ZODIAC CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de Metal, ce zodii sunt norocoase

Conform zodiacului chinezesc, dupa anul Sobolanului de metal urmeaza anul Bivolului Alb de metal, care va incepe pe 12 februarie 2021 si va fi unul intens.
Alina Costache
29 dec. 2020, 11:22
ZODIAC CHINEZESC 2021. Anul Bivolului de Metal, ce zodii sunt norocoase
Zodiac chinezesc 2021: Anul Bivolului Alb de Metal

Bivolul de Metal semnifică, de asemenea, succes, statornicie, pace, armonie, familie, dragoste, stabilitate, disciplină, buna organizare, răbdare și nu in ultimul rand, determinare.
Astfel, suntem încurajați în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda tuturor dificultatilor pentru a ne indeplini marile obiective cu succes.
In ceea ce priveste aspectul sanatatii, astrologii chinezi avertizeaza faptul ca Bivolul are vulnerabili plămânii, așadar există un risc crescut să suferim de afecțiuni respiratorii, cu atat mai mult in contextul pandemiei de coronavirus.

Zodiac chinezesc 2021 Șobolan
Pentru nativii din zodia Șobolanului, în horoscopul chinezesc, nici anul 2021 nu va fi unul benefic din toate punctele de vedere. Totuși, anul Bivolului de metal, nu se va ridica la nivelul anului 2020, în materie de probleme si dificultati, ci va fi unul mai bland. Astfel, acești nativi vor fi nevoiți să depună eforturi mai mari, iar schimbările pentru ei vor fi, în general, în bine.

Zodiac chinezesc 2021 BIVOL
2021 va fi anul nativilor aflați în zodia Bivolului! În timp ce toate celelalte zodii vor fi nevoite să facă eforturi mari pentru a razbi, acești nativi se vor bucura de recompensele muncii depuse in anul 2020 si totul le merge bine pe toate planurile. Mai mult decat atat va fi un an în care unii dintre acești nativi s-ar putea căsători ori ar putea deveni părinți.

Horoscop Chinezesc 2021 Tigru

Anul Bivolului Alb de Metal va fi pentru Tigru atat o perioada interesanta, cat si una de disconfort. De fapt, se vor crea conditii ideale pentru a va dedica timpul dezvoltarii personale. Prin ce se deosebeste Tigrul de Bivol? Prin tendinta spre risc. Bivolul nu suporta tot ceea ce este instabil si imprevizibil, iar Tigrul practic cu asta traieste. Prin urmare, in anul Bivolului Alb de Metal Tigrul va trebui sa lupte pentru dreptul de a face schimbari, pentru ca are nevoie de ele ca de aer.

Cariera

Pe plan profesional Tigrul se va putea arata in toata splendoarea lui. Bivolul va asterne paie acolo unde Tigrul va uita sa-si puna o perna de siguranta, Bivolul ii va oferi Tigrului si resursele necesare pentru atingerea celor mai ambitioase obiective. Curajul de a-si asuma riscuri si vioiciunea Tigrului ii vor permite sa faca un salt considerabil in cariera, tendinta de a se impune il va determina sa se afirme la maxim, daca Bivolul, bineinteles, nu-l va mustra pentru supraactivitate. Ascultati de urmatorul sfat: incercati sa stabiliti o relatie buna si armonioasa cu sefii – cu cat mai echilibrata va fi, cu atat mai multe sanse veti avea sa obtineti rezultate excelente in anul 2021.

Dragoste si relatii

Pe plan sentimental va fi un pic de agitatie. Ceea ce trebuie sa retina reprezentantii zodiei Tigru suna cam asa: nu va jucati cu focul si ganditi-va bine inainte sa faceti ceva. Bineinteles, pentru Tigrii aprigi si infocati este o recomandare extrem de greu de urmat, dar daca e sa mizati pe noblete (si Bivolul, si Tigrul ambii au aceasta calitate), puteti ajunge la o armonie absoluta in viata de cuplu. Bivolul il va aduce pe Tigru cu picioarele pe pamant si il va tempera, il va face mai familist si mai putin impulsiv. Pentru multi Tigri acest an va fi o oportunitate excelenta de a duce relatia la un nivel mai serios.

