ZODIAC CHINEZESC AUGUST 2017: Accidente, explozii, incendii şi cutremure. Previziuni COMPLETE

Potrivit zodiacului chinezesc, primele 15 zile sunt unele benefice pentru majoritatea zodiilor, dar ultimele, nu. Vom mai auzi de explozii, incendii, din nefericire, s-ar putea chiar să auzim de un vulcan care va erupe, dar si cutremure.
Alina Costache
08 aug. 2017, 12:58
ZODIAC CHINEZESC AUGUST 2017: Accidente, explozii, incendii şi cutremure. Previziuni COMPLETE

Sobalan

Luna aceasta veti avea de infruntat o competitie acerba la locul de munca; este foarte posibil sa aveti de-a face si cu cel putin o calatorie de afaceri, care va pune o mare presiune pe voi si resursele voastre. Multe dintre proiecte sunt in intarziere, termenele de predare va bat la usa, asa ca stresul va atinge cote maxime in unele momente. Va veti dori foarte mult sa impresionati prin performante, insa, din pacate, stradaniile voastre nu prea vor fi incununate de succes in aceasta perioada; probleme interne, dar si externe, vor avea impact nedorit asupra productivitatii si eficientei voastre la locul de munca. Uneori va veti simti coplesiti, chiar pierduti in hatisul problemelor cu care va veti confrunta, chiar daca, aparent, nimeni n-ar banui asta; eforturile de a ascunde ceea ce simtiti vor consuma o parte importanta din energii, care, in conditii normale, ar putea fi canalizate intr-o directie mai productiva. 

Bivol

Intuitia proprie va va fi de mare ajutor in aceasta perioada, astfel incat va vaeti putea baza pe ea pentru a lua decizii potrivite; noi orizonturi s-ar putea deschide. Anumite schimbari destul de importante ar putea sa apara, in plan profesional, dar si personal; chiar daca nu prea va place sa iesiti din zona voastra de confort, s-ar putea sa nu aveti de ales, de aceasta data. Veti fi chemati sa rezolvati probleme dificile la locul de munca, multa lume bazandu-se pe voi pentru a pune lucrurile la punct; totusi, nu ar trebui sa va lasati exploatati, ci sa aveti grija ca fiecare sa-si indeplineasca sarcinile de munca, mai ales daca actionati de pe o pozitie de lider. Nu faceti nimanui bine, daca va asumati sarcini ce nu va revin; nici colaboratorilor, care nu vor reusi niciodata sa actioneze independent, atunci cand ar fi cazul, nici voua insiva, pentru ca este, fizic, imposibil sa va ocupati de atat de multe treburi deodata.

Tigru

Viata voastra profesionala va merge mult mai bine, in aceasta perioada; va fi nevoie sa faceti unele ajustari, in functie de conditiile specifice ale fiecaruia, pentru a mai relaxa presiunea care ar putea sa apara in unele momente. Relatiile cu superiorii vor fi controversate, insa, daca veti sti cum sa manevrati lucrurile, in final totul poate iesi in favoarea voastra. Exista sanse de promovare, mai ales daca sunteti in carti de mai mult timp. Investitiile financiare au mare potential de a da randamente foarte bune, asa incat ati putea avea sansa unor castiguri neasteptate; pe de alta parte, puteti obtine castiguri cuantificate si altfel decat financiar, castiguri care s-ar putea sa va ofere oportunitati nesperate.

Iepure

Luna aceasta, in contextul astral existent, va veti simti de parca ati pasi pe gheata subtire; va trebui mereu sa fiti vigilenti, pentru ca lucruri neasteptate, suprinzatoare, pot sa apara de la un moment la altul. In plan profesional, desi va doriti sa fiti cat mai flexibili posibil, contextul nu va va permite si va fi greu sa va adaptati imrejurarilor in continua schimbare. Va trebui sa apelati la ajutorul unor la unele persoane in care nu aveti suficienta incredere, ceea ce va spori gradul de frustrare care va va incerca. Abia spre finele lunii veti reusi sa obtineti mai mult control si sa va impuneti si voi propriile directii in mersul lucrurilor. Investitiile pe care veti dori sa le faceti, in aceasta perioada, trebuie foarte bine gandite;

