Zodiac chinezesc martie 2024. O zodie aleargă în cerc, alta îşi reîncarcă bateriile sufletului

Zodiacul chinezesc pentru luna martie 2024. Suntem in a doua luna din proaspatul An al Dragonului de Lemn care a inceput in 10 februarie 2024.  
Filip Stan
04 mart. 2024, 12:34
Zodiac chinezesc martie 2024. O zodie aleargă în cerc, alta îşi reîncarcă bateriile sufletului

Zodiac chinezesc lunar martie 2024 Sobolan
Sobolan, prima jumatate a lunii martie va fi frumoasa pentru voi. Cei dintre voi care sunteti implicati in batalii legale de orice fel sau incercati sa incheiati o practica daunatoare la locul de munca sau in comunitate veti avea intreaga sustinere a fortelor cosmice. Asigurati-va doar ca evitati minciunile si cinismul. Acest lucru va strica planurile.

A doua jumatate a lunii martie va fi mai relaxata si lipsita de evenimente pentru voi. Incarcati-va bateriile sub aceasta influenta si linistiti-va inima si spiritul. O mica pauza acum (sau o vacanta!) va merge mult spre a va ajuta sa treceti mai tarziu linia de sosire cu mandrie.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc luna martie 2024 Bivol
Bivol, prima jumatate a lunii martie va fi o experienta mixta pentru voi. In unele zile, veti fi triumfatori; in altele, va trebui sa va strangeti din dinti si sa tolerati iritarile in cercul vostru social, fie la locul de munca, fie in alta parte. Incercati sa ramaneti limpezi la minte in timpul acesta. Meditatia, yoga sau alte practici de calmare (precum ritualurile cu ceai) va pot ajuta.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

A doua jumatate a lunii martie va fi mai bine petrecuta in activitati introvertite, mai ales daca sunteti o persoana creativa care a amanat finalizarea proiectelor creative in curs. Nu lasati presiunea colegilor sa va faca sa alergati in cerc. O schimbare monumentala va fi pe punct sa se intample pentru voi in curand, in cateva luni. Ceea ce faceti acum va influenta modul in care se va desfasura pentru voi.

Zodiac chinezesc martie 2024 Tigru

Martie va fi o experienta mixta pentru voi, mai ales daca va simtiti singuri in comunitatea voastra sau simtiti ca nimeni din jurul vostru nu pare sa va inteleaga pe voi sau motivatiile voastre. Nu lasati aceste ganduri sa va traga in jos. Gasiti confort in voi insiva si fiti cel mai bun prieten al vostru. Unii dintre voi cu siguranta vor beneficia de initierea unei calatorii solo care va ajuta sa va conectati mai profund cu sufletul vostru.

A doua jumatate a lunii martie va fi foarte profitabila pentru voi, mai ales daca sunteti profesionist in contabilitate sau gestionati propriul vostru afacere. Asigurati-va doar ca nu intrati in aliante riscante care promit tone de aur. Acestea s-ar putea sa nu se desfasoare asa cum va asteptati.

Zodiac chinezesc martie 2024 Iepure
Iepure, lasati prima jumatate a lunii martie sa va ajute sa va reincarcati sufletul. Concentrati-va acum pe ingrijirea de sine si luati-o usor, fie prin practicarea sporturilor, bucurandu-va de o zi la spa sau distrandu-va in vacanta. Noi inceputuri nu sunt recomandate din cauza naturii relaxate a fortelor cosmice care va influenteaza. Timpul pentru asta va veni mai tarziu.

A doua jumatate a lunii martie este acum in aer. Daca urmati sfaturile de mai sus, va veti simti bine echilibrati si stabili in cea de-a doua jumatate a lunii, atragand spre voi experiente si oportunitati frumoase. Daca nu, puteti deveni din ce in ce mai ingrijorati si instabili si s-ar putea sa scapati jocul din mana.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova
Zodiac chinezesc martie 2024 Dragon
Dragon, va veti programa destinul in prima jumatate a lunii martie. Asadar, alegeti-va cu grija angajamentele in atat de sfera profesionala, cat si cea personala a vietii. Fiecare va influenta fiecare alta zona a vietii voastre, de asemenea. Daca simtiti chemarea, voluntariati-va la unele institutii de caritate sau campanii. Va debloca parti mai adanci ale sufletului vostru.

Sunteti incurajati sa fiti ganditori in cea de-a doua jumatate a lunii, in special daca aveti un istoric de cedare la presiunea negativa a colegilor sau ati avut consecinte negative din cauza persoanelor invidioase din cercul vostru social. Nu ignorati semnalele de avertizare!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Meteorologii anunță o răcire semnificativă a vremii în a doua parte a săptămânii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!