Sanatate

In anul Bivolului Alb de Metal practic toate zodiile din horoscopul chinezesc se vor bucura de multa energie si o stare buna de sanatate. Totusi, in cazul Tigrului trebuie sa tinem cont de faptul ca inclinatia spre risc poate duce la traumatisme, care avand in vedere lentoarea Bivolului, se vor face simtite mult timp. Anul acesta orice boala trebuie mai degraba prevenita decat tratata, pentru ca procesul de vindecare poate dura luni intregi.

HOROSCOP 2021. Ce zodii au noroc, bani şi succes. Previziuni complete

Zodiac chinezesc 2021 Iepure
Nici nativii din zodia Iepure nu vor fi foarte relaxati în anul 2021. Vor avea mari responsabilitati pe umeri si vor simti din plin o mare presiune, ceea ce le va pune rabdarea la mare incercare. Insa se pare ca vor avea nevoie de multa răbdarea și perseverenta pentru a gasi solutii si a reusi sa mearga mai departe, scrie horoscopurania.ro

Zodiac chinezesc 2021 Dragon

In anul Bivolului Alb de Metal cei nascuti in zodia Dragon vor simti ca forta lor interioara pare sa se fi dublat. Iata ce se intampla cand se combina doua energii extraordinar de puternice – cea a Bivolului si cea a Dragonului. Amandoi sunt puternici, nobili si ambitiosi. Dar in timp ce Bivolul este inert, Dragonul se misca cu viteza maxima, maturand totul din calea lui. In anul 2021 asta va fi si o resursa puternica, si un inconvenient.

Cariera

Anul 2021 va fi pentru Dragon o perioada de mare succes, desi se poate intampla si invers, poate sa devina cel mai prost an din ultimele 12. Este important ca Dragonul sa nu-si supraestimeze puterile in momentul in care va lua o decizie extrem de importanta in ceea ce priveste cariera si banii. Si in acest an cu siguranta va lua aceasta decizie. Bivolul va oferi Dragonului resursele necesare pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si Dragonul, foarte bucuros ca are totul sub control, s-ar putea sa incerce sa muste mai mult decat poate mesteca. Aceasta muscatura risca sa devina o greseala fatala, asadar trebuie facut totul posibilul pentru a se astampara cand e vorba de lucruri importante pe plan profesional. Dragonul va intampina dificultati in stabilirea unor relatii de munca armonioase, pentru ca guvernatorul anului, Bivolul, ii va cere sa fie calm si ascultator, conditii cel mai greu de indeplinit pentru Dragon.

Dragoste si relatii

In anul 2021, Dragonii se vor remarca in mod deosebit pe plan sentimental. Va fi anul in care tendinta Dragonului spre eroism va prinde radacini in solul fertil si umed al Bivolului si va rasari. Dragonii vor face fapte eroice pentru persoana iubita (chiar si femeile Dragon), isi vor alege o tinta si vor trage direct in ea. Nu se stie doar cum se va simti si cum va reactiona “victima” la aceste trageri neautorizate. Bivolul il poate astampara un pic pe Dragon, inzestrandu-l cu mai multa tandrete si bunatate, dar Dragonul trebuie sa vrea asta.

Sanatate

In anul Bivolului Alb de Metal, Dragonul se va bucura de o stare de sanatate relativ stabila. Bivolul va reusi sa-l tempereze in ciuda caracterului rebel. In 2021, nativii din aceasta zodie ar trebui sa acorde mai multa atentie sistemului nervos – orice sedinta cu un psiholog sau psihoterapeut va avea rezultate de durata.

Zodiac chinezesc Șarpe

Nativii din zodia Șarpe vor fi norocosi în anul 2021! Deși va munci destul de mult, roadele vor fi pe măsura eforturilor lor. Acesti nativi se vor bucura de mare inspiratie si vor reuși să își facă viața mai frumoasă, cu entuziasm și satisfacție.

Zodiac chinezesc 2021 Cal
Nativii din zodia Cal vor scapa de o parte din ghinionul pe care l-au avut în anul 2020, ce a fost unul dificil pentru toată lumea. În 2021, acești nativi vor lua decizii importante în relațiile pe care le au, în plan personal, dar vor avea parte de mari schimbari si pe plan profesional.

Zodiac chinezesc 2021 Oaie
Pentru nativii din zodia Oaie, anul 2021 aduce vești proaste. Anul viitor va fi mai dificil decât 2020. Astfel ca vor veni multe provocări de tot felul. Acestor nativi le este recomandat să fie prudenți din toate punctele de vedere pentru a reusi sa ia cele mai nimerite masuri.