Dragon

Luna aceasta va va fi destul de greu sa va implementati propriile idei, sa va puneti in valoare cunoastintele si experienta; nu veti beneficia nici de imprejurari favorabile, nici de sprijin din partea persoanelor pe care va bazati de obicei. Este foarte posibil sa intrati in conflict cu superiorii sau colaboratorii, tocmai din cauza frustrarii care va incearca. Este recomandabil sa va planuiti cu foarte mare atentie miscarile, de fiecare data data cand aveti de gand sa incepeti vreo noua actiune. Investitiile trebuie, de asemenea, foarte bine gandite; nu este cazul sa va jucati cu acestea, pentru ca norocul nu va fi de partea voastra, nici macar partial. In viata sentimentala, daca deja aveti pe cineva pe care ati pus ochii, este un moment favorabil sa faceti pasii ferimi inainte pentru a face lucrurile sa se miste in directia dorita de voi; posibilitatea de a pune bazele unei frumoase relatii de viitor este reala.

Sarpe

Pozitiile pe care le-ati castigat pana acum, in ierarhia profesionala, ar putea fi amenintate, in perioada acestei luni, de o lipsa de interes care se perpetueaza de la o zi la alta. Riscati sa distrugeti, intr-o clipa, munca pe care ati depus-o in luni, poate ani de zile. Nu este cazul sa faceti acest lucru, mai ales ca, daca depuneti putin efort, puteti sa evitati, cu succes, astfel de consecinte potential catastrofale. Din pacate, intregul context astral indeamna la fuga de realitate, la visare, iar firea voastra bonoma poate, usor, predispune la asa ceva. Va fi o provocare imensa, pentru voi, sa va concentrati si sa faceti ceea ce se asteapta de la voi. Nici relatiile cu cei din jur nu vor fi deloc potrivite, intr-un astfel de context; vi se pare ca ceilalti vorbesc despre cu totul altceva, nu veti fi deloc pe aceeasi lungime de unda.

Cal

Luna aceasta va fi ca un roller-coaster pentru voi, cu multe suisuri si coborasuri. In prima parte a lunii, lucrurile ar putea fi ceva mai controlabile, insa, in a doua parte, complicatiile ar putea fi mult mai frecvente. In plan profesional, va fi nevoie sa fiti pregatiti sa luati decizii radicale, in conformitate cu obiectivele pe care va trebui sa le atingeti. Uneori va fi dificil de vizualizat directia corecta, de aici si o mare sursa de stres si frustrare. Partea financiara a vietii voastre nu se va ridica, in mod clar, la inaltimea asteptarilor; va trebui sa faceti economii, iar nemultumirile vor deriva, binenteles, din raportul inechitabil dintre eforturile cheltuite pentru a face ceea ce se asteapta de la voi si castigurile pe care le obtineti pentru asta.

Capra

Prea multa critica din partea voastra poate starni multe resentimente, ceea ce nu este deloc benefic pentru voi. Si-apoi, chiar credeti ca tot ceea ce faceti voi este atat de perfect, incat nu mai este loc de mai bine? Daca aveti o pozitie importanta la locul de munca, s-ar putea sa va treziti ca toti colaboratorii vostri se uita urat la voi, iar atmosfera profesionala ar putea deveni total contra-productiva. O vorba buna, o critica constructiva pot sa va aduca mult mai mult bine, minimizand riscul aparitiei de noi adversari, de care chiar nu aveti nevoie. Un management financiar adecvat va poate salva de multe batai de cap ulterioare; o limitare a cheltuilelilor, la lucrurile cu-adevarat necesare, este o conditie importanta, luna aceasta.

Maimuta

Multe neplaceri ar putea sa apara, luna aceasta, in munca voastra, multe pornind de la propria voastra incapacitate de a va pastra concentrarea suficient de multa vreme pentru a incepe si finaliza ceea ce v-ati propus. Termenele va bat la usa, trebuie sa faceti eforturi pentru a atinge chiar si obiectivele cele mai usor de atins, iar colaborarea cu cei din jur va fi, uneori, de-a dreptul dezastruoasa. Veti fi pusi la zid de unele persoane, iar acest lucru va spori starea de frustrare care va incearca. Trebuie sa spuneti “STOP” la un moment dat si sa incercati sa puneti totul in oridine; lucrurile nu vor putea continua asa la nesfarsit. Este imperativ necesar sa va recapatati increderea in sine, certitudinile, siguranta cu care va prezentati, de regula, in fata colaboratorilor si a celor dragi.

Citeste continuarea aici.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!