Zodiacul chinezesc din 3 octombrie 2024. Iepurele are parte de o surpriză neplăcută, iar calul ar trebuie să cunoască persoane noi

În zodiacul chinezesc din 3 octombrie 2024, astrele se aliniază pentru cei care sunt deschiși la nou și pregătiți să acționeze. În principiu, fiecare semn are vesti bune, însă unele trebuie să aibă grijă la unele lucruri, dacă nu vor să complice situația și să se termine cu bine ziua.
Alina Costache
03 oct. 2024, 08:51
Zodiacul chinezesc din 3 octombrie 2024. Iepurele are parte de o surpriză neplăcută, iar calul ar trebuie să cunoască persoane noi
Ce spune fiecare semn din zodiacul chinezesc

Zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, corespunde unei perioade de aproximativ un an. Zodiile încep odată cu Anul Nou chinezesc, care este la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă, de aceea nu este sărbătorit mereu la aceeași dată.

Data se schimbă anual în funcție de Calendarul lunisolar Chinezesc. La fel ca zodiacul vestic, zodiacul chinezesc este divizat în 12 secțiuni, dar fiecare secțiune este caracterizată de un animal: tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine, porc, șobolan, bou.

Ce spune fiecare semn din zodiacul chinezesc

Șobolan

După luni de muncă intensă, simți că meriți o pauză bine venită. Începi să planifici o mică vacanță pentru toamna asta, cel mai probabil la munte.

Bivol

Relația merge bine, dar ai grijă să nu cazi în rutină. Planifică o ieșire specială sau surprinde-ți partenerul cu un gest romantic. Dacă nu ești căsătorit, e momentul să te gândești serios la viitorul relației.

Tigru

Apar oportunități favorabile în carieră, cum ar fi reușita la un interviu sau examen. Pentru unii nativi, există posibilitatea de a câștiga un proces juridic.

Citește și: Anca Dimancea, zodiac chinezesc: Luna de Câine este una foarte tumultuoasă. Atenţie la Steaua bolilor şi a pierderilor!

Iepure

S-ar putea să te cerți cu partenerul din motive mărunte, dar veți trece repede peste. Fii deschis și sincer, și totul se va rezolva. Dacă ești singur, apare cineva nou și interesant în viața ta.

Dragon

O să ai timp să te ocupi de tine: poate mergi la sport, la un eveniment cultural sau la doctor. Cineva arată interes pentru tine și ar vrea să formați un cuplu. Poate fi începutul unei frumoase povești de dragoste.

Șarpe

Renunți la o distracție costisitoare ca să economisești, chiar dacă te tentează tare. E o decizie înțeleaptă, pentru că în viitorul apropiat te așteaptă multe cheltuieli. Zodiac chinezesc pentru joi, 3 octombrie 2024. Capra trebuie să evite conflictele

Cal

O să fii apreciat la muncă și o să primești niște bani, poate chiar restanțe uitate. Dacă ești singur, e timpul să ieși mai mult și să cunoști oameni noi. O persoană interesantă îți poate atrage atenția.

Capră

Evită să te implici în situații care nu te privesc direct, chiar dacă e tentant să-ți dai cu părerea. Riscul de a stârni conflicte serioase e mare, mai ales dacă nu cunoști toate detaliile.

Maimuță

Dacă programul de lucru e mai lejer azi, profită și ia-ți liber după-amiază. Mai ales că weekendul viitor se anunță plin de evenimente și ieșiri cu prietenii.

Cocoș

Te așteaptă o zi cu multe drumuri, poate chiar o călătorie mai lungă. Înarmează-te cu răbdare, pentru că traficul va fi foarte aglomerat.

Câine

Te poți întâlni cu prieteni vechi, colegi din școală sau chiar vecini pe care nu i-ai mai văzut de mult. La serviciu s-ar putea să apară unele probleme minore, dar nu te stresa, lucrurile se vor liniști spre seară.

Mistreț

O întâlnire neașteptată cu o fostă iubire îți va da peste cap ziua. Veți realiza că inițial v-ați întâlnit la un moment nepotrivit, dar acum stelele se aliniază în sfârșit pentru voi, potrivit Fanatik.ro.

DailyBusiness
România nu poate trece la moneda euro! Declarațiile lui Mugur Isărescu
Spynews
Nicoleta Nucă, adevărul despre presupusa sarcină! Cum a comentat zvonurile potrivit cărora urmează să devină mamă pentru prima dată
Bzi.ro
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Fanatik.ro
Doliu în lumea afacerilor din România. A lăsat în urmă familia și prietenii îndurerați
Capital.ro
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Playtech.ro
Cum arăta în tinerețe Raed Arafat. Este de nerecunoscut, imaginile au surprins pe toată lumea
DailyBusiness
Adrian Câciu face promisiuni! Planul de reducere a deficitului, pe 7 ani, amânat!
Adevarul
Soldații ucraineni de pe frontul de est, mărturii despre bătălii pe muchie de cuțit: „Sunt mult mai puternici”
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
De ce nu i-a dat replică niciodată Leo de la Roșiori femeii cu care a făcut un copil și de care s-a despărțit! Manelistul vorbește despre acuzațiile pe care Manuela Oprișiu i le-a adus / VIDEO
Evz.ro
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, moment dubios la Asia Express
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Pensionarii care pot ieși cu 11 ani mai devreme la pensie. Ce acte sunt necesare pentru acest tip de pensionare anticipată
Cancan.ro
Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit după 8 ani de relaţie ! Avem toate detaliile: ”Nu mai plânge când mă suni”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în România. S-a stins un mare om de afaceri. A reușit să-și construiască un imperiu
StirileBZI
Pensionarii primesc 700 de lei în plus, din această toamnă! Cine sunt cei care beneficiază de acest ajutor
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Reese Witherspoon colaborează cu autorul Harlan Coben pentru un nou thriller
MediaFlux
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Lovitură grea pentru români. Alimentul fără de care nu pot trăi se scumpește semnficativ