal

Planifici de multă vreme o escapadă în natură, dar mereu apare ceva. De data asta, alegi să ignori toate semnele și faci tot posibilul pentru a te relaxa.

Zodiac chinezesc 10 august 2024 Oaie

Ai ajuns la concluzia că trebuie să fii mult mai atent la nevoile tale. Pui fericirea proprie pe primul loc și deja te simți mult mai bine.

Citește și: Cum influențează planetele retrograde sfârșitul anului 2024. Ce arată previziunile pentru 2025: „Ne așteptăm la cutremure în următorul an”

Maimuță

Familia are nevoie de tine mai mult ca niciodată. Se pare că tu deții cunoștințele necesare pentru a-i scoate pe toți dintr-o mare dilemă.

Zodiac chinezesc 10 august 2024 Cocoș

Din cauza orgoliului, vei avea foarte multe de pierdut. Dacă vrei ca cei din jur să nu te ignore, ai face bine să mai lucrezi la comportamentul tău.

Câine

Loialitatea de care dai dovadă nu va rămâne nerăsplătită. Cei din jur își vor da seama că se pot baza oricând pe tine, iar asta nu poate decât să-i bucure.

Zodiac chinezesc 10 august 2024 Mistreț

În ultima vreme debordezi de empatie. Alegi să fii înțelegător cu cei din jur și ești dispus să le asculți problemele. Acolo unde simți că poți fi de ajutor, nu eziți deloc.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lovitură devastatoare pentru Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, Raiffeisen. Banca din România care a măturat toți clienții. Milioane de români își mută banii aici. Dobânzile sunt atractive și comisioanele aproape inexistente
Capital.ro
Taxă pentru mașinile cu o greutate totală de 3,5 până la 7,5 tone. A intrat în vigoare de la 1 Iulie
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
BANI ÎN PLUS pentru acești români! Statul a alimentat deja cardurile
Adevarul
Scandalul din Coaliție ia amploare. Liberalii cer capul lui Rafila, „ministrul de coasa”, iar PSD sare la gâtul „poznașului din slujba țării”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Mulți români fac această greșeală. Pizza nu se combină cu așa ceva
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Raluca Bădulescu, de azi pe Onlyfans! WOWbiz îți arată IMAGINI în EXCLUSIVITATE cu Regina Regească în plină acțiune!
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Destin tragic pentru o familie aflată la scăldat. Mama s-a înecat în apele râului Timiș, în timp ce cele două fiice au fost salvate în ultima clipă
Capital.ro
Anunț pentru cei care cumpără mașini second-hand! E OBLIGATORIU
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Secretele Untold dezvăluite de Ioana Chereji pe scena Digi24
MediaFlux
ROMÂNIA caută CARNE DE TUN.
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!