Zodiac CHINEZESC 9-15 septembrie 2024. Bate fierul cat e cald si profita de acest context astral

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 9-15 septembrie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn.
Alina Costache
06 sept. 2024, 23:33
Zodiac CHINEZESC 9-15 septembrie 2024. Bate fierul cat e cald si profita de acest context astral

Zodiac CHINEZESC 9-15 septembrie 2024. Anul 2023 a fost guvernat de Iepure, simbol al grației, eleganței și atenției. Elementul Apă adaugă o dimensiune de flexibilitate, adaptabilitate și profunzime emoțională. În contrast, Dragonul este un simbol al puterii, al curajului și al norocului. Lemnul, ca element, aduce creștere, expansiune și vitalitate. Astfel, anul Dragonului de Lemn promite a fi unul de inițiative mari, de expansiune și de asumare a riscurilor. Este un an propice pentru inovație, pentru începerea unor noi proiecte și pentru asumarea unor roluri de lider. Pe plan colectiv, poate indica o perioadă de creștere economică și de avans tehnologic.

Citește și

Soarele, în opoziție cu Saturn până pe 10 septembrie 2024. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu fiecare zodie

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
O saptamana in care ai incredere in fortele proprii, esti cu picioarele pe pamant si iti faci o multime de planuri. Esti sensibil la abordarile celorlalti insa, desi nu e rau sa asculti parerile altora, este indicat sa faci asa cum simti ca este mai bine pentru tine. O perioada excelenta sa-ti reorganizezi viata si sa iti pui ordine in prioritati.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
O saptamana in care comunicarea este la nivel inalt, iti faci cunostinte noi, participi la diverse evenimente din sfera ta de interes. Poate aprea si o stare de tensiune, de confuzie si este recomandat sa-ti pastrezi calmul si sa nu intri in valtoarea evenimentelor, pentru a-ti mentine starea de echilibru. Actioneaza numai atunci cand ai claritatea deciziilor, atentie la bugetul personal!

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Artistul din tine iese la suprafata. Ai de facut niste cadouri si optezi sa le creezi singur. Te incanta aceasta activitate care iti aduce atat placere, cat si beneficii. O persoana din anturajul tau iti poate insela asteptarile, iar acest lucru va scoate la lumina sentimente pe care greu le poti controla. Cere sfatul unui prieten apropiat. Iti va fi de folos in aceasta privinta.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră din Balanţă, în conjuncție cu Venus, dă cu complicaţii pentru toată lumea

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Provocarile vin din ceea ce nu a fost rostit. Sorteaza cu atentie comentariile pentru a nu ajunge in situatii din care sa nu mai poti iesi. Miercuri si joi sunt zile perfecte pentru afaceri si pen tru placere. Ai putea fi atras de calitatile misterioase ale unei persoane pe care o vei intalni. In weekend da-ti voie sa te relaxezi. Nu uita de romantism si planifica ceva special!

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Incearca sa fii mai flexibil, mai ales in prima parte a saptamanii. Munceste, dar pastreaza timp si pentru distractie si relaxare. Miercuri si joi sunt zile excelente pentru prezentarea unor servicii sau produse de care te ocupi fie la locul de munca, fie intr-un proiect personal. Bate fierul cat e cald si profita de acest context astral. In weekend nu este exclus sa pleci undeva cu partenerul. Daca esti singur, o intalnire iti poate da viata peste cap.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu care a rămas de izbeliște. Lucrarea de infrastructură ar fi pus România în rând cu Italia sau Franța
Capital.ro
Avertisment pentru toți clienții Digi. Te lasă fără bani în contul bancar. Nu răspunde la telefon!
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
România învinge Kosovo în primul meci din Liga Națiunilor
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...