Zodiac chinezesc 2021 Maimuță
Nativii din zodia Maimuța s-au săturat de problemele intampinate in 2020 si pentru ca isi doresc un an mai bun, acestia vor incerca din rasputeri sa invinga orice obstacol. Intelepti, acești nativi vor începe să fie niște maeștri ai speculației. Vor căuta cu maximă seriozitate relaxarea și distracția și mai puțin munca.

Zodiac chinezesc 2021 Cocoș
Nativii din zodia Cocoș își vor reveni din toate punctele de vedere, în anul 2021, după marile dificultati si obstacole pe care le-au trăit în 2020. Pentru ei, noul an va veni cu mult noroc și cu succes în ceea ce își propun să facă.

Zodiac chinezesc 2021 Câine

Cei nascuti in anul Cainelui se vor intelege foarte bine cu guvernatorul anului 2021, Bivolul Alb de Metal. Au o viziune asemanatoare asupra vietii, si anume: amandoi considera ca sinceritatea si nobletea sunt cele mai importante, amandoi pretuiesc familia, evita conflictele si isi adora casa. Si desi Cainele nu este la fel de materialist si practic ca Bivolul, astia doi o sa se inteleaga.

Cariera

Pe plan profesional, datorita sustinerii din partea Bivolului, anul acesta Cainele va avea la dispozitie mai multe optiuni pentru a avansa in cariera. Cele mai indraznete si ambitioase obiective vor fi destul de realizabile, dar intai Cainele va trebui sa recunoasca in sinea lui ca intr-adevar le are. Este posibil sa-i fie frica sa se afirme, cu toate ca sigur va avea si timp si forte pentru realizari noi. Trebuie rezolvata problema si cu falsa modestie caracteristica Cainelui, si cu dorinta de a refuza ajutorul celor, care sunt la moment mai puternici. Acceptati sustinerea oamenilor care vor sa va ajute sa avansati – va veni timpul si ii veti rasplati. Bivolul Alb de Metal nu-si distribuie resursele asa pur si simplu, fiti siguri ca oricum veti primi nota de plata, dar mai tarziu, si toata lumea va fi multumita.

Dragoste si relatii

Va fi un an destul de linistit pe plan sentimental. Reprezentantii zodiei Caine nu iubesc sa faca schimbari cand au o relatie serioasa, Bivolul, de asemenea, detesta conflictele si ruperea unor relatii de lunga durata. Asadar, daca Cainele nu are un partener fidel, in anul 2021 are sanse mari sa-l intalneasca si va fi o intalnire cu adevarat importanta. Probleme pot aparea legat de cum sa-si diversifice relatia si cum sa o condimenteze, pentru ca nici Cainele, nici Bivolul nu au un temperament infocat. Asta e, va trebui sa gaseasca o modalitate de a intretine focul iubirii ca sa mentina caldura in caminul familial (atat Bivolul, cat si Cainele, sunt foarte devotati familiei si casei).

Sanatate

In anul 2021, reprezentantii zodiei Caine se vor bucura de o sanatate buna, pentru ca guvenatorul anului le va oferi tuturor semnelor multa energie si vitalitate. Cu toate acestea, trebuie sa acordati atentie speciala regimului zilnic si echilibrului intre munca si odihna: Cainele harnic, incurajat de Bivolul la fel de harnic, poate dezvolta obiceiul de a munci in exces, si asta ii poate afecta considerabil sanatatea. Invatati sa va odihniti anul acesta.

Zodiac chinezesc 2021 Porc
Dupa un an destul de anevoios, nativii din zodia Porcului se vor bucura de un nou an cu mai mut noroc. Vor avea mari perspective profesionale, dar nu nu le va merge la fel de bine si in dragoste. Nativii Porc ar trebui să evite conflictele cu colegii lor la locul de muncă. Se anunță noi șanse în plan profesional ce le-ar putea îmbunătăți mult situația financiară.

Sursa: horoscop urania

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Bani pentru cei care stau la CASĂ. Statul plătește câte 30.000 de lei
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretele din spatele BMW. Mistere din istoria celebrei mărci auto
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Nu e banc! Cu câți lei a ajuns să se vândă un singur mic, la 'împinge tava' în Mamaia
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!