Zodiac chinezesc vara 2024. Luni cu multe transformări, greşeli, cutremure şi provocări care se lungesc până în toamnă: „Atenţie la stelele împărat!”

Potrivit Ancăi Diamancea și lui Marian Golea, lunile de vară vor fi perfecte pentru transformări. Cei doi astrologi au realizat o analiză astrală, așa că iată ce îi așteaptă pe nativi.
Alina Costache
30 iun. 2024, 19:55
Zodiac chinezesc vara 2024. Luni cu multe transformări, greşeli, cutremure şi provocări care se lungesc până în toamnă:

Anca Dimancea şi Marian Golea anunță zodiac chinezesc pentru vara lui 2024. „De luna asta mă tem mai mult, se anunţă răzvrătiri şi cutremure”-

Nativii zodiacului chinezesc trebuie să se pregătească pentru schimbări pe toate planurile. Potrivit Ancăi Diamancea și lui Marian Golea, lunile de vară vor fi perfecte pentru transformări. Cei doi astrologi au realizat o analiză astrală, așa că iată ce îi așteaptă pe nativi.

Ce previziuni astrale au Anca Dimancea și Marian Golea pentru nativii zodiacului chinezesc
Anca Dimancea și Marian Golea au venit cu vești pentru nativii zodiacului chinezesc. Potrivit astrologilor, pentru toate zodiile, calendarul chinezesc a început un pic mai devreme. Ce înseamnă asta? Că toți nativii vor avea mai mult timp la dispoziție pentru a face față provocărilor.

Din păcate, astrologii nu au numai vești bune. Potrivit lor, din luna august, în viața nativilor vor începe să apară anumite probleme și situații tensionate. Unele dintre ele vor fi atât de complicate, încât se vor întinde până în toamnă.

Adevăratele tensiuni și momente critice vor începe să apară abia în luna septembrie. Atunci, spun cei doi astrologi, își va face apariția elementul metal. Nici luna octombrie nu va arăta mai bine, căci și aceasta vine la pachet cu răzbunări și răzvrătiri.

”Luna octombrie, de aceasta mă tem puțin mai mult, poate veni cu răzbunări, răzvrătiri, ieșiri în stradă, pentru că avem luna de dușman al anului, lună de Câine și o să apară niște stele de împărat cu foarte multe exagerări, minciuni spuse de oameni aflați la putere”., a spus Anca Dimancea, potrivit Romania Tv.

Vara anului 2024 va fi perfectă pentru stabilirea obiectivelor profesionale

În cadrul aceleiași emisiuni, astrologii au abordat un subiect care stârnește de multă vreme curiozitatea oamenilor. Și anume, dacă în viitorul apropiat vor exista fenomene extreme, precum cutremurele.

Zodiac chinezesc săptămâna 1-7 iulie 2024. Noul mesaj de la înţelepţii din Orient. Încearcă să schimbi ceva la tine şi vei descoperi cum rezistenţa celorlalţi se diminuează!

Anca Dimancea și Marian Golea au spus că cel mai bine este să ne așteptăm și la cutremure în perioada următoare. Din fericire, acesta nu vor fi intense și nici nu se vor resimți la nivelul întregii țări.

”Este o perioadă în care pot să apară cutremure, dar asta apare când pământul e destabilizat, adică când avem metal sau lemn.”, a spus Marian Golea, potrivit aceleiași surse.

În ceea ce privește planul profesional, lunile de vară sunt perfecte pentru conturarea unor direcții noi. Unele zodii vor fi norocoase și vor avea șansa de a se face remarcate la locul de muncă. Eforturile lor vor fi aplaudate, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Citeste si Alina Bădic, despre luminarii. Ce sunt acestea și cum te afectează energetic și emoțional

”Pentru unii va fi una foarte propice pentru muncă, pentru a-și arăta calitățile și pentru a-și impune anumite puncte de vedere, mai ales pentru cei care au ceva de spus.”, a completat Anca Dimancea.

Anca Dimancea le-a recomandat tuturor nativilor să fie prudenți, iar cei care au de gând să aștearnă planuri pe hârtie, ar face bine să fie atenți. Anul este destul de greu, iar fiecare greșeală poate reprezenta un obstacol în plus.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
Playtech.ro
OOPS! Lidia Buble, aproape GOALĂ! Se vede TOT prin costumul ăsta de baie MINUSCUL
DailyBusiness
Ultimele informații cu privire la data alegerilor prezidențiale și parlamentare din 2024!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decizie de ultimă oră pentru acești elevi. Vești de la Ministerul Educației
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
UPDATE Acesta este baremul pentru proba scrisă la matematică profil tehnologic Bacalaureat 2024
Capital.ro
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
INCENDIU PUTERNIC ÎN SUDUL BUCUREȘTIULUI: O MAȘINĂ DE POMPIERI A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?