Zodiac CHINEZESC 14-20 octombrie 2024: Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele „înfrângeri” pot fi chiar mai benefice decât „victoriile” cu orice preţ

Este nevoie de mai multa precautie in aceasta saptamana. Ia lucrurile incet, nu forta, nu te grabi, concentreaza-te pe angajamentele pe care ti le-ai asumat.
Alina Costache
11 oct. 2024, 23:23
Zodiac CHINEZESC 14-20 octombrie 2024: Nu trebuie să câştigi orice bătălie, unele
Zodiac chinezesc august 2024. Tigru are parte de viața la care a visat. Șoboloanul strălucește din plin

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 14-20 octombrie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Trebuie sa te motivezi sa dai tot ce e mai bun din tine. Ai motive sa fii optimist. Loialitatea fata de persoana pe care o iubesti poate fi pusa la indoiala, in aceasta saptamana. Iti este greu sa iei niste decizii, iar hotararile luate pot avea un impact dramatic. Organizeaza-te mai bine si cere ajutorul unor consilieri respectabili.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Este nevoie de mai multa precautie in aceasta saptamana. Ia lucrurile incet, nu forta, nu te grabi, concentreaza-te pe angajamentele pe care ti le-ai asumat. Nu iti sta in fire sa ceri ajutorul, insa ar fi recomandat sa o faci. In relatie pot aparea cateva certuri prostesti din cauza temperamentului tau vulcanic. Incearca sa-ti arati sentimentele si prin actiuni, nu doar prin cuvinte.

Horoscop Urania 12 – 18 octombrie 2024. Luna Plină în Berbec vine cu o transformare interioară majoră. Se încheie relații, se schimbă modul în care interacționăm cu cei din jur

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
O saptamana in care ar trebui sa te bazezi mai mult pe fortele proprii, sa ai mai multa incredere in tine si sa o iei de la capat. Conflictele din ultima vreme te-au facut sa vezi mai clar cum stau lucrurile si esti pregatit sa actionezi. Asuma-ti rolul de conducator al propriei vieti si nu-i mai lasa pe ceilalti sa te deturneze de la drumul tau.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
O saptamana pozitiva pentru tine. La proiectele incepute vei primi ajutor din partea unor persoane influente. Urmareste-ti interesele in afaceri si fa calcule atente cu banii. Nu iti diminua aspiratiile din cauza fricii. Organizeaza-te mai bine si protejeaza-ti propriile interese. Nu sunt excluse nici aventurile la care vei participa alaturi de prieteni dragi sau rude apropiate.

Horoscop Mariana Cojocaru. Pluto retrograd face trigonocrație cu ascendentul perioadei

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Simti nevoia sa fii perfect, sa faci planuri mari. O saptamana excelenta sa pui cap la cap scheme care sa te duca pe culmile gloriei. Ai suportul familiei si al partenerului de cuplu si poti muta muntii. Nu-ti fie teama sa visezi. Imaginatia ta este puternica. Exprima-ti fara retinere simtul artistic si creativ. Atitudinea pozitiva iti va deschide usi foarte importante pentru tine.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
Ar trebui sa iti analizezi motivele care te impiedica sa faci compromisuri. Nu trebuie sa castigi orice batalie, unele “infrangeri” pot fi chiar mai benefice decat “victoriile” cu orice pret. Nu te impotrivi valului, mergi in pas cu el, cu incredere. Bazeaza-te pe cuvinte, in aceasta saptamana. Poti sa-i faci pe ceilalti sa te urmeze.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Mircea Geoană ripostează dur la adresa Austriei: „Încetați acest joc ostil și populist la adresa țării noastre!”
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Orașul surpriză din România care se ridică de la zi la zi. E cel mai bogat din țară, se construiește pe bandă rulantă și sunt mai mulți angajați decât locuitori. Până și biserica are acoperișul poleit cu aur
Capital.ro
Directivă pentru cei cu permis luat înainte de 19 ianuarie 2013. Trebuie reînnoit până la 19 ianuarie 2033!
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Tronsonul 5 al Autostrăzii A1 Sibiu-Pitești. , aproape finalizat!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Un mare artist român a murit în floarea vârstei. Și-a prevestit sfârșitul
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Diana Enache s-a despărțit de Ionuț Vântu, la un an după ce au devenit părinți! Prima reacție
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se alimentează cardurile. 3.500 de lei net, plătiți lunar. Ce români îi pot primi
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Poluarea fonică din București: zonele cele mai afectate și măsuri de protecție
MediaFlux
Răsturnare de situație în ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! CINE VA FI PREȘEDINTE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...