Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

În timp ce zodia ta pictează o imagine a cum poți fi cel mai bun, „zodia ta întunecata" semnifică acele trăsături care te descriu adesea cel mai rău.
Alina Costache
04 sept. 2023, 13:22
Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

Zodiacul întunecat este considerat o inversare misterioasă a zodiacului normal. Zodiile întunecate reprezintă în multe feluri propria ta umbră. Această parte a ta nu sunt doar rănile pe care le poți purta, ci sunt echilibrul luminii tale.

Găzduiește tendința de a evita, a minți, a manipula sau chiar a înfuria totul pentru a obține tot ceea ce doresti
Deși nimeni nu își dorește cu adevărat să dețină realitatea semnului zodiacal întunecat, este o parte importantă pentru a arata cine ești, deoarece vorbește despre nesiguranța și nevoile tale. Cu cât poți știi mai multe despre zodia ta întunecata, cu atât poți fi mai conștient când vine vorba de integrarea sa cu lumina ta. Echilibrul se găsește nu prin absența întunericului, ci prin faptul că tu și toți cei din viață aveți două părți, fiecare având valoare pentru cine ești și, mai important, cine devii.

 

Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii.

În unele cazuri, totuși, aceste trăsături secundare din umbră pot reprezenta, de asemenea, adevăratul rău, așa că înțelegerea și conștientizarea lor te pot ajuta să te asiguri că nu dai voce acestei părți a ta – indiferent cât de mult ai vrea să te înfurii în situațiile în care ești declanșat. Chiar și acele calități malefice pot fi transformate în puncte pozitive sau puncte forte, deoarece poți valorifica puterea din spatele lor și le poți echilibra cu lumina ta.
Partea ta ușoară este adesea considerată tot ceea ce este bun, cum ar fi bunătatea, speranța, generozitatea și credinta ta, în timp ce partea ta intunecata reprezintă nu numai calități precum furia sau infidelitatea, ci și frica, îndoiala și nedemnitatea. Când le poți înțelege pe amândouă, te poți înțelege pe deplin pe tine și pe ceilalți mai profund.

Tiranul (21 martie – 19 aprilie)
Indiferent cât de mult ai reuși sau dobândi în viață, nu este niciodată suficient. Acest lucru te poate trimite într-o urmărire fără sfârșit neîmplinită după următorul lucru cel mai bun, în timp ce cei din jur suferă. Îmbrățișând acest impuls împreună cu recunoștință, poti transforma acest lucru într-un lucru pozitiv, ajutându-te nu doar să reușesti, ci și să te bucuri de ceea ce ai.

Citește și: Două zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap! Mihai Voropchievici dezvăluie cum intervine divinitatea: „Sunteți pe calea acea bună”

Demonul căzut (20 aprilie – 20 mai)
În viață se vor întâmpla atât lucruri bune, cât și rele. Cu toate acestea, ai tendința să te ții doar de partea negativa. Fie că este vorba despre propriile tale acțiuni sau chiar ale oamenilor din viața ta, ești extrem de dur cu tine, ceea ce te face să pierzi noi oportunități. A învăța să ierți, în special pe tine însuți, poate face toată diferența.

Vasiliscul (21 mai – 20 iunie)
Dacă esti supărat sau intristat, devii o forță de care trebuie să ții cont, deoarece nu te înfurii neapărat împotriva cuiva, ci iti propui să le distrugi însăși existența. Poți fi prea meschin și răzbunător, ceea ce poate ajunge la a te întoarce doar pentru a te răni. Învață când mânia este necesară și nu doar să te îndepărtezi pentru a-ți echilibra propria umbră.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!